E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της μετά από μήνυση για θέμα που δεν έγραψε

Το χρέος των 60.000 ευρώ και ο Γολγοθάς για να δικαιωθεί

Δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της μετά από μήνυση για θέμα που δεν έγραψε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/6/2022 | 08:48

Το πατρικό σπίτι της δημοσιογράφου Γιούλης Σταρίδα βγαίνει σε πλειστηριασμό για χρέος 60.000 ευρώ, μετά από δικαστική απόφαση που εκδόθηκε ερήμην της για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου.

Το παράδοξο είναι, όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτηση της, στη σελίδα της στο Facebook, ότι καταδικάστηκε για ένα δημοσίευμα που δεν είχε απολύτως καμία σχέση καθώς η υπογραφή της μπήκε από λάθος του ατελιέ της εφημερίδας. Όπως λέει η δημοσιογράφος στο protothema.gr, «με το θέμα είχε ασχοληθεί άλλος συνάδελφος, όμως από το λάθος του ατελιέ είχε μπει η δική μου υπογραφή και τώρα χάνω το σπίτι μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην σχετική της ανάρτηση στο Facebook, η Γιούλη Σταρίδα εξιστορεί το χρονικό της υπόθεσης και ζητά την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και κάθε αρμόδιας αρχής προκειμένου να σώσει την περιουσία της και να μην βρεθούν στο δρόμο η μητέρα της και η γιαγιά της.

«Σήμερα αποφάσισα να κάνω το τελευταίο μου post στο facebook για να σας ενημερώσω πως από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να καταστραφεί μια ολόκληρη οικογένεια και να βρεθεί στο δρόμο. Το 1996 όταν τελείωσα το σχολείο αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου και να ασχοληθώ με αυτό που λαχταρούσε η ψυχή μου.... Την δημοσιογραφία. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου προσπάθησε να με αποτρέψει, αλλά μάταια. Σήμερα, λοιπόν σκέφτομαι πόσο δίκιο είχε τότε... Στις 6 Ιουλίου το πατρικό μου σπίτι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στο οποίο διαμένει η μητέρα μου, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, βγαίνει σε πλειστηριασμό για χρέος 60.000 ευρώ, μετά από δικαστική απόφαση που εκδόθηκε ερήμην μου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου! Ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών, Αχιλλέας Ζήσης, είχε κάνει μήνυση και αγωγή το 2009 κατά της εφημερίδας Espresso και της εταιρείας ΝΕΠ, ιδιοκτησίας τότε του Πέτρου Κυριακίδη. Ο τελευταίος όπως γνωρίζεται είναι φυγόδικος και όλη η περιουσία της ΝΕΠ έχει δεσμευτεί και κατασχεθεί. Έτσι ο κ. Ζήσης στράφηκε κατά εμού και του τότε Διευθυντή Χρίστου Μουλίνου. Τα δικαστήρια έγιναν όλα ερήμην μας καθώς οι κλητεύσεις ρίχνονταν κάτω από την σφραγισμένη πόρτα του κτιρίου της ΝΕΠ στην Καλλιθέα. Χωρίς καν να έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ το εαυτό μου, δικάστηκα τελεσίδικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Μουλίνος δεν έχει τίποτα στο όνομά του, ο Πέτρος Κυριακίδης είναι φυγόδικος. Όσο για μένα; ο πατέρας μου πέθανε δουλεύοντας προσπαθώντας να μου φτιάξει ένα σπίτι για να είμαι εξασφαλισμένη. Αυτό λοιπόν το σπίτι βγαίνει στο σφυρί...
Πλέον είμαι η μοναδική εργαζόμενη σε αυτή την χώρα που αντί να πληρώνομαι για να δημιουργώ, χάνω και ότι είχα.

ΥΣ: Το συγκεκριμένο δημοσίευμα για το οποίο χάνω το σπίτι μου, δεν το είχα γράψει καν εγώ... Το ΄όνομά μου είχε μπει από λάθος του ατελιέ.

Καλή συνέχεια σε όλους! Κρατήστε τα παιδιά σας τώρα που δίνουν πανελλήνιες μακριά από την δημοσιογραφία».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καταιγίδα σκόνης πλήττει το Burning Man 2025 – Αναγκαστική εκκένωση και περιορισμένη συμμετοχή

Χτες

Το Burning Man, που φέτος γιορτάζει την 39η του έκδοση, προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο

EuroBasket 2025 – Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας

Χτες

Η γαλανόλευκη ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία – όλα τα ματς και τα κανάλια μετάδοσης

Συγκλονισμένος ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα από τη νέα γυναικοκτονία: Είμαστε στο 2025 και η γυναίκα δεν μπορεί να φύγει;

Χτες

«Περάστε μηνύματα, δεν πρέπει να χειραγωγούμε, ούτε να χτυπάμε, ούτε τίποτα»

Τι αλλάζει με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι ισχύει για 13ωρο, 4ήμερη εργασία, προσλήψεις‑εξπρές και υπερωρίες

Χτες

Από την επέκταση του 13ώρου μέχρι την ψηφιακή κάρτα εργασίας, οι αλλαγές φαίνεται να εξυπηρετούν κυρίως τους εργοδότες, αφήνοντας τον εργαζόμενο εκτεθειμένο

Συναγερμός στις ΗΠΑ για το παράσιτο «σαρκοφάγα αλογόμυγα» ‑ Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο

Χτες

Το φαινόμενο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες ή ακόμη και θάνατο, αν δεν υπάρξει έγκαιρη παρέμβαση

Ραγδαία εξάπλωση του ιού chikungunya στην Ευρώπη – Συναγερμός σε Γαλλία και Ιταλία

Χτες

Ανησυχητική εικόνα στην Ευρώπη με τον ιό chikungunya να καταγράφει συνεχή αύξηση

Φωτιά τώρα στη Σαλαμίνα ‑ Επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο

Χτες

Κινητοποιήθηκαν 41 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος

Ζιζέλ Πελικό: Σταμάτησε να της μιλάει η κόρη της

Χτες

Αν και η κοινή γνώμη χειροκρότησε την τόλμη της μητέρας της, η σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες κατέρρευσε

Γνωστός TikToker δολοφόνησε φίλο του για χρέος 31.000 ευρώ ‑ Η γυναίκα... δόλωμα και η παγίδα

Χτες

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο άνδρες εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρεία

Βόλος: Με χτύπημα στον θώρακα με εργαλείο ψησίματος σκότωσε τη 36χρονη ‑ Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Χτες

Πώς δολοφόνησε την σύζυγό του ο 40χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.