E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Είμαι εθισμένος στο ποpνό, γι` αυτό χώρισα»: Παραλήρημα Kanye West, ποταμοί κατά της Kim και της πεθεράς του

«Είμαι εθισμένος στο ποpνό, γι` αυτό χώρισα»: Παραλήρημα Kanye West, ποταμοί κατά της Kim και της πεθεράς του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Σε αποκαλύψεις για τον γάμο του προχώρησε χθες ο Κάνιε Γουέστ, λέγοντας πως ήταν δικό του φταίξιμο, καθώς είναι εθισμένος στο πορνό, ενώ κατηγόρησε τη σύζυγό του και την πεθερά του για ένα σωρό θέματα.

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις του διάσημου ράπερ με την πρώην σύζυγό του δεν είναι και οι καλύτερες μετά τον χωρισμό τους και πως είχε γίνει έξαλλος με τη σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον, αλλά ότι θα εξαπέλυε τέτοια επίθεση εναντίον της οικογένειάς της και της ίδιας της πρώην συζύγου του προκάλεσε έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται πως η οργή του ξεχείλισε με την επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν να στείλει τα παιδιά τους σε ένα ιδιωτικό σχολείο στο Λος Άντζελες και όχι στο σχολείο το οποίο ίδρυσε ο ίδιος, με το όνομα Donda Academy. Πρόκειται για μια ιδιωτική χριστιανική ακαδημία που διαφημίζεται ως ένα σχολείο βασισμένο στην πίστη και στα έργα, όπου οι «μαθητές μαθαίνουν για την πίστη και την κοινότητά τους μέσα από την καθημερινή λατρεία όλου του σχολείου και την κυριακάτικη λειτουργία».

«Δεν εξαρτάται από το Καλαμπάσας ή το Hulu (τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο προβάλλεται το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν) πού θα πάνε τα παιδιά μου σχολείο. Δεν είμαι ο τρελός εγώ. Δεν θα σταματήσω μέχρι να έχω λόγο για τα παιδιά μου, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνω νομικά» ανέφερε ο Κάνιε Γουέστ σε ένα από τα μηνύματα που αναρτήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kanye West: Είμαι εθισμένος στο πορνό, η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε άλλους νυν και πρώην συντρόφους των αδερφών Καρντάσιαν, χαρακτηρίζοντας τον Τρίσταν Τόμσον, τον Σκοτ Ντίζικ και τον Τράβις Σκοτ «δωρητές σπέρματος», προσθέτοντας «είμαστε μαζί σε αυτό».

Ως επιστέγασμα της βραδιάς, ο Κάνιε Γουέστ παραδέχτηκε πως έχει εθισμό στην πορνογραφία. «Το Χόλιγουντ είναι ένας γιγαντιαίος οίκος ανοχής, η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου» έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διάσημος ράπερ διέγραψε στη συνέχεια τις αναρτήσεις αυτές, αφήνοντας μόνο μία - μαθητών την πρώτη ημέρα στο σχολείο του.

Σε μια από τις αναρτήσεις ο Κάνιε επέμενε να συναντηθεί προσωπικά με την Κιμ και να υπονοεί ότι ανέλαβε εκείνη την ευθύνη για την επιλογή του σχολείου των παιδιών τους, επειδή είναι «μισή λευκή».

Από το παραλήρημά του δεν γλίτωσε ούτε η Κρις Τζένερ, η πρώην πεθερά του, με την Κιμ Καρντάσιαν να τον παρακαλάει να σταματήσει να γράφει τέτοια πράγματα. «Από τη μαμά μου – σε παρακαλώ» έγραφε το μήνυμα της Κιμ Καρντάσιαν, το οποίο δημοσίευσε ο Κάνιε Γουέστ. «Πες του να σταματήσει να αναφέρει το όνομά μου. Είμαι σχεδόν 67 ετών και δεν αισθάνομαι πάντα καλά, κι αυτό με αγχώνει αφάνταστα» έγραψε. Ο ράπερ απάντησε: «Δεν έχετε όλοι σας άποψη και γνώμη όσον αφορά στο πού θα πάνε τα μαύρα παιδιά μου σχολείο». Έπειτα πρόσθεσε «δεν θα κάνουν playboy και sex tapes», αναφερόμενος πιθανότατα στο περιβόητο se4x tape της Κιμ Καρντάσιαν και της φωτογράφισής της στο Playboy το 2007.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor 2024 spoiler 06/05: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σήμερα

Ετοιμάζεται... μακελειό πριν πάμε στο Αλσος Βεΐκου

Survivor 2024: Τραυματίστηκε κι αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου – «Πάγωσαν» όλοι

Σήμερα

Σοκαρισμένοι οι παίκτες, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους

Χτες

Οι οικογενειακές στιγμές που ανέβασαν στο Instagram

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της

Χτες

Οι βόλτες σε νησιά, τα μπάνια στη θάλασσα και το πρωινό με την οικογένειά της

«Ζήτω ο Κ. Μητσοτάκης»: Ευτυχισμένος συνταξιούχος «αποθεώνει» τον πρωθυπουργό στα διόδια

Χτες

«Εμείς οι συνταξιούχοι περνάμε μια χαρά. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης!»

Βέφα Αλεξιάδου για Μενεγάκη: «Δεν έχουμε επικοινωνία... Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή...»

Προχτές

Η Βέφα Αλεξιάδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις σχέσεις της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη που όπως παραδέχεται, είναι ανύπαρκτες

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.