E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δικηγόρος οικογένειας 17χρονης: Ο Πακιστανός είχε δυο συνεργούς ‑ Προσχεδιασμένη η δολοφονία της Νικολέτας

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου

Δικηγόρος οικογένειας 17χρονης: Ο Πακιστανός είχε δυο συνεργούς ‑ Προσχεδιασμένη η δολοφονία της Νικολέτας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/8/2022 | 11:17

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 17χρονης Νικολέτας σχολίασε την προφυλάκιση του Πακιστανού συντρόφου της κοπέλας, αποκαλύπτοντας νέες πτυχές για την πολύκροτη υπόθεση της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι.

Mιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι η δικαιολογία του 22χρονου για το Κοράνι ήταν φαιδρή, ζητώντας παράλληλα τα ισόβια να είναι ισόβια, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι ο 22χρονος είχε 2 συνεργούς από το Πακιστάν, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί, κάτι που δείχνει ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, και ότι ο 22χρονος δεν σκότωσε την Νικολέτα επειδή "μίλησε άσχημα για το Κοράνι και τον Μωάμεθ".

Προφυλακιστέος ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας

"Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός"
Ο νεαρός αλλοδαπός απολογήθηκε χτες για περίπου μία ώρα ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, διαδικασία που ξεκίνησε με καθυστέρηση τριών ωρών καθώς το πρωί παραιτήθηκε ο συνήγορος που είχε προσλάβει η οικογένεια του κατηγορούμενου και χρειάστηκε ο αυτεπάγγελτος διορισμός άλλου συνηγόρου από την Ανακρίτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ομολόγησε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού την πράξη του αναφερόμενος σε καυγά που είχε με την Νικολέτα το επίμαχο απόγευμα, δίνοντας θρησκευτική διάσταση στη διαφωνία που είχε με το θύμα το οποίο, σύμφωνα με τον 21χρονο, του ζήτησε να γίνει χριστιανός "και εκεί λογομαχήσαμε" καθώς η ανήλικη προσέβαλε τον Μωάμεθ, σύμφωνα με τον φερόμενο ως δράστη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην Ανακρίτρια ότι "για μία ακόμα φορά" ζήτησε από την Νικολέτα να την βοηθήσει με τα χαρτιά του καθώς σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν το γάμο τους στην Ιταλία. "Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα "ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε" υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέρεται επίσης να είπε απολογούμενος, πως "η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει" αλλά και πως "δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ", ενώ ζητώντας συγγνώμη ανέφερε πως "ντρέπομαι να κοιτάξω τη μάνα της στα μάτια".

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο αλλοδαπός, το διαμέρισμα στο Περιστέρι το βρήκε ο ίδιος και το ενοίκιο του πλήρωναν μισό-μισό με τη μητέρα της ανήλικης.

Τέλος σχετικά με τα διαφορετικά στοιχεία ταυτοπροσωπίας που φέρεται να είχε δηλώσει στις Αρχές, ο κατηγορούμενος είπε πως πρόκειται για λάθος των αστυνομικών κατά την αναγραφή τους.

Ο 21χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, φέρεται να έπνιξε με τα χέρια του την ανήλικη σύντροφό του στο διαμέρισμα που έμεναν. Το θύμα είχε βασανιστικό, ασφυκτικό θάνατο ενώ ο κατηγορούμενος από το ίδιο απόγευμα φέρεται να φρόντισε όχι μόνο να κρυφτεί από τις Αρχές αλλά και να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βόρεια Μακεδονία -πιθανότατα για να φθάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης- όπου και συνελήφθη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Πριν 10 ώρες

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Πριν 10 ώρες

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Πριν 10 ώρες

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Πριν 10 ώρες

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

Πρόταση δυσπιστίας: Χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου – Κοκκίνισε ο Μπούρας

Χτες

Σκηνικό έντασης στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας

Τσακαλώτος: Η Μαρία Καρυστιανού μου θυμίζει την Τζούλια Ρόμπερτς στην Έριν Μπρόκοβιτς

Χτες

«Tο κυρίαρχο είναι να πέσει το κοινωνικό-οικονομικό μπλοκ που στηρίζει τον Μητσοτάκη»

Βόλος: Καταγγελία γιατρών – Φαντάρος λιποθύμησε και στρατιωτικός τον πίεζε να σταθεί όρθιος στην παρέλαση

Χτες

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας καταγγέλλει πως παρόλο που ένας νεαρός φαντάρος λιποθύμησε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ο επικεφαλής του, επέμεινε να παραμείνει όρθιος στη θέση του

ΟΗΕ: Παγκόσμια τραγωδία στη σπατάλη τροφίμων – Ένα δισεκατομμύριο γεύματα πετιούνται κάθε μέρα

Χτες

Έκθεση του ΟΗΕ σημειώνει πως τα νοικοκυριά αντιπροσώπευαν το 60% αυτής της σπατάλης

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.