E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δημήτρης Λιγνάδης: «Έπαιρνα δροσιά από νεαρά άτομα, νόμιζα ότι είναι τρολιά το ένταλμα»

«Στην ερωτική μου ζωή ήμουν ζωηρός, όχι με ανήλικα»

Δημήτρης Λιγνάδης: «Έπαιρνα δροσιά από νεαρά άτομα, νόμιζα ότι είναι τρολιά το ένταλμα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/6/2022 | 16:07

Η ώρα του εισαγγελέα για τον Δημήτρη Λιγνάδη φτάνει καθώς την Τετάρτη είναι η ημέρα που θα προτείνει για την ενοχή του ή όχι.

Η εισαγγελική πρόταση έρχεται μετά την πολύωρη απολογία του προφυλακισμένου σκηνοθέτη ο οποίος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο τις κατηγορίες που του αποδίδονται κάνοντας λόγο για σκευωρία σε βάρος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν λέω ότι οι αντιπαλότητες στο Εθνικό Θέατρο με πήρανε από το χεράκι και με φέρναμε εδώ. Όλο αυτό χτίστηκε. Συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ενώθηκαν και χρησιμοποιώντας ως μοχλό εμένα θέλησαν να χτυπήσουν τη Μενδώνη. Η πολιτική χρήση του θέματος είναι εξόφθαλμη. Τι καλύτερο να πεις: “να τι διάλεξαν για το Εθνικό Θέατρο”» είπε και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες επιλογές και αποφάσεις που έλαβε ενώ ήταν επικεφαλής του Εθνικού οι οποίες, όπως είπε, προκάλεσαν αντιπαλότητες και έχθρα προς το πρόσωπό του.

«Όταν άκουσα για ένταλμα νόμισα ότι είναι τρολιά…» είπε αναφερόμενος στα εικοσιτετράωρα που προηγήθηκαν της σύλληψης και της προφυλάκισης του.

«Πήγα στη ΓΑΔΑ ρώτησα αν υπήρχε κάποιο ένταλμα. Μου είπαν όχι και έφυγα. Μετά πήρε ο δικηγόρος και μου είπε υπάρχει ένταλμα “έλα”. Πήγα με τη βεβαιότητα ότι θα φύγω σε πέντε λεπτά» περιέγραψε και συνέχισε «Όταν άκουσα για προφυλάκιση κατάλαβα ότι το πράγμα είναι πολύ πιο σοβαρό από κάποιες προσωπικές αντεκδικήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κατηγορούμενος επιχείρησε να αντικρούσει τις καταγγελίες ότι βίασε τέσσερις νεαρούς άνδρες.

«Στην ερωτική μου ζωή ήμουν ζωηρός. Ήμουν άπιστος, ήμουν πιστός, ερωτεύτηκα σε σημείο που εξευτελίστηκα. Ζωηρός ως προς την ερωτική μου ζωή, όχι με ανήλικα» ισχυρίστηκε δηλώνοντας υποστηρικτής του κινήματος metoo, το οποίο εξέφρασε την θέση ότι έχει ευτελιστεί. «Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι μου άρεσαν οι συναναστροφές με νεαρά άτομα. Έπαιρνα μια δροσιά από αυτά τα άτομα. Κάλυπταν μια πτυχή της ζωής μου αλλά δεν ήταν αυτοί η παρέα μου. Ήταν η παρέα μου συνάδελφοί μου, ο αδελφός μου, κ.ά» τόνισε.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έστρεψε τα «βέλη» του στον τραγουδιστή – ηθοποιό με τον οποίο διατηρούσε, όπως λέει, σχέση και κατέθεσε στο δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Διανοήθηκε να μιλήσει, αφού χωρίσαμε, αφού συνεργαστήκαμε, μου έλεγε ότι ανήκε ως ανήλικος στην παρέα του Χατζηδάκι. Έλεγε “μαμά” την Αρλέτα επειδή δεν είχε γνωρίζει τη δίκη του μαμά. Ήταν κάποτε αυτονόητο ο δάσκαλος να βγαίνει με τους μαθητές. Ο Μάνος Χατζιδάκις έβγαινε με τους μαθητές του στο “Μαγεμένο Αυλό”. Όταν είδα ποιοι προσήλθαν για μάρτυρες μου έφυγε το κλαπέτο! Να πει τι; Και εδώ που ήρθε αοριστίες είπε! Τότε γιατί δεν μου είπε κάτι; Γιατί δεν είπε «κάνεις παρέα με ανήλικα και θα σε κόψω από παρέα» διερωτήθηκε ο κατηγορούμενος.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρθηκε ακόμη σε συναδέλφους του ηθοποιούς, οι οποίοι, όπως είπε, δήλωσαν εκ των υστέρων ότι γνώριζαν για τις φήμες σε βάρος του. « Γιατί όλα τα στόματα άνοιξαν μετά τη Μπεκατώρου; Σωματείο δεν είχαν; Γιατί κανείς δεν κατήγγειλε τον παιδόφιλο και βιαστή Λιγνάδη; Μιλάνε για φημολογίες κάποιοι που και για την καμπούρα τους υπάρχουν φημολογίες; Θα έρθει η μέρα για τους Τζεφ και κάθε παρατράγουδο» είπε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Χτες

Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Χτες

Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Κηφισιά: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του γνωστού μάνατζερ ‑ «Φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί»

Χτες

Ο 72χρονος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του που απουσίαζε σήμερα από το δικαστήριο

Ίλιον: Κάλεσαν διασώστη σε κέντρο διασκέδασης και αυτός πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε!

Χτες

Αδιανόητο περιστατικό στο Ίλιον ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.