E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 DIY εύκολα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής για να λάμψεις!

5 DIY εύκολα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής για να λάμψεις!

Είτε έχεις να παρευρεθείς σε ένα γάμο, ή σε ένα πιο επίσημο event, είτε να πας στα γενέθλια της φίλης σου, ή απλώς να βγεις για την καθιερωμένη σου βραδινή βόλτα το βράδυ, θέλεις να έχεις περιποιημένα και όμορφα μαλλιά, ακόμη κι αν απλώς τα έχεις στο φυσικό τους σχήμα.

Σίγουρα όμως θα υπάρχουν φορές που απλώς βαριέσαι να έχεις το ίδιο στυλ ξανά και ξανά στα μαλλιά σου, και αισθάνεσαι πως έχεις την ανάγκη να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό χτένισμα, όμως δεν προλαβαίνεις για ένα ραντεβού στο κομμωτήριο. Υπάρχουν τρόποι να δημιουργήσεις μόνη σου ένα όμορφο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου, ακόμη κι αν νομίζεις ότι “δεν πιάνει το χέρι σου”!

Πάμε λοιπόν να δούμε εύκολα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να χρειάζονται ελάχιστο χρόνο, κόπο και εργαλεία για να πετύχουν, ωστόσο δεν έχουν να ζηλέψουν καθόλου σε λάμψη και ομορφιά από εκείνα του κομμωτηρίου!

 Ο κλασικός και πάντα αγαπημένος χαλαρός κότσος

 Είτε επιλέξεις να δημιουργήσεις ένα πιο ατημέλητο αποτέλεσμα, είτε ένα πιο αυστηρό, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Αν κλίνεις προς κάτι ατημέλητο, ξεκίνα μαζεύοντας τα μαλλιά σου σε αλογοουρά, κι έπειτα στριφογύρισέ τη, σχηματίζοντας έναν όμορφο κότσο. Στην περίπτωση που χρειάζεσαι κάτι πιο εντυπωσιακό, άφησε ελεύθερες λίγες μικρές τουφίτσες, και… voilá! Έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη!

 Μισά πάνω, μισά κάτω

Ένα αγαπημένο χτένισμα, ίσως σε πολλές, καθώς μας πηγαίνει πίσω στα σχολικά χρόνια, που οι μαμάδες μάς έπιαναν τα μαλλιά, μισά πάνω, μισά κάτω, για να μην πηγαίνουν τα μαλλιά στα μάτια μας…

Πλέον, βέβαια προτιμάται ακόμη, ως ένα εύκολο, γρήγορο, πρακτικό, αλλά παράλληλα αισθητικά όμορφο χτένισμα, που δίνει άλλο αέρα, σε όποια θέλει οπωσδήποτε με κάποιο τρόπο να έχει τα μαλλιά της κάτω. Μάλιστα, υπάρχουν και σύμμαχοι σε όλη αυτή τη διαδικασία της διαμόρφωσης του ιδανικού αποτελέσματος, και δεν είναι άλλοι από τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών Telis Kikeris. Για να κάνετε το χτένισμα ακόμη πιο ενδιαφέρον, μπορείτε να επιλέξετε από την αρχή να του δώσετε boho χαρακτήρα, δημιουργώντας μια χαλαρή πλεξούδα, η οποία θα τα διαχωρίζει τέλεια, πάνω και κάτω.

 Αυστηρό sleek bun

Ένα τόσο απλό χτένισμα, που όμως μπορεί να κολακέψει πολύ το πρόσωπο και να αναδείξει τις γωνίες και όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του! Έχει αγαπηθεί, και όχι άδικα, από πολλές διάσημες κυρίες, τόσο του εξωτερικού, όσο και εγχώρια, και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να το πετύχεις, είναι να φτιάξεις μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση, ή αν προτιμάς στο πλάι, έπειτα να ψεκάσεις με λακ τις ρίζες για να τις σταθεροποιήσεις, και στην συνέχεια να μαζέψεις σε σφιχτή αλογοουρά τα μαλλιά σου. Επαναλαμβάνεις με λίγη ακόμη λακ, την στριφογυρίζεις γύρω από τον εαυτό της, σταθεροποιώντας την με τσιμπιδάκια, και έτοιμη!

Το sleek bun από ‘σένα, για ‘σένα, σε λίγα μόνο λεπτά και με ελάχιστη προσπάθεια, θα τους κάνει όλους να πιστεύουν ότι μόλις βγήκες από το κομμωτήριο.

 Όμορφοι κυματισμοί

Είτε έχεις πιο κοντά μαλλιά κομμένα καρέ, είτε πιο μακριά και πυκνά, σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει έστω και μία φορά να τα κάνεις κυματιστά, δίνοντάς τους αυτό το ωραίο σχήμα που παίρνουν και μόνα τους μετά και από μία βουτιά στην θάλασσα. Τέτοιοι κυματισμοί βάζουν μία δόση ρομαντισμού στο συνολικό στυλ, που όπως και να το κάνουμε, χρειάζεται.

Στην περίπτωση, μάλιστα, που τα μαλλιά σου είναι φυσικά ίσια, ένα σίδερο για μπούκλες είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις για να δημιουργήσεις τους φυσικούς κυματισμούς που θέλεις, και να έχεις, έτσι, ένα όμορφο DIY χτένισμα!

 Wet look

Μόλις έχεις λουστεί και σε καλούν για μια έξοδο της τελευταίας στιγμής, που μάλλον δεν υπολόγιζες στο πρόγραμμα. Ο χρόνος είναι ελάχιστος για να ετοιμαστείς, να ψάξεις για το outfit που θα επιλέξεις, για το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Τουλάχιστον, για τα μαλλιά μπορείς να ξοδέψεις ελάχιστο χρόνο, δημιουργώντας ένα ακόμη αγαπημένο από πολλές hair look, και δεν είναι άλλο από το wet!

Όσο τα μαλλιά σου είναι ακόμη νωπά, άπλωσε στις παλάμες σου μία μικρή ποσότητα gel μαλλιών, και χτένισέ τα με τα δάχτυλά σου, με φορά προς τα πίσω, ολοκληρώνοντας το χτένισμά σου, με λίγο έλαιο μαλλιών στις άκρες.

Πλέον λοιπόν ξέρεις πώς μπορείς να γίνεις expert στα όμορφα χτενίσματα, όταν χρειάζεσαι κάτι όμορφο ακόμη και την τελευταία στιγμή!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 116 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.