E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τρία ανατριχιαστικά μυστικά που κρύβονται στα κρουαζιερόπλοια

Πρώην εργαζόμενη αποφάσισε να τα αποκαλύψει

Τρία ανατριχιαστικά μυστικά που κρύβονται στα κρουαζιερόπλοια
Photo by Matthew Barra
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Όσοι έχουν πάει κρουαζιέρα θα ξέρουν ότι τα συγκεκριμένα πλοία είναι ολόκληρα ξενοδοχεία, με ανέσεις όπως μπαρ, πισίνες ή ακόμα και σινεμά. Ωστόσο “κρύβουν” και ορισμένα δωμάτια από το κοινό, επειδή από ότι φαίνεται είναι ανατριχιαστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, η Αυστραλή χρήστης του TikTok Lauren, είχε εργαστεί ως υπάλληλος σε κάποιο κρουαζιερόπλοιο και αποφάσιε να ανεβάσει στον λογαριασμό της ένα βίντεο για να αποκαλύψει τους ανατριχιαστικούς χώρους πάνω σε αυτό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “υπάρχουν μερικά τρελά πράγματα μεσα στα κρουαζιερόπλοια που ως επιβάτες ίσως να μην γνωρίζετε”, και συνέχισε αναφέροντας πως υπάρχει πάντα ένα νεκροτομείο σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα και το πλοίο βρίσκεται μακριά από τη στερία.

“Όταν εργαζόμουν στο κρουαζιερόπλοιο είχα δει ένα πτώμα να βγαίνει από το νεκροτομείο. Υπήρχε ενός είδους κ’άλυψη, αλλά παρέμενε ανατριχιαστικό”, είπε στη συνέχεια. Μπορεί η κατάσταση να μην ξέφυγε και να αντιμετωπίστηκε ψύχραιμα, αλλά η Lauren τότε πήρε την απόφαση να σταματήσει να εργάζεται στο κρουαζιερόπλοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν και ένα κελί φυλακής, σε περίπτωση που κάποιος που βρίσκεται πάνω στο πλοίο, είτε επιβάτης είτε μέλος του πληρώματος, κάνει κάτι κακό.

“Υπάρχει επίσης ένα κελί φυλακής, οπότε αν κάποιος κάνει κάτι λάθος, απλώς θα τον κλειδώσουν εκεί», αλλά δεν ανέφερε κάποια εμπειρία της σε σχέση με αυτό.

@laurentalkssmack My dog wants to chase the squirrels #cruiseship #crewmember #cruiselife #cruiseshiplife #carnival #australian ♬ original sound - lauren

Υπάρχει άλλο ένα ανατριχιαστικό μυστικό, όπως διηγήθηκε στη συνέ=χεια η Lauren. Και αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο δωμάτιο, αλλά για την έλλειψη ενός δωματίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλους τους χώρους του κρουαζιερόπλοιου απουσιάζει ο αριθμός 13, ακόμα και στα νούμερα των καταστρωμάτων. Στη Δύση ο συγκεκριμένος αριθμός συνδέεται με πολλές δεισιδαιμονίες και τα πλοία τον αποφεύγουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

“Το πλοιο που εργαζόμουν δεν έχει κατάστρωμα 13 γιατί είναι κάτι προληπτικό» είπε και συμπλήρωσε πως «συγγνώμη, αλλά αυτό είναι περίεργο. Λες, είμαστε σε ένα κρουαζιερόπλοιο και να με κάνεις να νιώθω ότι η δεισιδαιμονία μπαίνει στο παιχνίδι;».

Τα σχόλαι στο βίντεο της ήταν ουκ ολίγα, με αρκετούς χρήστες να συμφωνούν ότι πρόκειται για ανατριχιαστικές πληροφορίες, ενώ κάποιος σχολιασε με χιούμορ ότι η κρουαζιέρα είναι βγαλμένη από Hsalloween.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε γεννήθηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο

Πριν 9 ώρες

Σίγουρα δεν το ξέρετε

Σήμερα έμαθα: Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο εξωτερικό

Πριν 9 ώρες

Μάλλον δεν είναι αυτός που είχατε στο μυαλό σας

Σαν σήμερα: Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Πριν 9 ώρες

Στις 19 Μαρτίου του 2019

4 ντόπιοι μας εξηγούν το παραδοσιακό καρναβάλι της περιοχής τους

Χτες

Τύρναβος, Ξάνθη, Σοχός και Νάουσα στο γλέντι.

Το αγόρι που μεγάλωσε μέσα σε μια φούσκα

Χτες

Ο Ντέιβιντ Βέτερ και η ιδιαίτερη ιστορία του

Μέσα στην πόλη ‑ φάντασμα της Centralia, που καίγεται εδώ και 60 χρόνια

Προχτές

Είναι απίστευτο αλλά το έδαφος φλέγεται ακόμα

Γιατί οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μόνοι τους

Πριν 3 μέρες

Μια νέα μελέτη εξετάζει την άνεσή μας να είμαστε κοντά σε άλλους ανθρώπους ως υποπροϊόν της εξέλιξης.

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.