ADVERTISEMENT

Κοπάζει σταδιακά η κακοκαιρία στην Αττική

Τι λέει ο μετεωρολόγος Θεόδωρος Κολυδάς

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Κοπάζει σταδιακά η κακοκαιρία στην Αττική
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Κοπάζει σταδιακά η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική από αργά σήμερα το απόγευμα, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερα προσοχή από τους οδηγούς, όπως τονίζει ο μετεωρολόγος, κ. Θεόδωρος Κολυδάς.

Ο μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή των οδηγών στην Πέτρου Ράλλη, αλλά και βορειότερα στην Αττική.

ADVERTISEMENT

Σημειώνει μάλιστα ότι η επέλαση της κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στις περιοχές της κεντρικής Ελλάδας. Σοβαρή η κατάσταση από την έντονη βροχόπτωση στο Αγρίνιο.

«Καλά τα αστεία αλλά ας επανέλθουμε στην πραγματικότητα . Σε μισή ώρα ηρεμεί βαθμιαία το λακανοπεδιο . Προσοχή Π. Ράλλη και βορειότερα.Κινηση Α-ΒΑ. Προσοχή Αγρίνιο και υπόλοιπα κεντρικά». γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο