ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Μια ανάσα» από τα σπίτια οι φωτιές στη Μακριά Πούντα, λένε οι κάτοικοι

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, έχουν κατευθύνει τις φλόγες στη Μακριά Πούντα κι έχουν φτάσει, σύμφωνα με μαρτυρίες, «μια ανάσα» από τα σπίτια.
«Κινδυνεύουμε να καούμε, σας εκλιπαρούμε, βοηθήστε μας» είναι η δραματική έκκληση των κατοίκων, μέσα από το protothema.gr, ενώ η Αννίτα Κωστίδου, που έχει σπίτι στην περιοχή δίνει με δήλωσή της, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή.
«Η μητέρα μου με την κόρη μου τα μάζεψαν και έφυγαν, διότι η φωτιά έχει πλησιάσει πολύ κοντά. Τώρα μαθαίνω πως οι φλόγες έχουν μπει στο διπλανό σπίτι από το δικό μας, κοντεύουμε να τρελαθούμε» είπε στο protothema.gr.
Σημειώνεται πως για την κατάσβεση επιχειρούν 49 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 15 οχήματα, 3 αεροσκάφη και ελικόπτερα.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
PAPER
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIES
STORIES