E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτά τα ζώδια είναι εθισμένα στο sex

Δεν ξεκολλάνε από την κρεβατοκάμαρα

Αυτά τα ζώδια είναι εθισμένα στο sex
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

AstroGirl
Δημοσίευση 20/8/2022 | 17:37

Το ότι σας αρέσει κατά καιρούς να δοκιμάζετε νέα στάσεις στο sex ή διάφορα βοηθήματα δεν σημαίνει ότι θέλετε να κάνετε sex διαρκώς.

Σίγουρα, είναι ωραίο να υποκύπτετε κατά καιρούς σε κάποιες φαντασιώσεις, αλλά κατά πόσο μπορείτε εσείς και ο σύντροφός σας να διατηρήσετε τη διασκεδαστική και παθιασμένη πλευρά στο sex; Ακόμα και οι πιο ρομαντικοί γνωρίζουν πως μια ισορροπία ανάμεσα σε πάθος και ρομαντισμό πρέπει να υπάρχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε ποια ζώδια λατρεύουν το sex και έχουν διαρκώς όρεξη. Μη φοβάστε, ξέρουν να διατηρούν και τον ρομαντισμό, όταν χρειάζεται.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες θεωρούνται τα πιο ρομαντικά ζώδια. Η ικανότητα να παρέχουν «το παραμύθι» στη σχέση τους τούς βγαίνει φυσικά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι μόνο ρομαντικοί. Όταν ερωτεύονται, αυτό που νιώθουν είναι τόσο δυνατό που δυσκολεύονται να κρατηθούν μακριά από το αντικείμενο του πόθου τους. Σε έναν άνθρωπο δεν τους νοιάζει αποκλειστικά η εξωτερική εμφάνιση και αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διεγερτικό.

Για τους Ιχθύες η κρεβατοκάμαρα είναι άλλο ένα πεδίο στο οποίο μπορούν να εκφράσουν τη γενναιοδωρία τους. Θέλουν να ευχαριστούν το ταίρι τους, ακόμα και όταν έχει περάσει καιρός τη σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Οι μάστερς των προκαταρκτικών που λατρεύουν το sex. Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, επιλέγουν πάντα τα καλύτερα και το ίδιο θέλουν και για τη σχέση τους. Είναι απίστευτα αισθησιακοί και ξέρουν πώς να κάνουν τον άλλο να νιώσει βασιλιάς στο κρεβάτι, το οποίο δύσκολα βγάζουν από το μυαλό τους.

Μην ξαφνιαστείτε αν ο Ταύρος σύντροφός έχει ετοιμάσει ένα χαλαρωτικό μπάνιο το απόγευμα με σαμπάνια (την καλύτερη), αρωματικά κερiά και ρομαντική μουσική. Είναι επειδή όλη την ημέρα σκεφτόταν πώς θα περάσετε υπέροχα οι δυο σας πάνω στα πανάκριβα σεντόνια που έχει στρώσει στο κρεβάτι του.

Αιγόκερως

Άλλη μία έκπληξη στη λίστα. Μπορεί να νομίζετε πως οι Αιγόκεροι σκέφτονται μόνο στη δουλειά, μα ήρθε η ώρα να μάθετε πως και το sex τριβελίζει πάρα πολύ συχνά το μυαλό τους. Αντιλαμβάνονται τις σχέσεις ως κάτι στο οποίο πρέπει να πετύχουν και να είναι οι καλύτεροι. Αυτό σε συνδυασμό με την όρεξή τους για sex, τους κάνεις και πολύ καλούς στο κρεβάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, δεν διστάζουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους πολλές φορές μέσα στην ημέρα, μιας και η σeξουαλική τους διάθεση δεν πέφτει σχεδόν ποτέ.

Κριός

Παθιασμένοι, ορεξάτοι και φλογεροί οι Κριοί δεν θα μπορούσαν παρά να μην σκέφτονται συνέχεια τη σeξουαλική συνεύρεση με άλλου. Λατρεύουν το sex και τους αρέσει πολύ η επαφή. Βαριούνται, όμως, εύκολα και χρειάζονται προκλήσεις για να διατηρούν το ενδιαφέρον τους.

Απολαμβάνουν τις σeξουαλικές συνευρέσεις και με αγνώστους, αλλά όταν ερωτευτούν καλύτερα να κρυφτείτε. Η λίμπιντό τους ανεβαίνει κατακόρυφα και δεν μειώνεται σύντομα. Είναι ζωηροί και δυνατοί εραστές, ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός

Ήδη γνωρίζετε ότι είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο. Μπορεί να θεωρείτε πως το μόνο που θέλουν είναι το άγριο sex, αλλά ως ζώδια του νερού είναι και πολύ ρομαντικοί, οπότε ετοιμαστείτε για βραδιές γεμάτες πάθος.

Οι Σκορπιοί έχουν πάντα όρεξη και είναι και απίστευτα ρομαντικοί. Συνδυάζουν και το πάθος και τον ρομαντισμό, ενώ δεν κουράζονται ποτέ. Απίστευτος συνδυασμός για έναν εραστή, σωστά;

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 117 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 119 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 120 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 120 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 120 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 129 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 129 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 129 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 129 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 152 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 152 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.