E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιατί το SEO είναι από τα καλύτερα επαγγέλματα στην Ελλάδα

Γιατί το SEO είναι από τα καλύτερα επαγγέλματα στην Ελλάδα

SEO σημαίνει Search Engine Optimization, κάτι που θα μπορούσε να αποδοθεί στα Ελληνικά σαν «Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης». Είναι ένας όρος που ακούμε όλο και περισσότερο και που πλέον έχει μπει για τα καλά στη ζωή όσων ασχολούνται επαγγελματικά με το διαδίκτυο. Ακόμη κι ένα μικρό eshop χρειάζεται κάποιο στοιχειώδες SEO για να μπορέσει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να κερδίσει τους πρώτους κι εξαιρετικά πολύτιμους πελάτες του. Εννοείται ότι όσο αυξάνεται η ανάγκη για SEO, τόσο αυξάνεται και η ανάγκη για τα άτομα που θα ασχοληθούν με αυτό, δηλαδή τους SEO Experts.

Το SEO έχει γίνει μία πολύ καλή επαγγελματική διέξοδος για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα εκατοντάδες άνθρωποι αποφασίζουν να ασχοληθούν με αυτόν το πολύ επικερδή τομέα και να κάνουν μία καλή καριέρα σε αυτόν. Τι ισχύει όμως για το SEO Greece; Αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το SEO στην Ελλάδα;

Εννοείται ότι και στην Ελλάδα το SEO κερδίζει έδαφος κάθε μέρα. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά γιατί είναι ένα από τα καλύτερα επαγγέλματα με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί κανείς.

Μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι σου

Το μόνο που χρειάζεται για να ασχοληθεί κάποιος με το SEO είναι ένας υπολογιστής, μία καλή σύνδεση στο internet και φυσικά όρεξη για δουλειά και μάθηση. Όλες οι παράμετροι του SEO, από τη συνάντηση με τον πελάτη μέχρι και την πραγματοποίηση της SEO στρατηγικής, μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως, οπότε δεν χρειάζεται να κάνει κανείς μετακινήσεις προς και από κάποιο γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καν ανάγκη να βρίσκεται κανείς σπίτι του για να δουλέψει, αρκεί να υπάρχει internet.

Εξαιρετικά ικανοποιητικές απολαβές

Οι υπηρεσίες SEO είναι εξαιρετικά πολύτιμες αφού να γίνουν σωστά, θα βγάλουν μία ιστοσελίδα από την αφάνεια και θα αυξήσουν σημαντικά τα κέρδη της. Αυτό σημαίνει ότι ένας SEO Expert που δουλεύει σαν ελεύθερος επαγγελματίας, μπορεί να ορίσει όποια τιμή θέλει για τις υπηρεσίες του, δεδομένου ότι έχει δεδομένα που αποδεικνύουν την ποιότητα της δουλειάς του. Ένας ενημερωμένος πελάτης δεν θα διστάσει να πληρώσει καλά έναν SEO αφού ξέρει ότι η επένδυση του θα έχει πολύ μεγάλη απόδοση στο μέλλον και μπορεί να αλλάξει σημαντικά την πορεία της επιχείρησης του. Ακόμη και αν εργαστείτε για κάποια επιχείρηση SEO, να είστε σίγουροι ότι ο μισθός σας θα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικός και σε κάθε περίπτωση αρκετά πάνω από τον βασικό, ενώ μπορεί να συνοδεύεται και από bonus.

Δεν περιορίζεστε στην Ελληνική αγορά

Οι βασικές αρχές του SEO και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι κοινά σε όλα τα μέρη του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που μπορεί να κάνει SEO στην Ελλάδα, μπορεί να κάνει και στην Αμερική ή την Κίνα. Εννοείται ότι η γνώση της κάθε αγοράς βοηθάει σημαντικά και είναι πολύτιμη, αλλά μπορεί πάντα να αποκτηθεί μετά από έρευνα, άλλωστε η έρευνα είναι μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους της δουλειάς ενός SEO expert. ΜΕ άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε την έδρα σας στην Ελλάδα και να συνεργάζεστε με επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, ώστε να έχετε ακόμη μεγαλύτερες απολαβές, αφού μπορείτε να χρεώνετε διαφορετικά τιε υπηρεσίες σας ανάλογα με την χώρα από την οποία προέρχεται ο πελάτης σας.

Σίγουρη πελατεία

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις μεταφέρουν μεγάλο μέρος της δραστηριότητας τους ή και όλη στο internet, ένα φαινόμενο που έγινε ακόμη πιο έντονο λόγω της Πανδημίας και των lockdown. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρα δημιουργούνται πολλοί νέοι πελάτες για SEO, ενώ όσο αυξάνεται η ψηφιοποίηση της ζωής και των δραστηριοτήτων μας, τόσο θα αυξάνεται και η ζήτηση για SEO. Όπως είπαμε και πριν οι SEO Experts είναι ήδη περιζήτητοι καθώς οι πραγματικά καλοί δεν είναι πολλοί. Αν λοιπόν κατορθώσετε και δημιουργήσετε ένα καλό όνομα στην αγορά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε συνέχεια νέους και καλούς πελάτες.

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 116 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 118 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 119 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 119 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 119 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 127 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 127 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 127 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 127 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 150 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 151 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.