ADVERTISEMENT

Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Πάνω από 30 τραύματα στο σώμα του έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δέχθηκε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Πάνω από 30 τραύματα στο σώμα του έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με το πόρισμα, τα τέσσερα από αυτά ήταν στο κεφάλι, ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα - O θάνατός του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Πάνω από 30 τραύματα είχε το σώμα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δέχθηκε δολοφονική οπαδική επίθεση στην Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με το πόρισμα τα τέσσερα από αυτά ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα.

ADVERTISEMENT

Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει μιλώντας στον ΣΚΑΙ την βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο