Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αγόρασα το αυτοκίνητο του Βασίλη Γκουρούση για να τον βοηθήσω»
Τους συνδέει μια στενή φιλία

Δημοσίευση 14/6/2022 | 16:15
Δηλώσεις παραχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κι αναφέρθηκε στην αγορά που έκανε για να βοηθήσει τον φίλο του, Βασίλη Γκουρούση.
Όπως ανέφερε ο θεατρικός παραγωγός στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ίδιος αγόρασε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, προκειμένου να τον βοηθήσει οικονομικά.
«Αφού το είπε ο ίδιος, το επιβεβαιώνω. Γενικά, στη ζωή μου όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο, το κάνω. Όταν λοιπόν, κατάλαβα ότι ήταν μια στιγμή, που εγώ μπορεί να ήθελα ένα καινούριο αμάξι κι αυτός να είχε ανάγκη για χρήματα, ε από το να πάω να πάρω αμάξι από τη βιτρίνα κάποιου μαγαζιού, γιατί να μην το πάρω από έναν φίλο μου;», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη στενή σχέση που τον συνδέει με τον Βασίλη Γκουρούση και την Τέτα Καμπουρέλη.
«Είμαστε πολύ φίλοι με την Τέτα. Και με τον Βασίλη ήμασταν, πριν χαθούμε. Αυτή η υπόθεση είναι κάτι, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικός, ένας επιχειρηματίας που έκανε την προσπάθειά του. Έχει δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο και αυτό πρέπει να ακούγεται. Από εκεί και πέρα, από τότε που βγήκε δεν έχουμε βρεθεί. Δεν μπορώ να σας πω σε τι κατάσταση είναι. Από όσα έχω καταλάβει από την Τέτα, έχουν άριστες σχέσεις στον βαθμό που θέλουν οι ίδιοι. Από εκεί και πέρα, εμείς θα χαρούμε με ό,τι κάνει εκείνους χαρούμενους», είπε κλείνοντας.