E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λουκέτο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη

«Οι κληρονόμοι του Μιχάλη Ασλάνη αποποιήθηκαν την κληρονομιά»

Λουκέτο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/11/2013 | 00:00

Η εξέλιξη στην υπόθεση του Μιχάλη Ασλάνη έρχεται αποκλειστικά από τα χείλη του κουμπάρου του και καλού του φίλου Κώστα Κουβάτσου και αφορά την κληρονομιά του  σχεδιαστή. Ο Κώστας Κουβάτσος μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό και ενημερώθηκε και εκείνος για την τελευταία εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι κληρονόμοι του Μιχάλη Ασλάνη αποποιήθηκαν την κληρονομιά. Το "αποποιούμαι την κληρονομιά" δεν θέλω να το συγκρίνω (με το) ότι αποποιούμαι και το όνομα. Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ ότι ο Μιχάλης ήταν κάτι που ήρθε και έφυγε», είπε.

Αυτή η κίνηση των κληρονόμων δείχνει πως ήθελαν να ξεφύγουν από τα δυσβάσταχτα χρέη που άφησε πίσω του ο σχεδιαστής. Οι αδελφές του είναι ακόμη σε πολύ άσχημη  ψυχολογική κατάσταση και προσπαθούν και εκείνες να ορθοποδήσουν και να βρουν λύσεις.

«Έχω να κάνω μια πρόταση στην οικογένεια, να βοηθήσω. Όλοι θα βοηθήσουν, και ο Μάκης Τσέλιος και όλοι. Να βρεθούν δυο παιδιά σε έναν μικρό χώρο που θα δουλέψουν στις γραμμές του Μιχάλη», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ατελιέ του σχεδιαστή στο Κολωνάκι έχει μπει λουκέτο. Οι δημιουργίες του έχουν μαζευτεί και ο χώρος έχει αδειάσει.

«Το μόνο που θυμίζει ότι κάποτε εδώ, στην καρδιά του Κολωνακίου, στην Οδό Σκουφά, υπήρξε το ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη, είναι κάτι φωτογραφίες που έχουν απομείνει στο τζάμι από επιδείξεις του σχεδιαστή», είπε ο Κ. Κουβάτσος.

Τα τελευταία ρούχα του σχεδιαστή θεωρούνται συλλεκτικά κομμάτια. Αυτά τα ρούχα είναι και ό,τι έχει απομείνει για να θυμίζει το έργο του.

Πηγή: Star.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Σήμερα

Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Χτες

Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Χτες

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Χτες

Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Προχτές

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.