E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: «Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα για την Ρούλα Πισπιρίγκου»

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Πάτρα: «Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα για την Ρούλα Πισπιρίγκου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/6/2022 | 13:43

Η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα βρίσκεται πλέον στην τελική της φάση, αλλά μια σειρά από βασικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μελετάει όλα όσα έρχονται στο φως…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ήδη κλείσει 2 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού και το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ίδια μέσω των δικηγόρων που την εκπροσωπούν μιλάει για κενά, λάθη και αστοχίες που είχαν σαν αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για έγκλημα, ενώ όπως υποστηρίζει είναι αθώα. Ζητάει ορισμένες εξετάσεις να επαναληφθούν και να κληθούν για κατάθεση νέα πρόσωπα, που όπως πιστεύει θα στηρίξουν τους ισχυρισμούς της. Για την ώρα η ανακρίτρια έχει απαντήσει αρνητικά στο αίτημα για επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Mega μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Όθων Παπαδόπουλος. «Δεν μπορούμε να προδικάσουμε την πορεία ενός αιτήματος. Δεν πρέπει, όμως, να αξιολογηθούν οι ενστάσεις οι επιστημονικές που υπάρχουν; Θέλουμε να φωτιστεί το ποια ήταν η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας. Η κατηγορουμένη αρνείται ότι χορήγησε η ίδια την κεταμίνη. Η περαιτέρω έρευνα θα δείξει αν το παιδί “χάθηκε” από την κεταμίνη ή όχι. Αν δε “χάθηκε” από την κεταμίνη τότε τίθεται σε αμφισβήτηση η ιατροδικαστική έκθεση», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το καρδιακό επεισόδιο προκλήθηκε από κεταμίνη. Δε θέλουμε να παραταθεί η διαδικασία. Η ανακρίτρια απέρριψε το αίτημά μας επειδή το συγκεκριμένο εργαστήριο είχε υποστεί ζημιά από φυσικό φαινόμενο. Αυτό, βέβαια, δεν το επιβεβαιώνει ο υπεύθυνος του εργαστηρίου, που λέει ότι μπορεί να κάνει την εξέταση», τόνισε ο ίδιος.

«Ζητήσαμε να κλητευθεί ως μάρτυρας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς είχε έρθει σε επαφή με νοσηλεύτρια που είχε γνωρίσει τη Τζωρτζίνα. Ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να καταθέσει. Μας είπαν ότι η δημοσιογραφική έρευνα δεν αποτελεί απόδειξη», συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε άσχημη κατάσταση ψυχολογικά, θεωρεί ότι αδικείται από τα Μέσα Ενημέρωσης. Είναι πάντα σταθερή στο ότι δεν έχει σχέση με το θάνατο του παιδιού», είπε ακόμα ο κ. Παπαδόπουλος. «Ζητήσαμε να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο καρδιολόγος του Ωνασείου. Η ώρα θανάτου είναι σημαντική. Η κεταμίνη ενεργεί στον οργανισμό σε συγκεκριμένο διάστημα. Εντοπίζοντας τον ακριβή χρόνο θανάτου, μπορούμε να δούμε πότε χορηγήθηκε η κεταμίνη», ανέφερε σχετικά με τα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Στόχος μας να αποδείξουμε ότι η μητέρα δεν έχει χορηγήσει την κεταμίνη. Αν αποδειχτεί ότι η κεταμίνη δεν είναι η αιτία θανάτου του παιδιού, κακώς συζητάμε για αυτήν, δεν υπάρχει αμέλεια από τους γιατρούς, δεν υπάρχει πρόθεση από τη μητέρα, και ανατρέπεται η αιτία θανάτου. Η θέση της κατηγορουμένης είναι πάντα η ίδια. Πρώτη φορά άκουσε τη λέξη κεταμίνη λίγο πριν τη σύλληψή της», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σουηδία: Τρεις νεκροί στο κέντρο της Ουψάλα από ένοπλο σε σκούτερ ‑ Πόρτα πόρτα οι έρευνες

Χτες

Με ελικόπτερα και drones οι έρευνες για τον δράστη ή τους δράστες που άνοιξαν πυρ στο κέντρο της σουηδικής πόλης

Μπλακ άουτ σε Ισπανία: Ένας άνδρας σήκωσε μια λάμπα στη Μαδρίτη και αποθεώθηκε σαν ήρωας

Χτες

Στα social media έγινε γνωστός ως «βασιλιάς της Μαλασάνια», μίας γνωστής περιοχής στη Μαδρίτη

Περήφανος παππούς ο Τραμπ ‑ Ακούστε τον εγγονό του να παίζει πιάνο

Χτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ απόλαυσε τον μικρό πιανίστα, με τη μητέρα του Ιβάνκα να καταγράφει τη στιγμή

Λήξη συναγερμού στη Βουλή ‑ Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τον σκύλο της ΕΛΑΣ μετά το μήνυμα στο 112 για βόμβα

Χτες

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και ΤΕΕΜ - Το μήνυμα είχε σταλεί στο 112, χωρίς να δοθούν άλλες πληροφορίες

ΗΠΑ: Απόκοσμο ψάρι από τα βάθη του ωκεανού ξεβράστηκε στην ακτή

Χτες

Η αποκρουστική εμφάνισή του αναστάτωσε όλη την παραλία

Πυροβολισμοί στην Ουψάλα ‑ Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Χτες

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν τουλάχιστον πέντε με έξι πυροβολισμοί

Φοβερός σεισμός 6,8 Ρίχτερ στον Ειρηνικό ωκεανό: Έπληξε νησί μνημείο της UNESCO

Χτες

H νήσος Μακουάρι είναι νησί στο νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, περίπου στο μέσο της απόστασης ανάμεσα στη Νέα Ζηλανδία και την Ανταρκτική

Μπλακ άουτ στην Ισπανία: 5 νεκροί από τη διακοπή ρεύματος

Χτες

Κατηγορούν την κυβέρνηση για συγκάλυψη

Εξάρχεια: Η στιγμή που 37χρονος επιτίθεται σε 22χρονη – Προσπάθησε να τη βιάσει

Χτες

Ο άνδρας έκοψε τον δρόμο στο θύμα και σε δύο φίλες της, άρπαξε από το χέρι την 22χρονη και την έριξε στο έδαφος, προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα

Κασμίρ: Τουρίστας έκανε zipline τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης που σκοτώθηκαν 26 άνθρωποι

Χτες

«Όταν ο γιος μου και η σύζυγός μου έφτασαν κάτω με ασφάλεια και ξεκίνησα εγώ τη βόλτα μου, έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί» θυμήθηκε ο τουρίστας

Πάτρα: Βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στο κατάστημα – Φώναζαν έντρομοι οι μαθητές

Χτες

Πανικός επικράτησε όταν μαθητές είδαν τις μεγάλες φλόγες να ξεπηδούν από το πολυκατάστημα στο κέντρο της Πάτρας

Βίντεο: Αγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας

Χτες

24 επιβάτες αποκλείστηκαν δια βίου από ταξίδια

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.