ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Το ανήλικο κορίτσι περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστη

Το κοριτσάκι, σε κατάσταση σοκ, κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και σήμερα το μεσημέρι ο βιαστής εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Το εφιαλτικό σκηνικό για τη μικρή μαθήτρια σημειώθηκε στις 21:00 της περασμένης Παρασκευής, 16 Σεπτεμβρίου. Η 14χρονη, κάτω από συνθήκες που δεν εχουν διευκρινιστεί, βρέθηκε στην παραλία της Νέας Σκιώνης με τον 24χρονο, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής. Είχε πέσει το σκοτάδι όταν, όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς του Τμήματος Κασσάνδρας, ο δράστης της χίμηξε και, κρατώντας τη χειροπόδαρα, τη βίασε.
Η μικρή, στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία και παρουσία ψυχολόγου, περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του 24χρονου ένταλμα σύλληψης.
Ο νεαρός εντοπίστηκε σήμερα στις 13:15 στην περιοχή της Νέας Σκιώνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Κασσάνδρας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
FOOD
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΣΙΝΕΜΑ