E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα πάνω ‑ κάτω στον ΣΚΑI με την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά

Χαμός και με την Μαρία Μπακοδήμου

Τα πάνω ‑ κάτω στον ΣΚΑI με την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/7/2022 | 12:23

Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ANT1 μετά από 10 χρόνια, την περασμένη Παρασκευή. Η όμορφη παρουσιάστρια, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό από το κανάλι του ANT1, αφήνοντας τον Γιώργο Λιάγκα μόνο του στο τιμόνι της εκπομπής.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν του «Πρωινού» θα έχει κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και μία γυναίκα, πρόσωπο – έκπληξη. Αυτό σημαίνει πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθούν για πρώτη φορά απέναντι ο ένας στον άλλον, την ίδια ώρα μάλιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Φαίη Σκορδά θα μετακομίσει στη πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, αφήνοντας οριστικά την πρόταση που είχε δεχτεί από το STAR.

Η πρόταση από το ΣΚΑΙ

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ, η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά ήταν άκρως δελεαστική. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου πρόσφερε στη γνωστή παρουσιάστρια συμβόλαιο διάρκειας 1 συν 1, πλήρη ελευθερία στο στήσιμο της εκπομπής και σημαντικά υψηλότερη οικονομική πρόταση από τις υπόλοιπες.

To Star, από την άλλη, προσφέρει στη Φαίη Σκορδά συμβόλαιο διάρκειας 2 συν 1. Με περιορισμούς όμως, σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσώπων δικής της επιλογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρόταση αυτή συνεπάγεται πως το οικονομικό κομμάτι ίσως είναι χαμηλότερο από αυτό του ΣΚΑΙ. Έτσι, όπως όλα δείχνουν η Φαίη Σκορδά θα αποδεχτεί την πρόταση και θα μετακομίσει στο κανάλι του Φαλήρου για την νέα της τηλεοπτική στέγη.

Τι θα γίνει με τη Μαρία Μπακοδήμου

Η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ όμως, φέρνει αναστάτωση στο υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού. Συγκεκριμένα, εάν η Φαίη Σκορδά αναλάβει την καθημερινή τηλεοπτική ζώνη 10:00 με 12:00, η τράπουλα των τηλεοπτικών εκπομπών του σταθμού ανακατεύεται.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι «Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, να μετακινηθούν στη ζώνη 12:00-14:00. Στην εκπομπή θα ενταχθεί και τρίτο πρόσωπο, η Δέσποινα Βλεπάκη, που αποχώρησε από το Open για τον ΣΚΑΙ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, υπάρχει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο για την καθημερινή ζώνη με το σταθμό. Αυτό όμως, δεν φαίνεται να μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς λόγω πολιτικών εξελίξεων αλλά και προεκλογικής χρονιάς, ο σταθμός δε θέλει να αφιερώσει 5 ώρες σε ψυχαγωγία. Κατά συνέπεια, το κενό που υπάρχει στη ζώνη 12:00 με 14:00 και 17:00-19:00 δε μπορεί να καλυφθεί από την Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει στο σταθμό πως δε θέλει να μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να μη μπορεί όμως, να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real News, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση ανάμεσα στο κανάλι και τη Μαρία Μπακοδήμου, για αλλαγή στους όρους του συμβολαίου της.

Το STAR και τα δοκιμαστικά

Το Star εφόσον η Φαίη Σκορδά δε μετακομίσει στη στέγη του, προσπαθεί να βρει τα νέα πρόσωπα για την πρωινή ζώνη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο σταθμός ανακοίνωσε στην Ελίνα Παπίλα και στον Γιώργο Καρτελιά ότι δεν θα συνεχίσουν του χρόνου στην πρωινή ζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για τα πρόσωπα του πάνελ, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ποια θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της εκπομπής.

Το εναλλακτικό σχέδιο του καναλιού ήταν να διεκδικήσει την Ιωάννα Μαλέσκου για το κεντρικό πρόσωπο της πρωινής ζώνης, αλλά κάτι τέτοιο διαψεύδεται από πηγές μέσα από το κανάλι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 8 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 8 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.