ADVERTISEMENT

Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μία μάχη για τη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω»

Επιδείνωση της υγείας του γνωστού ποινικολόγου

Newsroom
3' χρόνος ανάγνωσης
Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μία μάχη για τη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω»
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Μέσα από το νοσοκομείο όπου, όπως λέει, νοσηλεύεται τις τελευταίες 15 μέρες ύστερα από απρόοπτη επιδείνωση της υγείας του, ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του επιτίθεται στον Θοδωρή Δρίτσα, με αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το δυστύχημα στην Αίγινα, το 2016. Και τονίζει πως όταν βγει «θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω».

Ο Αλέξης Κούγιας στη δήλωσή του, απαντώντας στον Θοδωρή Δίτσα και την ανακοίνωσή του, αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει τώρα να δημοσιοποιήσει το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας.

ADVERTISEMENT

Και επιτιθέμενος στον Θοδωρή Δρίτσα, λέει πως «στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι».

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω. Όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Όλη η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω.

ADVERTISEMENT

Σε αυτό το διάστημα που νοσηλεύομαι οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε συνεργασία με τους εντολείς μας, προβαίνουν σε ανακοινώσεις – ενημερώσεις προς τα ΜΜΕ για τη δικαστική εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που απασχόλησαν και απασχολούν όλους τους Έλληνες και τις οποίες χειρίζεται το γραφείο.

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας θα καταθέσει εις βάρος μου μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου μου σχετικά με τη μερική δικαίωση των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας.

Σήμερα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, πληροφορήθηκα και το περιεχόμενο της ανακοινώσεως του γραφείου μου και έχω να δηλώσω προς τον κο Δρίτσα, ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω λόγω της καταστάσεως της υγείας μου το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας, αλλά να είναι βέβαιος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι.

ADVERTISEMENT

Το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω.

Όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο