E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτός είναι ο λόγος που το πρώην «Spice Girl» Geri Halliwell φοράει μόνο άσπρα

Το απίστευτο κόλπο της

Αυτός είναι ο λόγος που το πρώην «Spice Girl» Geri Halliwell φοράει μόνο άσπρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/8/2022 | 20:32

Η Geri Halliwell, πλέον Geri Horner, έχει υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα fahion icons του '90 ως Spice Girl και εξακολουθεί και σήμερα, με εντελώς διαφορετικό στιλ βέβαια, να κάνει στιλιστικές προτάσεις.

Να κάνει μάλιστα έξυπνες στιλιστικές προτάσεις...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Η Geri Halliwell έγραψε στη μόδα το '90 ως η κοκκινομάλλα σέξι Spice Girl ενώ μια εμφάνισή της στα Brit Awards το 1997 η οποία έγινε μάλλον τυχαία, δικαιωματικά έχει κερδίσει μια θέση στα βιβλία της ιστορίας της μόδας.

Το θρυλικό Union Jack φόρεμα της Geri Halliwell

Αναφερόμαστε φυσικά στη θρυλική της εμφάνιση με το σούπερ μίνι φόρεμα με τη Union Jack, τη βρετανική σημαία. Πρόκειται για το φόρεμα που φέτος χαρακτηρίστηκε από το Nasty Gal ως το πιο εμβληματικό ρούχο των δεκαετιών του '90 και του '80.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι χιλιάδες αυτοί που προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιγράψουν τη θρυλική εμφάνιση της Geri Halliwell για την οποία η πρώην Spice Girl έχει παραδεχθεί ότι της... κόστισε βασικά μόνο 5 λίρες, αφού στην πραγματικότητα ήταν μια απλή πετσέτα που ράφτηκε την τελευταία στιγμή από την αδελφή της πάνω σε ένα μίνι Gucci φόρεμα. Μάλιστα, η εμφάνιση αυτή κόντεψε να μην γίνει ποτέ... Η Halliewell είχε σχεδιάσει να φορέσει στα Brit Awards ένα απλό μαύρο φόρεμα, αλλά ξαφνικά της ήρθε η ιδέα για το αυτοσχέδιο αυτό ρούχο που έμελε να γράψει ιστορία στη μόδα.

Παρά το γεγονός ότι οι Spice Girls πήραν δύο βραβεία εκείνο το βράδυ, το μόνο για το οποίο μπορούσαν να μιλήσουν όλοι ήταν το φόρεμα. Και αυτό ήταν τεράστια επιτυχία για την κοκκινομάλα Spice.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mάλιστα το φόρεμα ήταν τόσο θρυλικό που η Halliwell το 2012 έβγαλε σειρά ρούχων Union Jack! Κομμάτι της συλλογής είναι και το φόρεμα που φορά στην παραπάνω φωτό.

Πώς από πολύχρωμη Spice έγινε Geri Horner που φοράει μόνο, αλλά μόνο, λευκά ρούχα

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Halliwell κλείνει τα 50 και το στιλ της δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο που είχε 25 χρόνια πριν όταν όργωνε τις σκηνές στις συναυλίες των Spice Girls.

Η Geri Halliwell είναι μητέρα δύο παιδιών και πλέον γνωστή ως Geri Horner, σύζυγος του ισχυρού άνδρα της F1, team principal της ομάδας της Red Bull.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εμφανίσεις της στα paddok της Formula 1 είναι πάντα ξεχωριστές, ιδιαίτερα κομψές, ορισμός του σικ. Εχουν πάντα όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι πάντα... λευκές. Η Geri Halliwell Horner είτε στα paddok είτε οπουδήποτε αλλού, σε επίσημες ή μη εμφανίσεις ντύνεται μόνο στα λευκά

Η ίδια έχει αποκαλύψει γιατί το κάνει, ενώ στιλίστες εξηγούν ότι πρόκειται για ένα φοβερό έξυπνο τρικ που πιάνει πάντα.

Σε συνέντευξή της πρόσφατα η Geri Halliwell αποκάλυψε ότι εδώ και τρία χρόνια, συνειδητά δεν φοράει χρώματα. Εξήγησε μάλιστα και το γιατί. Οπως είπε το να φοράει μόνο λευκά κάνει τη ζωή της πιο εύκολη.

Περιέγραψε, δε, το ντύσιμό της σαν «σχολική στολή».

«Όλα γίνονται πολύ απλά. Είναι σαν να φοράω σχολική στολή ως ενήλικη», είπε και πρόσθεσε: «Ταιριάζει με τα πάντα και κυριολεκτικά δεν χρειάζεται να σκέφτομαι τι θα φορέσω το πρωί που σηκώνομαι. Φαίνεται σαν να έχεις κάνει προσπάθεια, ενώ δεν έχεις κάνει καμία».

Η Mirror... ψάχνοντας το θέμα εντόπισε τις συμβουλές ειδικών για τα λευκά ενώ απάντησαν και στο ερώτημα γιατί το ντύσιμο στα λευκά είναι ένα πολύ έξυπνο κόλπο.

Το κόλπο με τα λευκά ρούχα

Η ειδικός σε θέματα στυλ των διασημοτήτων Miranda Holder έχει πει ότι το να φοράς λευκό αποπνέει κομψότητα και δημιουργεί μια αίσθηση, για αυτόν που τα φορά, ότι είναι ευκατάστατος.

«Το λευκό ή το κρεμ αποπνέει πολυτέλεια», πρόσθεσε εξηγώντας ότι δεν είναι ανάγκη τα λευκά ρούχα να είναι ακριβά για να δείχνουν ακριβά. Αντίθετα. Μπορεί κάποιος να ντυθεί με λευκά οικονομικά ρούχα και το όλο ντύσιμο να μοιάζει εξαιρετικά ακριβό. Αυτό είναι άλλωστε και το κόλπο, το μυστικό του λευκού ντυσίματος.

«Όσο πιο ανοιχτό είναι το χρώμα, τόσο ευκολότερα κρύβεται ένα φθηνό ύφασμα, οπότε τα καλά κομμένα ντραπέ ρούχα υφαίνονται πιο όμορφα και προσθέτουν άμεσα κομψότητα».

Το γεγονός ότι κάποιος κάνει μονοχρωματικά ντυσίματα, δεν σημαίνει ότι αυτό μπορεί να καταντήσει μονότονο. Το κλειδί είναι η ποικιλλία, όπως κάνει και η Geri Horner, η οποία φορά διαφορετικά στιλ και ρούχα διαφορετικών σχεδίων, από κομψά φορέματα μέχρι στιλάτα κοστούμια. Ολα τους φυσικά πάντα λευκά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δε μας έδινε καμία σημασία»

Σήμερα

«Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε..», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Σήμερα

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Σήμερα

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

Henry Cavill: Ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Σήμερα

Πρώτη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Henry Cavill σε ηλικία 40 ετών. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Natalie Viscuso

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Σήμερα

«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Σήμερα

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Σήμερα

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

par: 23
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.