E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα πάνω ‑ κάτω στον ΣΚΑI με την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά

Χαμός και με την Μαρία Μπακοδήμου

Τα πάνω ‑ κάτω στον ΣΚΑI με την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/7/2022 | 12:23

Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ANT1 μετά από 10 χρόνια, την περασμένη Παρασκευή. Η όμορφη παρουσιάστρια, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό από το κανάλι του ANT1, αφήνοντας τον Γιώργο Λιάγκα μόνο του στο τιμόνι της εκπομπής.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν του «Πρωινού» θα έχει κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και μία γυναίκα, πρόσωπο – έκπληξη. Αυτό σημαίνει πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθούν για πρώτη φορά απέναντι ο ένας στον άλλον, την ίδια ώρα μάλιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Φαίη Σκορδά θα μετακομίσει στη πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, αφήνοντας οριστικά την πρόταση που είχε δεχτεί από το STAR.

Η πρόταση από το ΣΚΑΙ

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ, η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά ήταν άκρως δελεαστική. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου πρόσφερε στη γνωστή παρουσιάστρια συμβόλαιο διάρκειας 1 συν 1, πλήρη ελευθερία στο στήσιμο της εκπομπής και σημαντικά υψηλότερη οικονομική πρόταση από τις υπόλοιπες.

To Star, από την άλλη, προσφέρει στη Φαίη Σκορδά συμβόλαιο διάρκειας 2 συν 1. Με περιορισμούς όμως, σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσώπων δικής της επιλογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρόταση αυτή συνεπάγεται πως το οικονομικό κομμάτι ίσως είναι χαμηλότερο από αυτό του ΣΚΑΙ. Έτσι, όπως όλα δείχνουν η Φαίη Σκορδά θα αποδεχτεί την πρόταση και θα μετακομίσει στο κανάλι του Φαλήρου για την νέα της τηλεοπτική στέγη.

Τι θα γίνει με τη Μαρία Μπακοδήμου

Η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ όμως, φέρνει αναστάτωση στο υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού. Συγκεκριμένα, εάν η Φαίη Σκορδά αναλάβει την καθημερινή τηλεοπτική ζώνη 10:00 με 12:00, η τράπουλα των τηλεοπτικών εκπομπών του σταθμού ανακατεύεται.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι «Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, να μετακινηθούν στη ζώνη 12:00-14:00. Στην εκπομπή θα ενταχθεί και τρίτο πρόσωπο, η Δέσποινα Βλεπάκη, που αποχώρησε από το Open για τον ΣΚΑΙ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, υπάρχει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο για την καθημερινή ζώνη με το σταθμό. Αυτό όμως, δεν φαίνεται να μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς λόγω πολιτικών εξελίξεων αλλά και προεκλογικής χρονιάς, ο σταθμός δε θέλει να αφιερώσει 5 ώρες σε ψυχαγωγία. Κατά συνέπεια, το κενό που υπάρχει στη ζώνη 12:00 με 14:00 και 17:00-19:00 δε μπορεί να καλυφθεί από την Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει στο σταθμό πως δε θέλει να μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να μη μπορεί όμως, να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real News, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση ανάμεσα στο κανάλι και τη Μαρία Μπακοδήμου, για αλλαγή στους όρους του συμβολαίου της.

Το STAR και τα δοκιμαστικά

Το Star εφόσον η Φαίη Σκορδά δε μετακομίσει στη στέγη του, προσπαθεί να βρει τα νέα πρόσωπα για την πρωινή ζώνη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο σταθμός ανακοίνωσε στην Ελίνα Παπίλα και στον Γιώργο Καρτελιά ότι δεν θα συνεχίσουν του χρόνου στην πρωινή ζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για τα πρόσωπα του πάνελ, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ποια θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της εκπομπής.

Το εναλλακτικό σχέδιο του καναλιού ήταν να διεκδικήσει την Ιωάννα Μαλέσκου για το κεντρικό πρόσωπο της πρωινής ζώνης, αλλά κάτι τέτοιο διαψεύδεται από πηγές μέσα από το κανάλι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Πριν 1 ώρα

Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Που πάνε άραγε όλες οι κάλτσες που χάνουμε κάθε χρόνο;

Πριν 1 ώρα

Κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος χάνει 15 κάλτσες τον χρόνο

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Χτες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Χτες

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χτες

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Χτες

«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Χτες

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Χτες

Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.