E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ντόναλντ Τραμπ: Καυχιόταν ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωtικής ζωής του Εμάνουελ Μακρόν

Τον εκβίαζε;

Ντόναλντ Τραμπ: Καυχιόταν ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωtικής ζωής του Εμάνουελ Μακρόν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/8/2022 | 16:35

Στον κατάλογο του FBI με τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από την έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ, το Νο.1 στοιχείο που αναφέρεται ως αποκλειστικό σχετίζεται με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως αναφέρει το Rolling Stone, ο Τραμπ καυχιόταν σε μερικούς από τους στενότερους συνεργάτες του -τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο- ότι γνώριζε παράνομες λεπτομέρειες για την ερωtική ζωή του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλήθεια ή πάλι ψέματα;

Δεν είναι σαφές αν το σχετικό έγγραφο που κατέσχεσε το FBI κατά τη διάρκεια της επιδρομής στην έπαυλη του Τραμπ σχετίζεται άμεσα με την προσωπική ζωή του γάλλου προέδρου.

Όπως, όμως, σημειώνει το Rolling Stone, μεταξύ των ντοκουμέντων που κατέσχεσε το FBI κατά την πρόσφατη έφοδό του στο θέρετρο του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα, το Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, περιλαμβανόταν κι ένας φάκελος με την ετικέτα: “info re: President of France”, χωρίς να έχει διευκρινιστεί κατά πόσον το περιεχόμενό του συνέλεξαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ή αν είναι απόρρητο.

Πάντως μία από τις πηγές του περιοδικού ανέφερε ότι ο Τραμπ δεν έδωσε αναλυτικές λεπτομέρειες αναφορικά με αυτά που γνώριζε για τον Μακρόν. Άλλωστε ο ίδιος έχει τη φήμη ανθρώπου που διασπείρει κουτσομπολιά κι έτσι «είναι δύσκολο να πει κανείς» αν ο Τραμπ «έλεγε βλακείες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προβληματική σχέση τους

Εκπρόσωπος του Τραμπ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Rolling Stone.

Η σχέση του Τραμπ με τον Μακρόν έχει υπάρξει πολλές φορές ασταθής, με τον Αμερικανό πρόεδρο να χαρακτηρίζει κάποτε τον Γάλλο ομόλογό του «δικό μου άνθρωπο», προτού οι δυο τους έρθουν σε ρήξη κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ αρχικά σηματοδότησε την υποστήριξή του προς την προεδρική αντίπαλο του Μακρόν το 2017, προσκαλώντας την ακροδεξιά εθνικίστρια Μαρίν Λεπέν στον Πύργο Τραμπ και επαινώντας την σε συνεντεύξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μακρόν, ωστόσο, τον προσκάλεσε στο Παρίσι την ίδια χρονιά για τους εορτασμούς της 14ης Ιουλίου, με τον Τραμπ να εντυπωσιάζεται σε τέτοιο βαθμό από τη στρατιωτική παρέλαση, ώστε παρήγγειλε να διοργανώσουν ανάλογη στην Ουάσιγκτον.

Αλλά η σχέση τους πήρε την κάτω βόλτα όταν ο Μακρόν απείλησε να αποκλείσει τον Τραμπ από μια κοινή διακήρυξη ενότητας της G7. Ο Μακρόν προσπάθησε να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους το 2019 και είπε ότι θα στείλει στον Τραμπ ένα νέο «δέντρο φιλίας», για να φυτευτεί στον Λευκό Οίκο, αν και αυτό δεν φαίνεται να βοήθησε πολύ τα πράγματα. Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Τραμπ κατηγόρησε τον Μακρόν για «πολύ, πολύ άσχημες» δηλώσεις στο περιθώριο μιας συνόδου του ΝΑΤΟ. Η πρώην βοηθός του Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ, έγραψε επίσης στο βιβλίο της ότι ο Τραμπ αποκαλούσε κατ’ ιδίαν τον Μακρόν «λαπά» και σχολίαζε ότι ο Γάλλος ηγέτης ήταν «εξήντα κιλά μανίας».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.