E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ήμουν απλά ένα κομμάτι κρέας στα σεντόνια του Χιου Χέφνερ»

Αποκαλύψεις από πρώην «κουνελάκια»

«Ήμουν απλά ένα κομμάτι κρέας στα σεντόνια του Χιου Χέφνερ»

Δημοσίευση 24/8/2022 | 15:52

Τα πρώην κουνελάκια του Playboy και πρωταγωνίστριες του «The Girls Next Door», Μπρίτζετ Μάρκουαρντ και Χόλι Μάντισον, αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους τα μυστικά του μεγιστάνα, Χιου Χέφνερ και της κρεβατοκάμαράς του, αναφέρει δημοσίευμα της nypost.

Όπως είπαν, οι δύο γυναίκες, οι οποίες στις αρχές των ‘00s ήταν στο φως της δημοσιότητας ως οι φίλες του Χέφνερ, ο Mr. Playboy είχε φτιάξει ένα χαρέμι που έκανε τις γυναίκες να αισθάνονται σαν «κομμάτια κρέατος» κατά τη διάρκεια οργίων, στα οποία τους έδινε ναρκωτικά.

«Μπήκαμε μέσα στην κρεβατοκάμαρά του και ήταν απλώς η καταστροφή», ανέφεραν. «Τα φώτα ήταν σβηστά και υπήρχαν μόνο δύο γιγάντιες οθόνες τηλεόρασης που έπαιζαν πορνό. Υπήρχαν τόσα σκουπίδια», είπε η Μάρκουαρντ, η οποία επιμένει ότι το Playboy Mansion είναι στοιχειωμένο. «Στο δωμάτιό υπήρχαν δονητές σε όλο το κρεβάτι», συνέχισε το πρώην κουνελάκι, τονίζοντας πως «Ποτέ πριν δεν είχα χρησιμοποιήσει δονητή».

Η 42χρονη Μάντισον, συμφώνησε, παρομοιάζοντας τον Χέφνερ με έναν «θησαυριστή», δηλαδή κάποιου που πάσχει από μια ψυχολογική διαταραχή, η οποία τον αναγκάζει να συλλέγει και να αποθηκεύει αντικείμενα, καταναγκαστικά και υπερβολικά. «Ήταν απλώς πιο "αποθησαυρισμένου" στυλ», εξήγησε.«Φαντάσου να νομίζεις ότι είσαι τόσο μεγάλος παίκτης και να φέρνεις όλα αυτά τα κορίτσια στο σπίτι και το δωμάτιό σου να μοιάζει με s-t», συνέχισε η Μάντισον. «Είναι η πιο εκκεντρική εκδοχή, κάποιου με το στρώμα στο πάτωμα και μια αφίσα Pulp Fiction».

«Σκέφτηκα ότι θα είχα την ευκαιρία να δω τι συνέβαινε, να δω αν ένιωθα άνετα με αυτό», θυμάται η Μάντισον από την πρώτη φορά που έπεσε στο κρεβάτι του Χεφ μαζί με τις γυναίκες του. «Θυμάμαι ότι ένιωθα τόσο χυδαία και τόσο χρησιμοποιημένη. Ήμουν απλά ένα ακόμα "κομμάτι κρέας" κάτω από τα σεντόνια του», δήλωσε.Η Μάντισον παρομοίασε τον Χέφνερ με ένα «βαμπίρ» στο ντοκιμαντέρ A&E «The Secret Life of Playboy». Η σειρά, που έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο, άνοιξε την αυλαία της σεξουαλικής κακοποίησης των μοντέλων και φιλενάδων του γυμνού βαρόνου. «Ήταν πραγματικά αηδιαστικό για μένα που ο Χεφ δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει προστασία», είπε. «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν μία που θα έκανε σεξ, χωρίς πραγματικά να το θέλει. Ένιωσα ταπεινωμένη από αυτό» συμπλήρωσε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Χτες

Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της

Χτες

Πανέτοιμη για τον β` ημιτελικό της Eurovision 2024 είναι η Μαρίνα Σάττι με το `Ζάρι` της!

«Αυλαία» για Νίνο ‑ Ζόζεφιν; Unfollow στο Instagram και δηλώσεις με νόημα: «Επίσημα ελεύθερος»

Χτες

Mια νέα αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Νίνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram

Ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα ‑ «Είμαι αισιόδοξη», λέει η σύζυγός του

Χτες

Ανταποκρίθηκε στο πρώτο ερέθισμα των γιατρών

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.