E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το OnlyFans του έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή

Το μοντέλο παρατήρησε κάτι στον πελάτη και του το είπε

Το OnlyFans του έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 23/9/2022 | 11:51

Φαίνεται ότι δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπες, κάποιοι μπορεί να… μην φορούν και τίποτα. Αυτό ισχύει στην περίπτωση της Belle Grace, του μοντέλου του OnlyFans που έσωσε τη ζωή ενός πελάτη χάρη στην παρατηρητικότητά της.

Η νεαρή κοπέλα από την Αγγλία, που βγάζει κάθε μήνα 50.000 δολάρια από το kinky περιεχόμενο που δημοσιεύει στην συνδρομητική ιστοσελίδα, άρχισε να τις ροζ βιντεοκλήσεις με τον άνδρα πριν περίπου δύο χρόνια. Μία μέρα το μοντέλο παρατήρησε ότι μέσα σε διάστημα έξι μηνών ο ένας από τους όρχεις του άνδρα συνεχώς διογκωνόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Του είπα “ειλικρινά, νομίζω ότι πρέπει να το κοιτάξεις”. Μου πήρε περίπου τέσσερις-πέντε εβδομάδες για να τον πείσω. Μου είπε “ντρέπομαι πραγματικά να πάω, δεν θέλω”» είπε στο Yahoo lifestyle και αναμεταδίδει η New York Post. «Του είπα να πάει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο» πρόσθεσε.

Η Grace έμεινε άναυδη όταν ο άνδρας πήγε στον γιατρό και διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου των όρχεων. Οι γιατροί τον χειρούργησαν αμέσως και όπως λέει δεν θα είχε πάει ποτέ στον γιατρό αν δεν επέμενε η Grace.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συνδρομητής του OnlyFans, που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά του, είπε ότι ζει χάρη στο μοντέλο, αφού πλέον ο καρκίνος έφυγε. «Δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά που με ενθάρρυνε να κλείσω το ραντεβού με τον γιατρό. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά» είπε.

Η νεαρή γυναίκα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί δούλευε στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και μπορούσε να εντοπίσει τις αλλαγές στο σώμα. Λάτρευε τη δουλειά της και άνοιξε τον λογαριασμό στο OnlyFans για να έχει έξτρα εισόδημα. Αναγκάστηκε όμως να παραιτηθεί όταν ένας συνάδελφός της βρήκε τον λογαριασμό της στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου και το είπε σε όλους!

Η απόφαση της παραίτησης μόνο καλό έκανε στην τσέπη της βέβαια αφού βγάζει 10 φορές περισσότερα. Είναι στο 0,1% δημιουργών περιεχομένου που κερδίζει μεταξύ 40.000-50.000 δολάρια το μήνα, μισό εκατομμύριο δολάρια κάθε χρόνο!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Σήμερα

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σήμερα

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του

Henry Cavill: Ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Σήμερα

Πρώτη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Henry Cavill σε ηλικία 40 ετών. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Natalie Viscuso

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Σήμερα

Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Η καλλονή διάσημη που έβγαινε ο Tom Cruise το 2005 και δεν την ξεπέρασε ποτέ

Σήμερα

Πρόσφατα είπε πώς θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.