E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του

Τι λέει στην κατάθεσή του στην αστυνομία το θύμα

Αγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/7/2022 | 15:01

Η υπόθεση ξυλοδαρμού του 19χρονου που συνέβη στις 29/6 στον Πειραιά επί της οδού Βουρβούλη θυμίζει σενάριο από γκανγκστερική ταινία. Οι τρεις σχεδόν συνομηλίκοί του που του επιτέθηκαν είναι γνωστοί στις γειτονιές του Πειραιά για την ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά τους.

Δρουν σαν συμμορία και κυκλοφορούν ως αγέλη, δηλαδή ποτέ μόνοι αλλά πάντα σε ομάδες των τριών και περισσοτέρων ατόμων. Κουβαλάνε όπλα, στειλιάρια, πτυσσόμενες σιδερόβεργες, γκλοπ, σιδερογροθιές και μαχαίρια και στοχοποιούν κόσμο για ασήμαντες αφορμές, όπως συνέβη και στην περίπτωση του 19χρονου, ο οποίος έκανε το «ατόπημα» να αγνοήσει τις «συστάσεις» τους και να πάψει να κυκλοφορεί με μια κοπέλα για την οποία οι άγουροι «γκάνγκστερ» θεωρούν «κτήμα» τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν 8 μήνες γνώρισα μία κοπέλα την (......) και από τότε είμαστε φίλοι και βγαίναμε μαζί σαν φίλοι», αναφέρει ο 19χρονος στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία μετά τον ξυλοδαρμό του. Και συνεχίζει: «Ένα πρώην αγόρι της που τα είχαν περίπου 3 χρόνια στο παρελθόν το έμαθε και άρχισε να εμφανίζεται στα μέρη που πηγαίναμε, να δημιουργεί προβλήματα να στέλνει μηνύματα απειλητικά ότι θα με χτυπήσει αν συνεχίσω να βγαίνω μαζί της, να με βρίζει να και να με προκαλεί χωρίς όμως να έχει πραγματοποιήσει την απειλή αυτή. Κάποια στιγμή ήρθε στο μαγαζί το οποίο δουλεύει η κοπέλα και δημιούργησε πρόβλημα. Απαίτησε να βγουν για λίγο να μιλήσουν για να μας αφήσει ήσυχους εκείνο το βράδυ.. Αυτή η ιστορία συνεχιζόταν όλο αυτό τον καιρό, χωρίς να του δίνω σημασία. Με έπαιρνε τηλέφωνο κατά καιρούς να πάω να συζητήσουμε σε διάφορα σημεία στην γειτονιά του. Εγώ πήγαινα μόνος μου, χωρίς να φοβάμαι γιατί πέρα από λεκτικές απειλές μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει τίποτα. Παράλληλα εγώ πάντα προσπαθούσα να του φέρομαι ωραία μήπως και σταματήσει τις εντάσεις κυρίως για την φίλη μου αλλά αυτός δεν έδειχνε να καταλαβαίνει και συνέχιζε να μας ενοχλεί».

Του έδωσαν ραντεβού για τον ξυλοδαρμό του

Σύμφωνα με τον 19χρονο, ξημερώματα Τετάρτης 29 Ιουνίου ενώ εκείνος ήταν μαζί με την φίλη του, ο φερόμενος δράστης τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να τον συναντήσει στον Πειραιά, στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων για να τον χτυπήσουν όπως του είπαν, «για να πάρει το μάθημα του».

Ο ίδιος λέει στην κατάθεση του: «Λόγω προηγούμενων παρόμοιων περιστατικών που δεν με χτύπησαν αποφάσισα να πάω για να τελειώνει το θέμα. Εκεί επί της οδού Βουρβούλη μόλις είδαν το αυτοκίνητο μου μπήκαν μπροστά μας τρία άτομα. Ο δράστης κρατούσε ένα μεγάλο στειλιάρι και με απειλούσε να κατέβω από το αυτοκίνητο. Αμέσως μόλις πάρκαρα πρόχειρα αφού δεν μου επέτρεπαν να προχωρήσω άλλο, η φίλη μου βγήκε έξω από το αμάξι για να τον ηρεμήσει ώστε να μην με χτυπήσει. Ο ένας από τους τρεις ονομάζεται Νίκος και είναι ξάδερφος του. Μαζί τους ήταν κι ένας άλλος ξάδερφος του δράστη, του οποίου δεν γνωρίζουμε το όνομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός είχε τυλίξει μία αλυσίδα γύρω από το χέρι του και με κοιτούσε απειλητικά. Κάποια στιγμή ο δράστης άρχισε να σπρώχνει την κοπέλα που προσπαθούσε να τον σταματήσει να μην με χτυπήσει. Προσπάθησα να βγω από το αυτοκίνητο αλλά δεν στάθηκε δυνατό γιατί αφού παραμέρισε την φίλη μου κινήθηκε γρήγορα προς εμένα με το στειλιάρι περίπου μισό μέτρο μήκος και διαμέτρου περίπου 5 εκατοστά, ώστε να μου καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι. Εγώ το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι έβαλα το χέρι μου για να προστατέψω το κεφάλι μου και έτσι δέχτηκα τέσσερα χτυπήματα στο αριστερό μου χέρι κοντά στον καρπό. Τελικά κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο αυτός υποχώρησε και οι άλλοι δύο πλησίασαν απειλητικά και μου είπαν ότι αν σηκώσω χέρι πάνω στον δράστη τότε θα επέμβουν αυτοί και θα με χτυπήσουν. Δηλαδή με λίγα λόγια να κάτσω και να με χτυπάει ο δράστης χωρίς να αντιδρώ.

