ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Kλήθηκε η Αστυνομία και στο πάρκο έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ




Τα έχασαν δεκάδες περαστικοί, μεταξύ αυτών και πολλά μικρά παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή του Δημοτικού Κήπου της Κοζάνης, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν είδαν ξαφνικά έναν άνδρα να περιφέρεται ανέμελος όπως τον... γέννησε η μητέρα του χωρίς να τους δίνει σημασία!
Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και στο πάρκο έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κάλυψαν με ό,τι είχαν στις μηχανές τους το νεαρό που ήταν εντελώς γυμνός, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Kozanilife.gr.

Το πλήρωμα ενός περιπολικού τον μετέφερε στο αστυνομικό μέγαρο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είναι φοιτητής ηλικίας 22 χρόνων.
Έπειτα, ενημερώθηκε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κοζάνης η οποία εκτίμησε ότι ο 22χρονος με την αδαμιαία περιβολή είναι εμφανώς διαταραγμένος και έδωσε εντολή να εξεταστεί από ειδικούς. Στη συνέχεια, έφτασε στο μέγαρο ασθενοφόρο με το οποίο ο φοιτητής διακομίστηκε σε ψυχιατρική κλινική για περαιτέρω διερεύνηση.
Οι πιο παράξενες, απίστευτες και viral ιστορίες από Ελλάδα και κόσμο. Memes, social trends και ό,τι τραβάει την προσοχή του διαδικτύου, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
SKIN CARE
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
ΝΥΧΙΑ
TRUE STORIES
CELEBS
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS