E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Αναπάντητα ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο της 12χρονη

Ήταν αθλήτρια χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας

Θεσσαλονίκη: Αναπάντητα ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο της 12χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/6/2022 | 08:16

Θλίψη έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος 12χρονης μαθήτριας δημοτικού στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του κοριτσιού αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί με το παιδί τους, όταν η 12χρονη Δήμητρα δεν ξυπνούσε το πρωί της Τετάρτης για να πάει στο σχολείο. Στο διαμέρισμα της οικογένειας κλήθηκε το ΕΚΑΒ και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης το παιδί δεν επανήλθε και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένεια της μικρής Δημήτρης αναζητά απαντήσεις ενώ ο ιατροδικαστής στην πρώτη εκτίμησή του κάνει λόγο για παθολογικά αίτια. Το παιδί δεν αντιμετώπιζε κανένα κληρονομικό ή παθολογικό πρόβλημα, λένε οι γονείς ενώ μάλιστα η 12χρονη Δήμητρα ήταν αθλήτρια του τάε κβο ντο. Τα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο της μικρής είναι πολλά, για το πώς ένα παιδί το οποίο έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις «έσβησε» τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στον ύπνο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

«Ακόμα πιστεύω ότι η κόρη μου θα επιστρέψει σπίτι»

Οι γονείς της μικρής Δήμητρας, όπως λέει στο protothema.gr ο πατέρας αντιλήφθηκαν ότι το «αγγελούδι» τους έφυγε από τη ζωή, μόλις η μητέρα της πήγε να την ξυπνήσει το πρωί για να πάει στο σχολείο της.

«Στις 07.30 που πήγε η σύζυγός μου να ξυπνήσει τις δύο κόρες μας για το σχολείο, την είδε ότι ήταν μελανιασμένη και άρχισε να φωνάζει. Αμέσως πήραμε το ΕΚΑΒ ενώ προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ, με όσες γνώσεις διαθέτω. Έφτασαν ασθενοφόρα, γιατροί και η ιατροδικαστής και η επίσημη άποψη για την αιτία θανάτου που μας είπαν, είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς», αναφέρει ο πατέρας της 12χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ημέρα πριν φύγει από τη ζωή η 12χρονη Δήμητρα, είχε πάει εκδρομή με το σχολείο και τους γονείς της, ενώ όταν επέστρεψε σπίτι διάβασε τα μαθήματά της, έπαιξε και αφού έκανε μπάνιο κοιμήθηκε χωρίς να έχει διαμαρτυρηθεί για κάποιο πρόβλημα.

Ο πατέρας της τονίζει ότι το κορίτσι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και κάθε χρόνο κάνει τσεκάπ. Οι τελευταίες εξετάσεις σε γιατρούς ήταν πριν από τρεις μήνες και έδειξαν ότι το παιδί ήταν υγιέστατο. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο και ότι ο θάνατός της δεν συνδέεται με τις συνωμοσίες περί παρενεργειών.

«Ακόμα πιστεύω ότι η κόρη μου έχει βγει μια βόλτα και όπου να ναι θα επιστρέψει στο σπίτι. Είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε πως έφυγε. Αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, ωστόσο για εμάς δεν θα αλλάξει τίποτα. Το θέμα ήταν να μην γίνει το κακό», αναφέρει ο πατέρας της 12χρονης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία

Χτες

Ο 47χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του

Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Χτες

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο γνωστής αλυσίδας αθλητικών ειδών

Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό

Χτες

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου παραμένει σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE»

Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»

Χτες

Η ζημιά είναι δυσανάλογη σε σχέση με το δημοσιονομικό όφελος, επισημαίνουν φορείς

Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών

Χτες

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο

Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση

LIVE Χτες

Η πόλη της Πάτρας έχει κατακλυστεί από μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ζουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Τουρκία: Διάσωση 80χρονης που είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε βράχους

Χτες

Η γιαγιά από την Αττάλεια βρέθηκε ζωντανή από τα σωστικά συνεργεία έπειτα από 24 ώρες ερευνών

Καλύτερα τα νέα για τη λίμνη του Μόρνου μετά τις βροχές

Χτες

Η «υγρή» χρονιά βελτιώνει τα αποθέματα, αλλά η στάθμη παραμένει 26% κάτω από τον μέσο όρο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα νησιά και την κλιματική αλλαγή

Καθαρά Δευτέρα: Στα 22 ευρώ τα καλαμαράκια, πάνω από 3,30 η λαγάνα

Χτες

Οι ώρες λειτουργίας για Βαρβάκειο και Ρέντη

NFL: Νεκρός ο 25χρονος παίκτης Rondale Moore ‑ Βρέθηκε σε γκαράζ

Χτες

Τι μεταφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σε κλινική η Σάρα Φέργκιουσον μετά την δημοσιοποίηση των e‑mails του Επστάιν

Χτες

Η Σάρα Φέργκιουσον κατέφυγε μυστικά στην παγκοσμίου φήμης κλινική Paracelsus Recovery Clinic στη Ζυρίχη της Ελβετίας, όπου το κόστος διαμονής ανέρχεται στις 13.000 λίρες την ημέρα

Τατόι: «Με δάγκωσε και μου έσκισε τα ρούχα» – Η συγκλονιστική περιγραφή άνδρα που δέχτηκε επίθεση από λύκο

Χτες

Ανάμεσα στο Κρυονέρι και στο Τατόι, ένας κάτοικος της περιοχής βγήκε για τρέξιμο στις 8:30 το πρωί και περιέγραψε πώς βρέθηκε αντιμέτωπος με λύκο στην Πάρνηθα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.