E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η συμμορία των αστυνομικών που κατάκλεψε μια ολόκληρη πόλη

Το όλο πράγμα ήταν αρκετά πειστικό που κανείς δεν υπέβαλε καταγγελία στην πραγματική αστυνομία για οκτώ μήνες

Η συμμορία των αστυνομικών που κατάκλεψε μια ολόκληρη πόλη
Pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μια συμμορία στην ινδική πολιτεία Μπιχάρ κατάφερε με κάποιο τρόπο να διώξει ένα ψεύτικο αστυνομικό τμήμα έξω από ένα ξενοδοχείο για οκτώ μήνες πριν τελικά πιαστεί από την πραγματική αστυνομία.

Οι περιπτώσεις απατεώνων που υποδύονται αστυνομικούς και στρατιώτες δεν είναι ασυνήθιστες στην Ινδία, μια χώρα όπου ο φόβος και ο σεβασμός για τους ένστολους είναι ευρέως διαδεδομένοι, αλλά μια συμμορία στην πόλη Banka, στην πολιτεία Μπιχάρ, πήγε την απάτη σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο στήνοντας ένα ψεύτικο αστυνομικό τμήμα μόλις 500 μέτρα από ένα πραγματικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς, οι απατεώνες χειρίστηκαν τον ψεύτικο σταθμό τους έξω από ένα τοπικό ξενοδοχείο, όπου πόζαραν ως πραγματικοί αστυνομικοί φορώντας ρεαλιστικές στολές, κονκάρδες, ακόμη και πυροβόλα όπλα. Πιστεύεται ότι έχουν εξαπατήσει εκατοντάδες άτομα, αφού ζήτησαν δωροδοκίες για την καταχώρηση καταγγελιών, για να τους βοηθήσουν να εξασφαλίσουν στέγαση ή θέσεις εργασίας στην αστυνομία ή για να λύσουν τα προβλήματά τους.

«Έχουμε ακούσει περιπτώσεις ψεύτικων αστυνομικών ή ανακριτών στη χώρα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα ψεύτικο αστυνομικό τμήμα», είπε ένας αστυνομικός (πραγματικός) στους δημοσιογράφους.

Για να κάνει το αστυνομικό τμήμα της να φαίνεται νόμιμο, η συμμορία φέρεται να πλήρωνε σε ανθρώπους από την αγροτική περιοχή γύρω από την Banka μισθούς περίπου 500 ρουπιών την ημέρα (6,25 $) για να προσποιηθούν ότι δούλευαν στο σταθμό. Το όλο πράγμα ήταν αρκετά πειστικό που κανείς δεν υπέβαλε καταγγελία στην πραγματική αστυνομία για οκτώ μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τολμηρή απάτη της συμμορίας εξαρθρώθηκε όταν ο Shambhu Yadav, ο οποίος ηγείται του πραγματικού αστυνομικού τμήματος στην Banka, έτυχε να εντοπίσει δύο από τους ψεύτικους αξιωματικούς καθώς επέστρεφαν προς τα ψεύτικα κεντρικά γραφεία, αφού παρενόχλησαν ιδιοκτήτες καταστημάτων σε ένα εμπορικό κέντρο που βρίσκεται επί του παρόντος. κατασκευής να παρουσιαστούν στο σταθμό τους για να τους ανατεθούν οι χώροι τους.

Ο Yadav άρχισε να υποψιάζεται όταν παρατήρησε ότι οι ψεύτικοι αστυνομικοί είχαν πλαστά πυροβόλα όπλα που πιστεύεται ότι είχαν παραγγελθεί σε τοπικό συνεργείο, αντί για όπλο υπηρεσίας. Όταν ρωτήθηκε πού βρίσκονταν, οι δύο «συνάδελφοι» έγιναν υπεκφυγές, οπότε τους πήρε και τους δύο για ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ιστορία του «χρονoταξιδιώτη» που φέρεται να κέρδισε 350 εκατ. δολάρια σε δύο εβδομάδες

Πριν 4 ώρες

Ο άνθρωπος που ήρθε από το 2250 για να παίξει στο χρηματιστήριο – Μύθος, απάτη ή το πιο επιτυχημένο hoax;

Η ερωμένη που «έκαψε» τον «Ελ Μέντσο»

Πριν 4 ώρες

Το κρυφό ραντεβού στα βουνά και το τέλος του ισχυρότερου βαρόνου

Ποια μέρα ο ουρανός «σπάει» τα δεδομένα; Έξι πλανήτες σε σπάνια ευθυγράμμιση

Χτες

Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας σχηματίζουν πλανητική «παρέλαση» σε ένα εντυπωσιακό οπτικό φαινόμενο που δε συμβαίνει συχνά

Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει γιατί μια ολόκληρη γενιά έμαθε να μισεί το σώμα της

Χτες

Το σκοτεινό παρασκήνιο του America’s Next Top Model που μας σημάδεψε

Γνώριζε ότι είναι φορέας HIV και το έκρυβε – Η υπόθεση που κατέληξε σε 5 χρόνια κάθειρξη

Χτες

Ραντεβού από τα social media και μήνυμα-βόμβα την επόμενη μέρα

Τέλος εποχής για τον «Ελ Μέντσο»: Ο θάνατος του ισχυρότερου βαρόνου και η αιματηρή κληρονομιά του CJNG

Χτες

Μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων και η «πρόκληση» της εθνικής ασφάλειας

Ο 59χρονος που βγάζει 1,3 εκατ. τον χρόνο δουλεύοντας μόλις 2 ώρες την ημέρα

Χτες

Ο Steve Barsh δεν είχε αρχικά σκοπό να γίνει διαχειριστής ακινήτων-ήθελε απλώς να νοικιάσει το εξοχικό του.

Έπεσε νεκρός πάνω στη σκηνή: Το συγκλονιστικό τέλος του ηθοποιού από το «The Κόπανοι»

Προχτές

Το κοινό νόμιζε ότι ήταν ατάκα του ρόλου – αλλά ήταν η τελευταία του ανάσα

Οι Απόκριες που βάφτηκαν στο αίμα: Το έγκλημα που πάγωσε την ελληνική κοινωνία

Προχτές

Ο Νίκος Κοεμτζής σκοτώνει τρεις ανθρώπους για ένα ζεϊμπέκικο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.