Αυτός είναι ο δολοφόνος του Φουντούλη και του Καπελώνη
Νέες πληροφορίες

Δημοσίευση 11/11/2013 | 00:00
Όλο και πιο κοντά στο προφίλ του δράστη της δολοφονίας των δυο παιδιών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο είναι η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ένοπλες επιθέσεις, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ η πιθανή εμπλοκή του αναδείχθηκε αρχικά από το βίντεο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Εκείνο που κίνησε το ενδιαφέρον των Αρχών ήταν ο σωματότυπος του εκτελεστή, αλλά και το ιδιότυπο βάδισμά του, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. αποφεύγει να τον προσαγάγει προτού τεκμηριώσει πλήρως την εμπλοκή του μέσω ανάλυσης κλήσεων, παρακολουθήσεις και άλλες ενέργειες.
Από την αστυνομία εμφανίζονται σίγουροι ότι οι συμμετέχοντες στη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη θα έχουν φροντίσει να έχουν άλλοθι για το απόγευμα της δολοφονίας, ωστόσο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. συλλέγουν προσεκτικά στοιχεία, χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.
Πηγή: Βήμα της Κυριακής