E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κρήτη: Βλάβη σε πλοίο και ταλαιπωρία για 930 επιβάτες

Αντί για τις 06:00 αναμένεται να φτάσει μετά τις 12:00 το μεσημέρι

Κρήτη: Βλάβη σε πλοίο και ταλαιπωρία για 930 επιβάτες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/8/2022 | 09:05

Δεν έφτανε στους 930 επιβάτες του Blue Star Horizon η πικρία για το τέλος των διακοπών τους, ήρθε και η βλάβη που παρουσιάστηκε στη μία μηχανή του πλοίου για να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη βραδιά τους!

Το καράβι, το οποίο είχε φτάσει τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, σάλπαρε κανονικά στην ώρα του (21:00) για το αντίστροφο δρομολόγιο, ωστόσο περίπου τρία τέταρτα μετά την αναχώρηση του ήρθε το πρώτο... χτύπημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει μηχανική βλάβη και γι' αυτό το λόγο ταξιδεύουμε με μειωμένη ταχύτητα», ήταν το κεντρικό νόημα του μηνύματος που ακούστηκε (χρειαζόταν να καταβάλλει κανείς μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβει τα όσα λέγονταν) από τα μεγάφωνα.

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο κατάστρωμα οι παρέες των νεαρών δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, ενώ και στους εσωτερικούς χώρους δε φάνηκε να προκύπτει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία.

Ωστόσο όταν δύο ώρες αργότερα ουσιαστικά επαναλήφθηκε το ίδιο μήνυμα, άρχισε να γίνεται αντιληπτό ότι το ταξίδι της επιστροφή δεν θα είναι τόσο εύκολο και κυρίως τόσο... γρήγορο, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με τη νέα ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λόγω της μηχανικής βλάβης και της μειωμένης ταχύτητας το πλοίο αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 12:00...», ακούστηκε από τα μεγάφωνα και σε ελάχιστα λεπτά η ρεσεψιόν του πλοίου θύμιζε κεντρική λεωφόρο σε ώρα αιχμής.

Αρχικά οι επιβάτες προσπαθούσαν να επιβεβαιώσουν ότι αυτό που άκουσαν ήταν και το σωστό κι όταν έπαιρναν τη σχετική επιβεβαίωση το βλέμμα της απορίας έδινε τη θέση του στο αίσθημα του εκνευρισμού και της οργής. Και σ' αυτό βοηθούσαν κι οι απαντήσεις που (δεν) έπαιρναν από τους υπάλληλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μας λένε ότι δεν μπορούν να βρουν κάποιον από την εταιρία», φώναζαν αυτοί που είχαν φτάσει από τους πρώτους, ενώ η ατάκα «η μηχανή ξεκουράζεται γιατί το πλοίο ταξιδεύει συνεχώς», προκάλεσε μια πρώτη έκρηξη σε συνδυασμό με τη φήμη που κυκλοφόρησε για αναφορά τηλεοπτικού σταθμού ότι το πλοίο ξεκίνησε από το Ηράκλειο με μία μηχανή γνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με την άλλη.

«Το καράβι ταξίδεψε χθες από τον Πειραιά για το Ηράκλειο και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε περίπου μια ώρα μετά την αναχώρηση μας», ανέφερε ένας εκ των αξιωματικών του πληρώματος σβήνοντας την πρώτη φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο ο εκνευρισμός του κόσμου μεγάλωνε καθώς η στερεότυπη απάντηση «θα καλέσετε αύριο μετά τις 09:00 στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας» προφανώς δεν έδινε λύση στους επιβάτες που συνεχίζουν το ταξίδι τους (με τρένο ή αεροπλάνο).

Υπήρχαν πολλές φωνές διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η εταιρία δεν έχει κάνει (μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) κάποια ενέργεια για να μοιραστούν νερό, φαγητό ή ακόμη και δώσει ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ σε όλους τους επιβάτες και σίγουρα όταν ξημερώσει θα υπάρξουν και νέες αντιδράσεις...

Μέχρι όμως την ανατολή όμως θα είναι μάλλον μια μεγάλη βραδιά που θα κάνουν καιρό να την ξεχάσουν οι 930 επιβάτες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα Πέραμος: «Δεν μου έδινε να πιώ και τον σκότωσα» ‑ Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας

Πριν 8 ώρες

Το τραγικό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδελφού της οικογένειας

Επίδομα 250 ευρώ: Ποιοι δεν το έλαβαν ‑ Πότε θα γίνει η δεύτερη πληρωμή

Πριν 8 ώρες

Τι ισχύει για όσους δεν είδα στον λογαριασμό τους την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Λουτράκι: Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι τη θώπευσε – Τι λέει μετά το σάλο που προκάλεσε

Χτες

Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά της 55χρονης δασκάλας στο Λουτράκι - Διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος της και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνες απομακρύνθηκε από το σχολείο

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Χτες

Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Χτες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Χτες

«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Χτες

Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κασσελάκης: «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού» το βιβλίο Τσίπρα

Χτες

«Η Ιθάκη του Τσίπρα θα καταλήξει «Τιτανικός» για το πανάκριβο rebranding του», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Χτες

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου

Οργή από τους Ουκρανούς στρατιώτες στο μέτωπο για το ειρηνευτικό σχέδιο – «Απολύτως εξευτελιστικό»

Χτες

Όσα υποστηρίζουν για τις εγγυήσεις ασφαλείας και την παραχώρηση εδαφών

Ρουμάνοι επιβάτες τρέχουν να προλάβουν την πτήση τους στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και συλλαμβάνονται

Χτες

Οι δύο Ρουμάνοι έσπασαν το γυαλί συναγερμού έκτακτης ανάγκης και έτρεχαν στον διάδρομο του αεροδρομίου κάνοντας νόημα στον πιλότο να περιμένει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.