E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Γιώργος Λεμπέσης αποκαλύπτει τι έγινε με τον Φοίβο και χώρισαν οι δρόμοι τους

Μίλησε επίσης για την σύζυγό του και την δημιουργία οικογένειας αλλά και την εξωσωματική γονιμοποίηση

Ο Γιώργος Λεμπέσης αποκαλύπτει τι έγινε με τον Φοίβο και χώρισαν οι δρόμοι τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/6/2022 | 13:49

Ο Γιώργος Λεμπέσης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη», για το τέλος της παρεξήγησης με τον Φοίβο, το ντουέτο με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τις προσπάθειες που έκανε με την σύζυγό του για να γίνουν γονείς. Ο τραγουδιστής, μίλησε για την συναυλία που θα συμμετάσχει αλλά και για την οικογενειακή του ευτυχία.

«Ετοιμάζουμε μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο με τον Desmond Child για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Η γνωριμία μου με τον Desmond Child έγινε μέσω ενός πολύ κάλου μου φίλου. Με πήρε τηλέφωνο, και μου είπε ότι ήταν στο μαγαζί του ο Desmond Child και να του πάω τους δίσκους του να τους υπογράψει. Από τότε είμαστε κάθε καλοκαίρι μαζί με τον Desmond Child. Είναι φιλέλληνας και λατρεύει το ελληνικό καλοκαίρι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λεμπέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την σύζυγό του και την δημιουργία οικογένειας αλλά και την εξωσωματική γονιμοποίηση είπε πως, «ήταν το όνειρο της συζύγου μου, που είναι εκπαιδευτικός να δημιουργήσει το δικό της σχολείο. Παιδευτήκαμε πάρα πολύ με τη σύζυγο μου να αποκτήσουμε παιδί, άλλα το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς, ασχολούμαι πάρα πολύ με το γιο μας. Στον γιο μας θα δώσουμε το όνομα Αναστάσιος. Πήραμε την απόφαση της εξωσωματικής με τη σοφία γιατί δεν ερχόταν με φυσιολογικό τρόπο. Κάναμε πέντε προσπάθειες εξωσωματικής. Σε κάθε προσπάθεια που υπάρχει αποτυχία, υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Εγώ προσπαθούσα να στηρίξω τη Σοφία, όσο το δυνατόν περισσότερο, πιστεύω ότι τα κατάφερα, γιατί η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσεις παιδί»

Σχετικά με την «παρεξήγηση» που έγινε με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, σχολίασε ότι «Με τον Φοίβο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά χώρισαν οι δρόμοι μας. Έψαχνα όλα αυτά τα χρόνια να δω τι έχει γίνει και πως έχει γίνει, έτσι συμβαίνει όμως στις φίλιες. Διακόψαμε γενικώς. Με στεναχώρησε αυτό που είχε συμβεί με τον Φοίβο, όλα καλά όμως. Τον τελευταίο καιρό είμαστε πάρα πολύ καλά με τον Φοίβο. Με είχαν φωνάξει να κάνω coaching στον Πίτσι για το κομμάτι «κουράγιο φίλε» και ήταν κριτής εκεί ο Φοίβος. Είδα ότι ο Φοίβος είπε καταπληκτικά λόγια για μένα στην εκπομπή, και τον πήρα τηλέφωνο να τον ευχαριστήσω σε φιλικό επίπεδο. Βρεθήκαμε και με τις συζύγους μας και έχουμε μία ωραία σχέση. Πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε με τον Φοίβο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πριν 4 ώρες

Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Πριν 4 ώρες

Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Χτες

Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Τραγωδία στο Emily in Paris: Θάνατος στα γυρίσματα του νέου κύκλου

Χτες

Σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μία αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της

Χτες

`Ήταν πολύ όμορφα αλλά όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν`

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Χτες

Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Χτες

Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων

Σοφία Καρβέλα: «Τώρα αυτό είναι υγιές και όμορφο;» ‑ Η απάντησή της σε σχόλια κάτω από φωτογραφία της με μαγιό

Προχτές

Η σχεδιάστρια μόδας έλαβε ποικίλα σχόλια σε πρόσφατη ανάρτηση από τις διακοπές της στην Τουρκία

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιπλέει σε πισίνα και δείχνει πώς τη «βρίσκουν τα mail» που λαμβάνει ‑ Δείτε βίντεο

Προχτές

Η χιουμοριστική ανάρτηση που κοινοποίησε η ηθοποιός στα social media

Γαία Μερκούρη για την σεξοuαλική παρενόχληση που υπέστη: «Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι και αuνανιζόταν»

Προχτές

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μιλάει ανοιχτά για την ανατριχιαστική εμπειρία που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.