E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φως στο Τούνελ: Ασφυκτικός ο θάνατος Μαλένας και Ίριδας δείχνουν οι ιστολογικές

Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων

Φως στο Τούνελ: Ασφυκτικός ο θάνατος Μαλένας και Ίριδας δείχνουν οι ιστολογικές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/6/2022 | 08:29

Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων θα είναι η επόμενη για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη Μαλένα και την Ίριδα. Οι εξετάσεις (τοξικολογικές και ιστολογικές) ολοκληρώνονται και στη συνέχεια θα παραδοθούν στους δυο ιατροδικαστές, Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλογριά, που εποπτεύουν την υπόθεση. Αυτοί με τη σειρά τους, αφού εξετάσουν όλα τα στοιχεία, θα παραδώσουν το τελικό τους πόρισμα πιθανόν μέσα στην επόμενη εβδομάδα στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Φως στο Τουνελ τοξικολογικά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι ύποπτο. Στις ιστολογικές εξετάσεις, ωστόσο, έχουν προκύψει πολύ σοβαρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι σίγουρος πως αιτία θανάτου της Ίριδας δεν είναι ο φλεβόκομβος αλλά η υποξία. Η ίδια ακριβώς αιτία φαίνεται πως υπάρχει και για τη Μαλένα. Το πιθανότερο είναι πως η υπόθεση θα κλείσει με τον ασφυκτικό θάνατο των δυο μικρών κοριτσιών, που σημαίνει δολοφονία, δια αποκλεισμού των άλλων περιπτώσεων και σε συνδυασμό με τα άλλα ιατροδικαστικά ευρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ιατροδικαστές που έχουν στα χέρια τους την υπόθεση τώρα καλούνται αυτοί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να καλύψουν τα λάθη που έκαναν οι συνάδελφοί τους στην αρχή αυτής της υποθέσεις. Γι' αυτό πάμε μπρος, πάμε πίσω και ξανά και ξανά. Να τα λέμε και αυτά.

«Στη Θεσσαλονίκη οι έμπειροι τοξικολόγοι και όχι μόνο συνεχίζουν κανονικά την έρευνά τους. Τίποτα δεν θεωρούν πως έχει τελειώσει. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να φέρει αυτή η έρευνα στο φως» είπε η Αγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια η δικαστική συντάκτρια του Mega, Άννα Κανδύλη, μετέφερε το δικό της ρεπορτάζ τονίζοντας πως: «Η εικόνα που έχω εγώ είναι ότι η ανακριτική έρευνα βαίνει προς το τέλος της. Ο βασικός κορμός των μαρτύρων – σε σχέση με την υπόθεση της Τζωρτζίνας - έχει εξεταστεί. Αν δεν προκύψει κάτι φοβερό και τρομερό η έρευνα αυτή θα κλείσει. Η ανακρίτρια δεν δεσμεύεται από την έρευνα που γίνεται για τα άλλα δυο παιδιά. Για τα άλλα δύο παιδιά, όλο το υλικό που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια θα πάει στους Εισαγγελείς που εποπτεύουν την υπόθεση και μόλις το πάρουν στα χέρια τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες εγώ δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να αξιολογήσουν το υλικό αυτό οπότε άμεσα θα αρχίσουν να καλούν υπόπτους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αγγελική Νικολούλη σε εκείνο το σημείο εκτίμησε πως «μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουμε πλήρη εικόνα για αυτά τα εγκλήματα» και όπως η ίδια ανέφερε όπως και στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αν χρειαστεί να επανέλθει με έκτακτη εκπομπή μέσα στον Ιούλιο θα το κάνει!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ήρωα τον Μοναστηρλή στα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου, 5‑4 τον Ατρόμητο

Χτες

Ο 21χρονος Δημήτρης Μοναστηρλής απέκρουσε στην τελευταία εκτέλεση του Καραμάνη

Συμφωνία για εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Γαλλία και Βρετανία θα αναπτύξουν δικά τους στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης

Χτες

Ο Μακρόν ανακοίνωσε συμφωνία Ουκρανίας και συμμάχων για ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, στο πλαίσιο της Διακήρυξης του Παρισιού, μετά τη συνεδρίαση της Συμμαχίας των Προθύμων

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη – Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν 80 ετών

Χτες

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Μαθητής Γυμνασίου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα

Χτες

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Φρένο στα ενοίκια από το 2026: Πάγωμα μισθωμάτων, επιδότηση ανακαινίσεων και νέοι κανόνες στην αγορά κατοικίας

Χτες

Δέσμη παρεμβάσεων με «κλειδωμένα» ενοίκια έως 5 χρόνια, επιδότηση έως 300 €/τ.μ. για κλειστά ακίνητα και διοικητικό καθορισμό τιμών στις νέες οικοδομές

Ο Αρης 2‑0 τον Παναιτωλικό και παίζει με Παναθηναϊκό στους 8 του Κυπέλλου

Χτες

Με δύο γκολ των Μορόν, Ράσιτς από το πρώτο ημίχρονο ο Αρης κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στο μονό προημιτελικό Κυπέλλου

Νεκρός 17χρονος στις Σέρρες μετά από καβγά για μια κοπέλα, συνελήφθη 16χρονος

Χτες

Ένα χτύπημα με αγκώνα στο κεφάλι του 17χρονου φέρεται να ήταν το μοιραίο

«Τίμιο ξύλο» στη Φλώρινα: Βούτηξαν να πιάσουν τον Σταυρό και πλακώθηκαν

Χτες

Τις σκηνές ντροπής παρακολούθησαν και αρκετά παιδιά που παρεβρίσκονταν στην τελετή

Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Χτες

Τα ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται πιθανώς από τοπικές χαλαζοπτώσεις

Πώς το ταξίδι στον Παναμά κατέληξε σε τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων

Χτες

Μια Ελληνίδα συμβολαιογράφος πέθανε κατά τη διάρκεια διακοπών στον Παναμά, ενώ ο δικηγόρος σύζυγός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Αιχμάλωτος πολέμου», «ηγέτης της Βενεζουέλας» και «αθώος» δήλωσε στο δικαστήριο ο Μαδούρο – Όσα έγιναν στα 40 λεπτά της ακρόασης

Χτες

Ο Τραμπ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να διεξαχθούν εκλογές στη Βενεζουέλα μέσα τις επόμενες τριάντα ημέρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.