E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δηλώσεις Κούγια για υπόθεση Πισπιρίγκου

"Το σενάριο περί κεταμίνης εφευρέθηκε"

Δηλώσεις Κούγια για υπόθεση Πισπιρίγκου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 10/9/2022 | 19:49

Παρατηρήσεις πάνω στην πρόταση του Εισαγγελέα για τις κατηγορίες κατά της Πισπιρίγκου αναλύει ο συνήγορος της, Αλέξης Κούγιας, εξαπολύοντας επίθεση στον ίδιο για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.

Ο κ. Κούγιας μεταξύ άλλων δηλώνει την δυσφορία του για τις διαρροές στα μέσα ενημέρωσης και προσθέτει ότι ο Εισαγγελεας χρησιμοποίει απαράδεκτους επιθετικούς χαρακτηρισμούς για τη Ρούλα Πισπιρίγκου αντιγράφοντας «κάποιες κυράτσες των πρωινάδικών εκπομπών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Μελέτησα την πρόταση του κου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών προς το Δικαστικό Συμβούλιο για τις δύο κατηγορίες που αντιμετωπίζει η εντολέας μου, δηλ. την απόπειρα και την τετελεσμένη πράξη της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος της αείμνηστης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

Το πρώτο που με ενοχλεί είναι η παράνομη διαρροή, για άλλη μια φορά, δικογράφου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το δεύτερο που με ενοχλεί και είμαι βέβαιος ότι ενοχλεί και τους συναδέλφους του Εισαγγελείς, είναι η χρησιμοποίηση από τον κο Εισαγγελέα απαράδεκτων επιθετικών χαρακτηρισμών εις βάρος της κυρίας Σωτηρίας Πισπιρίγκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι ο κ. Εισαγγελέας έβλεπε όλο αυτό το χρονικό διάστημα πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και αντέγραψε τα επίθετα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο πρώην επικεφαλής της Αμέσου Δράσεως και κάποιες κυράτσες των πρωινάδικων εκπομπών όλης της εβδομάδος συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, και δυστυχώς έκανε και αυτός το ίδιο λάθος.

Είμαι περίεργος τι θα έχει να πει στην κα κατηγορουμένη, εάν το Δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει την υπόθεση, αθωώσει την κα κατηγορουμένη και δεν δεχτεί το σενάριο περί κεταμίνης που εφευρέθηκε, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, και στο τέλος η δήθεν άσπλαχνη και αδίστακτη δολοφόνος, κατά τον κο Εισαγγελέα, είναι μια χαροκαμένη μάνα, η οποία εξαιτίας απόλυτα αιτιολογημένων ιατρικών λόγων, τους οποίους θα καταθέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα κορυφαίοι διεθνούς φήμης επιστήμονες, έχασε τρία παιδιά.

Όπως έχω δηλώσει, για τις παράνομες αυτές διαρροές αποδεικτικών μέσων των δύο δικογραφιών, που μετέτρεψαν εντελώς παράνομα τη δικαστική έρευνα σε λαϊκά δικαστήρια, πολύ σύντομα θα υπάρξει, είμαι βέβαιος, εισαγγελική και δικαστική έρευνα μετά από τη μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσουμε και η οποία δεν έχει κατατεθεί λόγω της πληθώρας των υποθέσεων που χειριζόμαστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς μέχρι σήμερα λόγω κακών συμβούλων και συμβουλών η κα κατηγορουμένη δέχτηκε κακώς να εμφανιστεί σε συνεντεύξεις στην τηλεόραση ενώπιον παρουσιαστριών και παρουσιαστών που την παραπλάνησαν ότι δήθεν θα τη βοηθήσουν, συστήνοντάς της και δικηγόρους, οι οποίοι μάλιστα προσφέρθηκαν να την υπερασπισθούν δωρεάν, δημιουργώντας εντελώς εσφαλμένες εντυπώσεις για την αληθή προσωπικότητά της, ενώ αυτό που πραγματικά είναι, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.

Εκείνο που πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερα σοβαρά υπόψη είναι ότι σε κανένα στάδιο των δύο δικογραφιών, και στο προανακριτικό και στο ανακριτικό, η υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης, κατά παγκόσμια παράλειψη για τα συγκεκριμένα αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται, δεν χρησιμοποίησε ούτε έναν τεχνικό σύμβουλο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Σήμερα

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

Σήμερα

Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Ιράν: 28χρονη γέννησε στη φυλακή και εκτελέστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της

Σήμερα

Τι ανακοίνωσαν σήμερα δύο ΜΚΟ από το εξωτερικό

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Σήμερα

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Ο Τραμπ υποβάλλεται σε νέο ιατρικό έλεγχο καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υγεία του

Σήμερα

Πρόκειται για την τρίτη προγραμματισμένη ιατρική του εξέταση μέσα σε διάστημα 13 μηνών

Δηλητηριώδεις μέδουσες ‑ «πυξίδα» εντοπίστηκαν σε παραλία στη Ραιδεστό

Σήμερα

Καφέ μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella (κοινώς γνωστές ως `μέδουσες πυξίδα) παρατηρήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Τουρκίας

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιάκομπ Νίστρουπ

Σήμερα

Ο 38χρονος Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο

PosoKanei: Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Η πλατφόρμα PosoKanei έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός σύμμαχος για τους καταναλωτές

Mango: Παραιτήθηκε από την εταιρεία ο κατηγορούμενος για την δoλoφovία του πατέρα του Ισάκ Αντιτς

Σήμερα

Ο γιος του ιδρυτή του ισπανικού κολοσσού μόδας, Ισάκ Αντίκ, αφήνει τη θέση του αντιπροέδρου προκειμένου να αφοσιωθεί στην υπεράσπισή του, μετά τη σύλληψή του για την δολοφονία του πατέρα του

Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για το Μηχανογραφικό Δελτίο ‑ Η διαδικασία και οι προθεσμίες

Σήμερα

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί «κλειδί» για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.