E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σταμάτης Γαρδέλης: Σοκ στο Πρωινό με τις δηλώσεις του

«Αυτό λέγεται βιασμός, Σταμάτη»

Σταμάτης Γαρδέλης: Σοκ στο Πρωινό με τις δηλώσεις του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/9/2022 | 15:43

«Να μας δώσει ο κύριος Σταμάτης Γαρδέλης με όλη αυτή την τρικυμία που έχει για κάποιο λόγο ένα manual διαχείρησης βιασμού, να ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε από εδώ και στο εξής», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξέφρασε και την άποψή του γενικά για τους βιασμούς. Τα όσα ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, άφησαν άναυδους τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Τάσο Τεργιάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός που κάθε 100 χρόνια βγαίνει στην Ελλάδα. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά όσες φορές τον έχω δει τρελαίνομαι, είναι φοβερός ηθοποιός. Ο καημενούλης έχει και θέμα υγείας. Και τα κορίτσια δεν είναι καημένα; Τι να πω; Δεν είμαι και δικαστής. Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοκαριστική.

Όταν ένας άνθρωπος είναι πολύ ψηλά, η πτώση του θα είναι πολύ έντονη. Όταν είσαι στην κορυφή ξυπνάς ζήλειες, φθόνο κι απωθημένα. Λογικόνα ανησυχεί η γυναίκα του, έχει στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον του. Να δείξουμε λίγο ανθρωπιά στην ιστορία και θα πάρεο το δρόμο του το πράγμα. Πέσαμε όλοι πάνω του, τον σκίσαμε», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε στη συνέχεια: «Ο Μητροπολίτης Δωδώνης νομίζω ότι έκανε κακή διατύπωση για τους βιασμούς. Όταν γίνεται ένας βιασμός και η βιασθείσα συνεχίζει να είναι ή να δουλεύει με τον βιαστή, αυτό δεν λέγεται βιασμόις, υπάρχει συναίνεση. Το να υποχωρείς σε ένα βιασμό για να έχεις ένα αντίκρυσμα στη δουλειά σου, αυτό δεν λέγεται βιασμός».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Σήμερα

Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Χτες

Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Χτες

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Χτες

Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Προχτές

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.