Επειδή υπήρχε περίπτωση να έχουν κάποιο άλλο όπλο πάνω τους, προσπάθησα να ηρεμήσω την κατάσταση και ενώ πονούσα πάρα πολύ στο χέρι μου το οποίο είχε πλέον κρεμάσει, και είδα ότι ο δράστης πλέον πραγματοποιούσε τις απειλές του αποφάσισα να φύγω μαζί με την φίλη μου για να πάω σε νοσοκομείο. Εκείνοι μου ξεκαθάρισαν ότι η φίλη μου δεν θα φύγει μαζί μου και θα μείνει μαζί τους, οπότε με απείλησαν και πάλι ότι θα συνεχίσουν να με χτυπάνε και ενώ έκανε ο δράστης πάλι κίνηση να χτυπήσει η φίλη μου μπήκε μπροστά να με σώσει λέγοντας μου να φύγω να πάω σε νοσοκομείο και ότι εκείνη δεν θα την πειράξουν».

Τελικά τα τρία αυτά άτομα τον ανάγκασαν τον 19χρονο να εγκαταλείψει το σημείο αφήνοντας πίσω την φίλη του. Μετά από το περιστατικό άρχισαν να του στέλνουν απειλητικά μηνύματα στο Instagram τα οποία επισυνάπτονται στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία.

Στα μηνύματα βρίζουν την οικογένειά του και τον απειλούν ότι «θα τον σκοτώσουν όπου τον πετύχουν» και πως την επόμενη φορά «θα έχουν πιστόλι πάνω τους για να τον τελειώσουν». Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Black Friday και Cyber Monday: Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για ψηφιακές απάτες που αδειάζουν λογαριασμούς

Πριν 9 ώρες

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος εξαπάτησης είναι το skimming - Συμβουλές στους καταναλωτές για ασφαλείς αγορές

Δημογραφική βόμβα στο Ασφαλιστικό: Πόσο αλλάζει η αναλογία εργαζομένων–συνταξιούχων ως το 2050

Πριν 9 ώρες

Στα 3 εκατ. οι συνταξιούχοι έως το 2050 από 2,5 εκατ. σήμερα - Στο 1,23 προς 1 σε 25 χρόνια η αναλογία ασφαλισμένων προς συνταξιούχους

Λουτράκι: «Συμφωνώ με τη μητέρα μου» λέει η κόρη της δασκάλας που κατήγγειλε 6χρονο

Πριν 9 ώρες

Η γυναίκα φαίνεται να επηρεαζόταν σχεδόν ολοκληρωτικά από τους πνευματικούς της

Έρχονται lockers σε 4.000 Δημοτικά σχολεία ‑ Το κονδύλι αγγίζει τα 8,5 εκατ. ευρώ

Πριν 9 ώρες

Στόχος να ελαφρύνει η τσάντα των μικρών μαθητών και να ενισχυθεί η υπευθυνότητα και η αυτοοργάνωση των παιδιών

Ο Τσίπρας έστειλε την «Ιθάκη» στον Αδωνι με αφιέρωση και αυτός απάντησε: «Καλή αντάμωση»

Χτες

«Ως γνήσιος βιβλιοπώλης και εγώ θα του στείλω το νέο δικό μου βιβλίο: `Ρώμη`»

Διασωληνωμένος 12χρονος στο Παίδων, υπέστη εγκαύματα στο τζάκι

Χτες

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του και τη διακομιδή του στην Αθήνα

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Προσαγωγές για επίθεση σε βάρος οικογένειας Ισραηλινών

Χτες

Στο κέντρο του Ηρακλείου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας

Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή ‑ Τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά

Χτες

Οι δικαιούχοι αγγίζουν το ένα εκατομμύριο νοικοκυριά με ανώτατο ποσό ενίσχυσης τα 800 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.