E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαρία Πολύζου: Ο πατέρας μου με κακοποίησε στα 11 μου, ο αθλητισμός με βοήθησε

Η πρωταθλήτρια στίβου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της

Μαρία Πολύζου: Ο πατέρας μου με κακοποίησε στα 11 μου, ο αθλητισμός με βοήθησε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/9/2022 | 17:27

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε δίπλα στον πατέρα της, ο οποίος την είχε κακοποιήσει, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, μίλησε η Μαρία Πολύζου.

Η πρωταθλήτρια στίβου αναφέρθηκε στον αθλητισμό και για το πόσο τη βοήθησε στο να ξεπεράσει το εν λόγω συμβάν, ενώ εξήγησε πως μέχρι στιγμής δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μαρία Πολύζου ανέφερε: «Μεγάλωσα στην Πάτρα, είχα πολύ δύσκολα χρόνια. Ήμουν και ένα παιδί που μόνο του κατάφερνε να βρει διέξοδο και φως στο τούνελ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στα 11, όταν κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου, δεν σκέφτηκα να μιλήσω σε κανέναν. Πόσο μάλλον το 1989, που συνέβη. Ένα παιδί που κακοποιείται, παθαίνει σοκ, παγώνει».

«Παγώνει ο κόσμος όλος, δεν κινείται. Εκεί έχουμε ένα εσωτερικό παγόβουνο, που πρέπει κάποια στιγμή το παιδί να καταφέρει να το κινητοποιήσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε παρακάτω, ο αθλητισμός ήταν που τη βοήθησε να το ξεπεράσει. «Μου έδωσε τη δική μου ελευθερία και διέξοδο, την θεραπεία μου. Αυτή η ιστορία δεν είναι κάτι που περνάει εύκολα. Οι εφιάλτες υπάρχουν για χρόνια. Απλά κάποια στιγμή, πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου και να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω», είπε κλείνοντας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι

Σήμερα

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»

Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»

Σήμερα

Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της

Σήμερα

Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»

Σήμερα

«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»

Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»

Σήμερα

«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»

Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Σήμερα

Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»

Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»

Σήμερα

«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»

Η Ευγενία Σαμαρά βούτηξε από τον δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη της Σρι Λάνκα ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Είναι περίπου 220 μέτρα, εγώ βούτηξα από τα 10 με σφυγμό κάπου 250, δήλωσε η ηθοποιός

Φελίσια Τσαλαπάτη: Με λευκό μπικίνι στις βάθρες της Σαμοθράκης και καλή παρέα

Σήμερα

«Οι φίλοι είναι τα καλύτερα τοπία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Φελίσια Τσαλαπάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.