E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η 26χρονη που πουλούσε σέξι φωτογραφίες της στο OnlyFans όταν ήταν έγκυος

Γέννησε και παραπονιούνται οι followers...

Η 26χρονη που πουλούσε σέξι φωτογραφίες της στο OnlyFans όταν ήταν έγκυος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/7/2022 | 16:36

H 26χρονη Δανή blogger Fie Laursen έχει βρει τον τρόπο να γεμίζει το πορτοφόλι της, όχι με σκληρή δουλειά, αλλά μόνο με φωτογραφίες της. Μέχρι εδώ καλά, εξάλλου την εποχή των social media αυτός ο τρόπος βιοπορισμού είναι πλέον κοινότοπος. Όμως η Laursen έχει πάει σε άλλο επίπεδο καθώς οι φωτογραφίες της είναι από την περίοδο που κυοφορούσε το παιδί της. Και μάλιστα αυτές τις -κατά τα άλλα τρυφερές φωτογραφίες- επιλέγει να τις ανεβάζει στη συνδρομητική υπηρεσία OnlyFans, που φημίζεται, κυρίως για το ερωτικό ή ακόμα και το πορνογραφικό του περιεχόμενο.

Η νεαρή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα τέλη του περασμένου έτους και γρήγορα άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες της ολοένα και μεγαλύτερης κοιλιάς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μελαχρινή -που διαθέτει 195.000 followers στο Instagram- σύντομα παρατήρησε ότι οι θαυμαστές της λάτρευαν τις φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά και άρχισε να τις μοιράζεται μαζί τους στο OnlyFans. Όποιος ήθελε να τις δει καλούνταν να πληρώσει 18 δολάρια το μήνα για να τις βλέπουν.

Η Laursen γέννησε τελικά τον γιο της, Mateo, στις αρχές Ιουνίου, αλλά η θρασύτατη, κατά τα άλλα καλλονή, συνέχιζε να εκμεταλλεύεται την εγκυμοσύνη της για να κερδίζει χρήματα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Post. Είχε φροντίσει όμως, πριν γνωρίσει τον γιο της, να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών και βίντεο ώστε να κρατήσει χορτάτους τους συνδρομητές τους για τουλάχιστον έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 26χρονη δεν πιστεύει ότι το να βγάζει λεφτά από τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της την κάνει κακή μητέρα. Ορκίστηκε μάλιστα ότι θα είναι «η καλύτερη μαμά που θα υπάρξει ποτέ» για τον μικρό Mateo. «Είμαι σίγουρη ότι όλα τα στραβά μονοπάτια που πήρα στη ζωή μου πριν από εσένα… με οδήγησαν στο να γίνω η καλύτερη μητέρα για εσένα» φέρεται να είπε η Laursen στους followers της σε ένα μήνυμα προς τον γιο της.

Δεν είναι όμως η πρώτη μαμά που βγάζει λεφτά δημοσιοποιώντας τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της, ίσως είναι όμως η πιο προβεβλημένη, που εξαργυρώνει με αυτό τον τρόπο την φήμη της στο OnlyFans.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πίσω στο 2016 -πολύ πριν το OnlyFans γίνει ένας οδοστρωτήρας στο διαδίκτυο- η New York Post παρουσίασε το προφίλ των γυναικών που ετοιμάζονταν να γίνουν μητέρες, των οποίων οι κοιλιές άρχισαν να τους αποφέρουν χιλιάδες δολάρια με έναν διαφορετικό τρόπο. Αυτές δεν μοιράζονταν φωτογραφίες τους σε συνδρομητικές υπηρεσίες, αλλά έγιναν στόχος διαφημιστών που ήθελαν να τις πληρώνουν για να προωθήσουν τα προϊόντα εγκυμοσύνης τους.

Μια από αυτές υπερασπίστηκε τον συγκεκριμένο τρόπο για να βγάζει χρήματα. «Μέχρι η επί πληρωμή άδεια μητρότητας να είναι διαθέσιμη σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία στον κόσμο, νομίζω ότι είναι μια φανταστική ευκαιρία να συνεχίσω να εργάζομαι ενώ είμαι έγκυος και να κάνω κάτι αυθεντικό» είχε πει μία από αυτές.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 1 ώρα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 1 ώρα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.