E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ένας ζιγκολό εξομολογείται: Η χλιδάτη ζωή και τα 10.000 δολάρια τον μήνα

Οι περισσότερες τον θέλουν για ολόκληρο το βράδυ και αρκετές για περισσότερες από μία μέρες την εβδομάδα

Ένας ζιγκολό εξομολογείται: Η χλιδάτη ζωή και τα 10.000 δολάρια τον μήνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Ζει μια χλιδάτη ζωή, αφού βγάζει 10.000 τον μήνα στην Αυστραλία. Ο Samuel Hunter είναι ζιγκολό και δεν απολογείται ούτε μια στιγμή γι’ αυτό. Έχει ξεπεράσει τα 40, κάνει σeξ σε πεντάστερα ξενοδοχεία, είτε στο Σίδνεϊ που είναι η έδρα του, είτε σε άλλες πόλεις και χώρες.

Κάθε μήνα κοιμάται κατά μέσο όρο με 7 γυναίκες, ηλικιών από 23 έως και 70 ετών, αν και συνήθως όπως λέει περισσότερο τον προτιμούν συνομήλικες γυναίκες. «Οι περισσότερες γυναίκες ανήκουν στις τακτικές πελάτισσές μου, αλλά κάποιες φορές υπάρχουν και ζευγάρια που με κλείνουν γιατί θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό», ανέφερε στην Daily Mail της Αυστραλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ενδιαφερόμενες έρχονται σε επαφή με τον Hunter μέσα από την ιστοσελίδα του. Δύσκολα μπορεί κάποια να τον βρει στην αναζήτηση του Google γιατί η μηχανή αναζήτησης δεν επιτρέπει στους εργαζόμενους στη βιομηχανία του σeξ να διαφημίζονται. Εκείνος βέβαια διαφημίζει τις υπηρεσίες στα social media αλλά και σε ιστοσελίδες με άνδρες συνοδούς.

«Έχω κορμί μεγαλύτερου άνδρα οπότε με προτιμούν γυναίκες από 35 ετών και πάνω» λέει, διευκρινίζοντας ότι οι περισσότερες τον θέλουν για ολόκληρο το βράδυ και αρκετές για περισσότερες από μία μέρες την εβδομάδα. Το ¼ των γυναικών είναι παντρεμένες και αυτές τον θέλουν για λίγες μόνο ώρες. Εξηγεί ότι η πλειοψηφία των γυναικών θέλουν σeξ και σπάνιες φορές μόνο λίγη παρέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πακέτα του σeξ

Ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κρεβάτι ο Hunter χρεώνει και με άλλο ποσό τις πελάτισσές του. Τα πακέτα είναι: επαγγελματικό (600 δολάρια για δύο ώρες), Παίξε και ευχαριστήσου (900 δολάρια για τέσσερις ώρες), Διανυκτέρευση (1.800 δολάρια για 12-16 ώρες).

«Οι πελάτισσές μου παίρνουν τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν κάθονται με έναν τύπο που πίνει καφέ και παίζει με το κινητό του. Παίρνω και εγώ την καλύτερη εκδοχή τους, κάτι που δεν συμβαίνει στις σχέσεις» λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε seχ shop, ενώ έγραφε και στο blog ενός οίκου ανοχής, πριν ξεκινήσει την πλήρη απασχόληση ως εργάτης του σeξ. Αποφάσισε να κάνει αυτή τη δουλειά χάρη στη φιλανθρωπική οργάνωση Touching Base, που φέρνει κοντά άτομα με αναπηρία με εργάτες του σeξ. Στην Αυστραλία η πορνεία είναι νόμιμη, αλλά πολλές δραστηριότητες που συνδέονται με αυτήν, όπως η μαστροπεία και η λειτουργία οίκων ανοχής, παραμένουν παράνομες. Όπως είπε ο μισός χρόνος στη δουλειά του είναι με άτομα που έχουν κάποιας μορφή αναπηρία και εθελοντικά «τρέχει» και τα social media της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Ο Hunter επισημαίνει ότι η δική του δουλειά διαφέρει από την αντίστοιχη δουλειά μιας γυναίκας. Οι γυναίκες που κάνουν σeξ επί πληρωμή μπορούν να βλέπουν πολλούς πελάτες τη μέρα. «Τις κλείνουν για μικρότερα χρονικά διαστήματα, ενώ οι περισσότερες από τις δικές μου κρατήσεις είναι για λίγες ώρες ή για όλη τη νύχτα» λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samuel Hunter (@samuel_hunter_sydney)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και δεν έχει δει ποτέ την ταινία American Gigolo, ξέρει ότι ο πλούσιος τρόπος ζωής που παρουσιάζεται στην ιστορία είναι ίδιος με τον δικό του. Τον Ιούλιο τον είχαν κλείσει για ένα πολύ λαμπερό 10ήμερο ταξίδι στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης και όπως λέει καθόλου δεν ντρέπεται γι’ αυτό.

Στην πραγματικότητα, ο Hunter είναι πολύ ανοιχτός με τον τρόπο ζωής του και αστειεύεται ακόμα και με τη μητέρα του. «Ήταν λίγο ανήσυχη στην αρχή, αλλά τώρα είναι εντάξει με αυτό. Πάντα αστειεύεται μαζί μου» είπε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Αυλαία» για Νίνο ‑ Ζόζεφιν; Unfollow στο Instagram και δηλώσεις με νόημα: «Επίσημα ελεύθερος»

Σήμερα

Mια νέα αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Νίνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram

Ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα ‑ «Είμαι αισιόδοξη», λέει η σύζυγός του

Σήμερα

Ανταποκρίθηκε στο πρώτο ερέθισμα των γιατρών

Η Eva Mendes θέλει να καταρρίψει τον μύθο της τέλειας μαμάς

Σήμερα

Έκανε ένα διάλειμμα πολλών ετών από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στα κορίτσια της

«Μας άρεσε και στις δύο ο ίδιος τύπος»: Η διάσημη κόντρα της Selena Gomez για ένα αγόρι

Σήμερα

Σύγκρινε την κόντρα της με τη σταρ με αυτή των Hilary Duff–Lindsay Lohan

Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω

Χτες

Η ίδια έχει εκφράσει πολλές φορές, δημόσια την επιθυμία της να γίνει μητέρα

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Χτες

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ηθοποιός

Πέτρος Γαϊτάνος για τα ομόφυλα ζευγάρια

Χτες

Τι δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής

Ντέμι Μουρ: Προετοιμάζεται για το «μεγάλο αντίο» στον Μπρους Γουίλις

Χτες

H Ντέμι Μουρ, αναλογίζεται το κοινό τους παρελθόν,

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.