E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λουκέτο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη

«Οι κληρονόμοι του Μιχάλη Ασλάνη αποποιήθηκαν την κληρονομιά»

Λουκέτο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/11/2013 | 00:00

Η εξέλιξη στην υπόθεση του Μιχάλη Ασλάνη έρχεται αποκλειστικά από τα χείλη του κουμπάρου του και καλού του φίλου Κώστα Κουβάτσου και αφορά την κληρονομιά του  σχεδιαστή. Ο Κώστας Κουβάτσος μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό και ενημερώθηκε και εκείνος για την τελευταία εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι κληρονόμοι του Μιχάλη Ασλάνη αποποιήθηκαν την κληρονομιά. Το "αποποιούμαι την κληρονομιά" δεν θέλω να το συγκρίνω (με το) ότι αποποιούμαι και το όνομα. Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ ότι ο Μιχάλης ήταν κάτι που ήρθε και έφυγε», είπε.

Αυτή η κίνηση των κληρονόμων δείχνει πως ήθελαν να ξεφύγουν από τα δυσβάσταχτα χρέη που άφησε πίσω του ο σχεδιαστής. Οι αδελφές του είναι ακόμη σε πολύ άσχημη  ψυχολογική κατάσταση και προσπαθούν και εκείνες να ορθοποδήσουν και να βρουν λύσεις.

«Έχω να κάνω μια πρόταση στην οικογένεια, να βοηθήσω. Όλοι θα βοηθήσουν, και ο Μάκης Τσέλιος και όλοι. Να βρεθούν δυο παιδιά σε έναν μικρό χώρο που θα δουλέψουν στις γραμμές του Μιχάλη», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ατελιέ του σχεδιαστή στο Κολωνάκι έχει μπει λουκέτο. Οι δημιουργίες του έχουν μαζευτεί και ο χώρος έχει αδειάσει.

«Το μόνο που θυμίζει ότι κάποτε εδώ, στην καρδιά του Κολωνακίου, στην Οδό Σκουφά, υπήρξε το ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη, είναι κάτι φωτογραφίες που έχουν απομείνει στο τζάμι από επιδείξεις του σχεδιαστή», είπε ο Κ. Κουβάτσος.

Τα τελευταία ρούχα του σχεδιαστή θεωρούνται συλλεκτικά κομμάτια. Αυτά τα ρούχα είναι και ό,τι έχει απομείνει για να θυμίζει το έργο του.

Πηγή: Star.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 9 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 9 ώρες

«Χτίζουμε διπλωματικές σχέσεις με νηφαλιότητα» έγραψε σκωπτικά στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 9 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 9 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.