E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η 24χρονη πρώην στpιπερ με 21 παιδιά και ο εκατομμυριούχος σύζυγος που συνελήφθη

Όταν παντρεύτηκαν συμφώνησαν να κάνουν... 105 παιδιά με παρένθετη μητέρα

Η 24χρονη πρώην στpιπερ με 21 παιδιά και ο εκατομμυριούχος σύζυγος που συνελήφθη
@instagram.com/batumi_mama/
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Η Kristina Ozturk είναι πρώην στpίπερ και μόλις 24 ετών. Έχει 21 παιδιά(!) με παρένθετη μητέρα και ακόμα ένα από προηγούμενη σχέση της. Η καθημερινότητά της προφανώς δεν είναι απλή. Η σύλληψη του εκατομμυριούχου συζύγου της για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Ζει στο Μπατούμι της Γεωργίας. Ξόδεψε πάνω από 168.000 δολάρια για να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, μέσα σε ένα διάστημα 16 μηνών. Οι 16 νταντάδες που τα προσέχουν κοστίζουν 90.000 δολάρια τον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση όταν γνώρισε τον Τούρκο σύζυγό της, τον 57χρονο Galip Ozturk. Όταν οι δυο τους παντρευτήκαν συμφώνησαν να αποκτήσουν 105 παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Μετά όμως τη σύλληψη του Ozturk, το σχέδιο τους μάλλον δεν θα ολοκληρωθεί.

Κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες αλλά και παραποίηση εγγράφων. Το 2018, ο Τούρκος είχε διαφύγει από την Τουρκία όπου καταδικάστηκε σε ισόβια για την ανάμειξή του σε μια δολοφονία το 1996. Στα τέλη Μαΐου, συνελήφθη από ειδικές δυνάμεις που έκαναν έφοδο στο ξενοδοχείο του.

Η Kristina έκανε μια φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση στο Instagram στις αρχές του μήνα, στην οποία, μίλησε για τη μοναξιά που νιώθει αφού ο σύζυγός της συνελήφθη. «Το αίσθημα της μοναξιάς είναι τόσο έντονο ακόμα και με τόσους ανθρώπους γύρω μου. Είχα συνηθίσει την παρουσία του συζύγου μου συνεχώς μέσα στο σπίτι. Καθώς ο Galip δούλευε αποκλειστικά από το σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήμασταν συνεχώς μαζί όλη τη μέρα και όταν το βράδυ, τα παιδιά ήταν στα κρεβάτια τους, συζητούσαμε ασταμάτητα. Ακόμα και όταν πήγαινα στην Τιφλίδα ή την Κωνσταντινούπολη, μιλούσαμε στο τηλέφωνο για ώρες, όλο το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα είναι όλα τόσο δύσκολα για εμένα. Δεν αντέχω τη σιωπή, δεν αντέχω την απουσία του, δεν μπορώ να κοιμάμαι και να ξυπνάω μόνη, δεν μπορώ να δω το χαμόγελό του, να ακούσω τη φωνή του και να νιώσω την αγκαλιά του» έγραψε η Kristina.

Η 24χρονη κατοικεί μαζί με την οικογένειά της σε μια τριώροφη έπαυλη. Όπως δήλωσε, ο Galip και η ίδια επέλεξαν τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας ώστε να αποκτήσουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρώτο παιδί γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 2020 και το τελευταίο είναι μόλις 3 μηνών. «Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι οι μέρες μου δεν είναι ποτέ βαρετές. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και περιλαμβάνει πολλά πράγματα» είχε πει η Kristina στο Fabulous, όταν οι μέρες για την οικογένειά της ήταν πιο εύκολες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα έξοδα για όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά είναι 4.000 δολάρια την εβδομάδα, όπως πάνες και βρεφικό γάλα. Σε ένα πρόσφατο Q&A, η Kristina εξήγησε τη ρουτίνα στο σπίτι. Οι νταντάδες έχουν κυλιόμενο πρόγραμμα, κάτι σαν το στρατό, αφού μένουν τέσσερις ημέρες μέσα και δυο έξω, όλες σε δικά τους δωμάτια και κοντά στα παιδιά.

Σε μια ερώτηση ενός follower, που ρώτησε αν η μητέρα είναι σε θέση να περνά «ποιοτικό χρόνο» με καθένα από τα παιδιά της εκείνη απάντησε πως «πολλές φορές με έχουν ρωτήσει πώς έχω αρκετό χρόνο για κάθε παιδί, αν αφιερώνω χρόνο μόνη μου στο καθένα. Ναι, έχουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάθε παιδί. Εύχομαι κάθε γονιός να μπορεί να αφιερώνει όλο τον χρόνο του στα παιδιά του, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μωρά της Kristina και του Ozturk: Mustafa, 19 μηνών, Mariam, 18 μηνών, Ayrin, 18 μηνών, Alisa, 18 μηνών, Hasan, 17 μηνών, Judi, 17 μηνών, Harper, 16 μηνών, Teresa, 16 μηνών, Huseyin, 16 μηνών και Anna, 15 μηνών, Isabella, 15 μηνών, Ismail, 14 μηνών, Mehmet, 14 μηνών, Ahmet, 14 μηνών, Ali, 13 μηνών, Kristina, 13 μηνών, Sara, ενός έτους, Lokman, ενός έτους, Galip, 11 μηνών, Olivia, 9 μηνών και Judy, 3 μηνών.

Πάντως η ίδια ισχυρίζεται πως η ίδια έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής τους φροντίδας και περνά χρόνο με κάθε παιδί καθημερινά. Αλλά παραδέχεται πως η φροντίδα τόσων παιδιών είναι πολύ δυσκολότερη απ’ όσο αρχικά πίστευε. Δίνει μάλιστα οδηγίες ως προς το «τι να διαβάζουν τα παιδιά, με ποια σειρά, σε ποια ώρα και με ποια διάρκεια».

«Κάθε παιδί έχει ένα ημερολόγιο που καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες της ζωής του – τι έφαγε, πόσο έφαγε, πώς κοιμήθηκε, πώς περπάτησε, πόσες φορές πήγε στην τουαλέτα, πόσες φορές έκλαιγε, τι αλλαγές συνέβησαν με το σώμα του» κατέληξε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 4 ώρες

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 4 ώρες

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς

Πριν 4 ώρες

Θυσιάστηκε για την ελευθερία της Μακεδονίας

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Προχτές

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Προχτές

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.