E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν αντέχω άλλο, κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα και το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη»

H γυναίκα που την παρενοχλεί

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν αντέχω άλλο, κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα και το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/6/2022 | 12:24

Η ηθοποιός μιλάει για τη γυναίκα που τον τελευταίο καιρό έχει μετατρέψει τη ζωή της σε κόλαση.H Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο «Secret» και και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γυναίκα που της έχει κάνει τη ζωή κόλαση, αποκαλύπτοντας πως της έκανε ασφαλιστικά μέτρα, καθώς, όπως τονίζει, δεν άντεχε άλλο.

«Αυτή η γυναίκα με παρενοχλεί εδώ και τέσσερα χρόνια, κυρίως τηλεφωνικά. Έμαθε τα τηλέφωνά μου όταν ήμουν τομεάρχης Πολιτισμού στη Γλυφάδα και άρχισε να μου κάνει διάφορα περίεργα. Είχε φτάσει στο σημείο να μου στέλνει 100 μηνύματα και να μου κάνει και 100 κλήσεις τη μέρα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά χτυπάει και τα κουδούνια στο σπίτι και ενοχλεί και την κόρη μου», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βάνα Μπάρμπα είπε στη συνέχεια: «Συμβουλεύτηκα τη δικηγόρο μου, την κυρία Λιάνα Παπαδοπούλου, και με συμβούλεψε να της κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, λέγοντας πως θα σταματήσει να το κάνει, γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Μετά σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία σε αυτή τη γυναίκα, μήπως έχει τα δικά της θέματα.

Έχω μηνύματα που μου λέει “δεν θα το ξανακάνω”, ακολούθησαν δυο μέρες σιωπής και ηρεμίας και είπα ότι επιτέλους σταμάτησε. Όμως τελικά την τρίτη μέρα αγρίεψε και πάλι, άρχισε τα ίδια και χτύπαγε τα κουδούνια. Και τώρα που μιλάμε παίρνει τηλέφωνο».

Κλείνοντας, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε: «Κάποια στιγμή είχε έρθει κάτω από το σπίτι μου με ένα μπουκάλι βότκα. Συνεχίζει να με παρενοχλεί. Δεν αντέχω άλλο. Πλέον κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα και από εδώ και πέρα το λόγο έχουν η δικαιοσύνη και η αστυνομία. Έχω ανάγκη προστασίας, ανησυχώ για οποιοδήποτε ατύχημα. Υποφέρω χρόνια, είναι stalker. Βρήκε ακόμα και τα τηλέφωνα στο χωριό του πατέρα μου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Πριν 9 ώρες

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Πριν 9 ώρες

Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

Ρόμπι Γουίλιαμς: Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Τουρέτ – Τι είναι

Χτες

Η δεύτερη διάγνωση που έλαβε και το τεστ για αυτισμό

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κοζάκου: «Δεν ντρεπόμαστε να λέμε αυτά τα πράγματα;»

Χτες

Σκληρή επίθεση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μαρία Κοζάκου

Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Μαρίας Σολωμού

Χτες

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.