E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δείτε σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία

Προβλήματα στην Αθήνα

Δείτε σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/11/2013 | 00:00

Οι καταιγίδες από το βράδυ της Δευτέρας περιορίστηκαν σε Μεσσηνία και Αρκαδία και μερικώς στην Ασπροβάλτα και τα νότια τμήματα των Σερρών. Στην Αττική τα φαινόμενα συνεχίστηκαν μέχρι αργά τη νύχτα, αλλά σταδιακά εξασθένησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με τοπικά ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με λίγες βροχές κατά περιόδους και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν Α–ΝΑ μέτριοι.

Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, με πιθανότητα για παροδικά έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν Α–ΝΑ ισχυροί και στα ανοικτά σχεδόν θυελλώδεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο βορειοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν Ν–ΝΑ ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι βαθμιαία κατά τόπους σε θυελλώδεις.

Προβλήματα στην Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάος επικράτησε σε πολλούς οδικούς άξονες της Αθήνας από το απόγευμα της Δευτέρας, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την πρωτεύουσα.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε τουλάχιστον 250 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και παροχή βοήθειας σε οχήματα, κυρίως από κατοίκους των δυτικών προαστίων, στο Περιστέρι και το Ίλιον. Σε όλα τα περιστατικά επιχείρησαν τουλάχιστον 30 συνεργεία της Πυροσβεστικής.

Τα προβλήματα αυτήν την ώρα έχουν αποκατασταθεί, εκτός από την περιοχή του Καματερού, όπου έχει κλείσει ένα κομμάτι της λεωφόρου Φυλής, μεταξύ των οδών Γούναρη και Καματερού, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ορεινή Αρκαδία, κεραυνός που έπεσε το μεσημέρι έκοψε στα δύο τον δρόμο Χρυσοβιτσίου–Στεμνίτσας, ανοίγοντας χαντάκι βάθους σχεδόν ενός μέτρου, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Την ίδια ώρα στην Πάτρα σε ποτάμι μετατράπηκε η Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της ΔΕΥΑΠ, ενώ η  Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών δέχτηκε πέντε κλήσεις για άντληση νερών από κατοικίες στις περιοχές της ¶νω Οβρυάς και του Σαραβαλίου. Επίσης, επενέβη σε δύο περιπτώσεις πτώσης δέντρων, μία στην ¶νω Οβρυά και μία στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών–Πύργου, στο ύψος του Σταδίου των Βραχνέικων.

Η καοκαιρία χτύπησε και τη Θήβα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του lamiastar.gr. Από την καταρρακτώδη βροχή, που διήρκεσε μια ώρα περίπου, πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων. Από τα νερά υποχώρησε και τμήμα της οδού Ετεοκλέους στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βέλγιο: Τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο – Αναφορές για νεκρούς

Σήμερα

Σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε έπειτα από σύγκρουση με αμαξοστοιχία στο Βέλγιο

Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Σήμερα

Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Καρυστιανού: «Η ιστορία γράφεται από την ίδια την κοινωνία» ‑ Κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη

Σήμερα

Στον Αρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

Σήμερα

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

Σήμερα

Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα όπου δύο νέοι 16 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους

Σήμερα

Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους από Θέρμη για την πόλη της Μυτιλήνης

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

Σήμερα

Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα

Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Σήμερα

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

Σήμερα

Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.