E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βραζιλία: Κρατούσε αλυσοδεμένους 17 χρόνια τους γιούς και τη γυναίκα του

Τους κρατούσε φυλακισμένους και αλυσοδεμένους σε άθλιες συνθήκες σε ένα δωμάτιο-μπουντρούμι στο σπίτι τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Βραζιλία: Κρατούσε αλυσοδεμένους 17 χρόνια τους γιούς και τη γυναίκα του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 30/7/2022 | 11:48

Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια κράτησε ο εφιάλτης για μια γυναίκα και τους δύο γιους της, που τους κρατούσε φυλακισμένους και αλυσοδεμένους ο άνδρας της σε άθλιες συνθήκες σε ένα δωμάτιο-μπουντρούμι στο σπίτι τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Η αστυνομία συνέλαβε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα τον Λουίζ Αντόνιο Σάντος Σίλβα στο φτωχό προάστιο Γκουαρατίμπα στο δυτικό Ρίο ντε Τζανέιρο και απελευθέρωσε την οικογένεια, όπως ανακοίνωσαν χθες Παρασκευή οι Αρχές. Οι δύο γιοι βρέθηκαν «αλυσοδεμένοι, βρώμικοι και υποσιτισμένοι», σύμφωνα με την αστυνομία.

Αφυδατωμένα και εξαντλημένα από τον πείνα τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Βραζιλίας. Σε φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα τοπικά ΜΜΕ οι δύο γιοι, αν και ηλικίας 19 και 22 ετών σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν σαν να είναι παιδιά ή έφηβοι.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό portal G1 η μητέρα είπε στην αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιορ ότι κάποιες φορές μαζί με τους γιους της περνούσαν έως και τρία 24ωρα χωρίς τροφή και ότι υφίσταντο διαρκώς σωματική και ψυχολογική βία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άνδρας της, με τον οποίο ήταν μαζί 23 χρόνια, δεν άφηνε τη γυναίκα του να εργαστεί, ούτε τα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο. «Πρέπει να μείνεις μαζί μου μέχρι το τέλος, μόνον νεκρή θα φύγεις από εδώ», της έλεγε.

«Είδαμε σε τι κατάσταση βγήκαν από εκεί τα δύο παιδιά και πιστεύω ότι μία ακόμη εβδομάδα και δεν θα επιβίωναν» δήλωσε κάτοικος της συνοικίας αυτής του Ρίο ντε Τζανέιρο στο G1. Η μητέρα ήταν τόσο εξαντλημένη, που δεν μπορούσε να μιλήσει στην αρχή.

Γείτονες είπαν σε τοπικά ΜΜΕ, ότι ο άνδρας είχε αποκτήσει το παρατσούκλι “DJ” επειδή έβαζε πάντα στη διαπασών τη μουσική, πιθανότατα για να μην ακούγονται οι κραυγές βοήθειας της γυναίκας και των γιων του. Κάποιοι κάτοικοι είπαν ότι είχαν ειδοποιήσει προ διετίας την αστυνομία, αλλά μόλις τώρα αποφάσισε να επέμβει. Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για τα εγκλήματα του άνδρα, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απαγωγή, βασανισμό και κακοποίηση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Σήμερα

Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.