E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απολογείται ο πρώην παίκτης ριάλιτι: Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα για τα χρήματα

Tι είπε ο ίδιος

Απολογείται ο πρώην παίκτης ριάλιτι: Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα για τα χρήματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/8/2022 | 12:00

Στον ανακριτή έφτασε σήμερα, λίγο πριν τις 12:00, ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε με αυτοκίνητο στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποστηρίξει ότι ήταν υπο την επήρεια χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών και ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Ο 34χρονος είχε στο λευκό Nissan Juke που οδηγούσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά και για αυτό εξετάζεται, αν είχε τον ρόλο του ταμία σε εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του εντοπίστηκαν άλλα 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Alpha, o Βασίλης Γοργολίτσας αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την προέλευση των χρημάτων φέρεται να τους εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται από ναρκωτικά αλλά και από... ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποιος επισκέφθηκε χθες το πρωί τον 34χρονο στο ψυχιατρείο, στο Δαφνί, μιλώντας στο protothema.gr επισημαίνει πως «επισκέφθηκα τον εντολέα μου ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ψυχολογική και σωματική, λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία που θα αποδείξουν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ ο 34χρονος πρώην παίκτης reality μιλώντας στο Star μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».

Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που επικαλείται το protothema.gr ο 34χρονος δηλώνει «θύμα» των ναρκωτικών ουσιών.

Ξεκίνησε δίνοντας το ιστορικό του, δηλώνοντας «πολυτοξικομανής» που αδυνατούσε να ξεπεράσει την έξη του για τις ουσίες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος προκειμένου να σώσω την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η χρήση όλων αυτών ήταν καθημερινή και συστηματική με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθούν ανυπέρβλητα ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον να έχω σωματικά καταρρακωθεί, και να μην μπορώ ούτε να φροντίζω τον εαυτό μου πόσο μάλλον την οικογένεια μου».

«Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, όπου και βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο αστυνομικός – ειδικός φρουρός καθώς φυλάσσει το χώρο των Δικαστηρίων και συγκεκριμένα του Εφετείου Αθηνών, παραδόθηκα σε αυτόν δίνοντας του όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις δίχως να αποκρύψω τίποτα. Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του «θησαυρού» του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ για τα οποία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν ότι προέρχονται από εμπορία ουσιών, ο 34χρονός ισχυρίζεται πως δεν έχουν να κάνουν με διακίνηση αλλά ούτε από άλλες παράνομες πηγές χωρίς όμως να δίνει πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πόθεν έσχες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, ο ίδιος ζητά να μην προφυλακιστεί καθώς όπως λέει έχει μόνιμη κατοικία και δεν είναι ύποπτος φυγής.

Ακολουθήστε το
in.grστο
Google News
και μάθ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Σήμερα

Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Σήμερα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Λάρισα: Ανήλικα με πατίνι συγκρούστηκαν με ΙΧ

Σήμερα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης

Στο αυτόφωρο στέλνει ο πρόεδρος της Βουλής τον Κωνσταντίνο Φλώρο για βιαιoπραγία

Σήμερα

Αξιοποιώντας το άρθρο 157 του νέου ποινικού κώδικα

Ρέντης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολoφονίας του Λυγγερίδη

Σήμερα

Τον πυρήνα της οργάνωσης αποτελούσαν 8 άτομα

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Σήμερα

Επιτέθηκε στον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο - Το θuμα της επiθεσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

Σήμερα

Ο τραγουδιστής ανάμεσα στα ονόματα που θα κατέβουν υποψήφια

Συντάξεις Μαΐου 2024: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Σήμερα

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις Μαΐου - λόγω του Πάσχα - σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η Διοίκηση του ΕΦΚΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.