E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πνιγμός στην Κόρινθο: Πώς έχασε τη ζωή του το 6χρονο κοριτσάκι

Τα κενά και τα αναπάντητα ερωτήματα

Πνιγμός στην Κόρινθο: Πώς έχασε τη ζωή του το 6χρονο κοριτσάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/8/2022 | 08:20

Κενά και αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση με τον πνιγμό του εξάχρονου κοριτσιού στο Καλαμάκι Ισθμίων έρχονται στο προσκήνιο με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, προκειμένου να δουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του το μικρό αγγελούδι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το Λιμενικό έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ ο πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της «θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου» ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι ισχυρίστηκε ο πατέρας

Όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας, είχε βάλει στο παιδί του σωσίβιο και κολυμπούσε μαζί του στο νερό.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα αλλά του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό σε βάθος 6 μέτρων.

Μάλιστα ο πατέρας της δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να βουτήξει για να σώσει το παιδί καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με άσθμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ίδιο, βγήκε στη στεριά να αναζητήσει βοήθεια, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο και περπάτησε αρκετή ώρα για να βρει κάποιον.

Τελικά, η μικρή Αμέλια εντοπίστηκε από ψαροντουφεκά κάτω από μια βάρκα, ο οποίος την έβγαλε στη στεριά και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ερωτήματα και τα κενά

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την προανάκριση θα κληθούν να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ερωτήματα που έρχονται στην υπόθεση είναι τα εξής:

  • Πρώτον, γιατί προτίμησε τόσο ερημική παραλία για να κολυμπήσουν και δεύτερον γιατί δεν είχε μαζί του το κινητό του
  • Δεύτερον, γιατί το παιδί φορούσε ρούχα και παπούτσια εφόσον θα έμπαινε στη θάλασσα
  • Τρίτον, γιατί το παιδί -σύμφωνα με τη μαρτυρία του ψαροντουφεκά- το παιδί ήταν φαγωμένο και ο πατέρας του το άφησε να κολυμπήσει

Μυστήριο με τα ρούχα και τα παπούτσια του παιδιού

Όσο έρχονται στο φως νέες πληροφορίες για την υπόθεση, τόσο αυξάνονται τα κενά και τα ερωτηματικά για το πως το μικρό κοριτσάκι έχασε τη ζωή του.

Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός πως το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φορώντας τα ρούχα του και το ένα του παπούτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρουν έμπειρα στελέχη του Λιμενικού, το γεγονός αυτό ίσως παραπέμπει σε ακούσια πτώση του παιδιού στη θάλασσα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του παιδιού είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και προχθες το μεσημέρι είχε πάρει την κόρη του για να πάνε μαζί για μπάνιο.

Η συγκλονιστική περιγραφή του ψαροντουφεκά που βρήκε το κοριτσάκι

Ο ψαροντουφεκάς Παύλος Μπουνάς, ο οποίος εντόπισε το αδικοχαμένο παιδί, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για τις συγκλονιστικές στιγμές και οι λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φορούσε, αλλά και το φαγητό που έβγαλε από μέσα του το παιδί.

«Τα νερά ήταν θολά λόγω καιρού, είχε κύμα. Η απόσταση που ήμουν κάτω από τη βάρκα ήταν 1-2 μέτρα. Κολυμπούσα από κάτω, έκανα ψαροντούφεκο και ξαφνικά κοιτάω πάνω: Κουνιόντουσαν ανθρώπινα χέρια και πόδια. Μπα, λέω, δεν μπορεί, ιδέα μου είναι. Κάτω ακριβώς από τον πάτο της βάρκας. Αυτή η συγκεκριμένη βάρκα ήταν ίσια από κάτω, δεν ήταν καμπυλωτή» είπε αρχικά ο κ. Μπουνάς.

«Δεν φορούσε μαγιό, αλλά ρούχα και παπούτσια»

«Κοιτάω καλά, βλέπω άνθρωπο και συνειδητοποιώ ότι είναι παιδί. Βγαίνω έξω από το νερό και φωνάζω στη γυναίκα μου: »Φανή, Φανή, πάρε την αστυνομία, το λιμενικό, πέθανε παιδί». Βούτηξα ξανά, πιάνω το παιδί από το χέρι, το βγάζω έξω και με το που το ακουμπάω στα χαλίκια, το παιδί ξεκίνησε να βγάζει νερό και αφρούς από το στόμα. Έκανε εμετό, έβγαζε φαγητά. Το παιδί ήταν φουλ φαγωμένο» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν βρήκε τη μικρή Αμέλια, το παιδί δεν φορούσε μαγιό ή αμφίεση που θα ταίριαζε σε θαλάσσιο μπάνιο. «Φορούσε δύο πέδιλα, όχι παραλίας, πέδιλα που πας βόλτα. Ένα σορτσάκι και μία μπλούζα ραντάκι… αμάνικο. Δεν φόραγε, ούτε κάτω, ούτε πάνω μαγιό».

«Όταν εγώ βρήκα το παιδί, ήτανε γύρω στα 10-15 μέτρα μέσα η βάρκα από την ακτή, από την αμμουδιά. Το βάθος του νερού ήταν γύρω στα 6-7 μέτρα κάτω. Δεν ήταν κανείς στην παραλία, ήμουνα μόνο εγώ, η γυναίκα μου, ένας άλλος γείτονας, που είχε κάτσει για λίγο και έφυγε, ο οποίος είχε δώσει κι αυτός κατάθεση» συμπλήρωσε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

Χτες

Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

Χτες

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

Χτες

Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

Χτες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

Χτες

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

Χτες

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

Χτες

Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Χτες

Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

Χτες

Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

Χτες

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Χτες

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Δείτε βίντεο: Έπεσαν βράχοι στην παραλία Μύρτος της Κεφαλονιάς

Χτες

Στο σημείο υπάρχει ειδικό σήμα επικινδυνότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.