ADVERTISEMENT

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας

Η πόρτα της φυλακής ανοίγει για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Πρώην παίκτης της ΑΕΚ καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Δικαστήριο του Βελιγραδίου καταδίκασε τον Νίκολα Μάλμπασα με τη συγκεκριμένη ποινή, για απόπειρα δολοφονίας ενός 47χρονου άνδρα το καλοκαίρι του 2020.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να χρωστούσε χρήματα στον παλαίμαχο αμυντικό, με πέρασμα από την ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο Σέρβος αρνείται όλες τις κατηγορίες και τονίζει ότι τον άτυχο άνδρα τον μαχαίρωσε ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο εισέβαλε στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν ο Μάλμπασα και το θύμα, δίχως όμως να τον κατονομάσει.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε ποινή δέκα ετών στον Μάλμπασα η οποία δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο το οποίο τελικά του επέβαλλε 4,5 χρόνια κάθειρξης. Ο Σέρβος έχει δικαίωμα έφεσης την οποία και θα καταθέσει.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο