E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι να παραγγείλω για φαγητό; 4 εναλλακτικές αν κάνεις διατροφή!

Τι να παραγγείλω για φαγητό; 4 εναλλακτικές αν κάνεις διατροφή!

Η περίοδος της διατροφής είναι σημαντική, καθώς μέσα από αυτή διαμορφώνεις ένα πλάνο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες μέρες που θα έχεις ανάγκη να «ξεφύγεις» λιγάκι από το πλάνο σου και να απολαύσεις κάτι που μπορείς να παραγγείλεις απ’ έξω! Και ναι....αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς θα βοηθήσει στην ισορροπία της καθημερινότητάς σου, αλλά και στις ανάγκες που προκύπτουν όταν κάνεις διατροφή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είμαστε λοιπόν δίπλα σου και σ’ αυτό, και θα σου προτείνουμε 4 εναλλακτικές για επιλογές φαγητών που μπορείς να παραγγείλεις αν κάνεις δίαιτα!

 

Εναλλακτικές ιδέες με κοτόπουλο

Το κοτόπουλο είναι μια ασφαλής και νόστιμη επιλογή που μπορείς να διαλέξεις όταν θέλεις να φας κάτι σε delivery style. Μπορείς να το επιλέξεις ως φιλέτο κοτόπουλο σε μερίδα και να το συνοδεύσεις με σαλάτα εποχής. Εξίσου yummy και υγιεινή επιλογή αποτελεί και η σαλάτα με κοτόπουλο, σε συνδυασμό με άλλα συστατικά, όπως είναι η κινόα ή κάποιο τυρί. Το κοτόπουλο είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει τον συνδυασμό και να σου προσφέρει και την ποσότητα πρωτεΐνης που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου.

 

Υγιεινό, yummy φαγητό... σαν να τρως fast food

Ήξερες ότι υπάρχουν yummy επιλογές με λίγες θερμίδες, που μπορούν να συνοδεύσουν όλες τις διατροφικές σου συνήθειες; Κι όμως είναι αλήθεια!  Αν σε βασανίζει συνεχώς το «τι να παραγγείλω για φαγητό» σε περίοδο διατροφής.... θα βρεις εδώ τη λύση! Κάποιες από τις επιλογές σου μπορεί να είναι το χοιρινό φιλέτο με tonkatsu sauce, fish & chips, chicken burrito, fit pizza αλλά και club sandwich με γλυκοπατάτες. Μπορείς να αντισταθείς σε όλα αυτά; Η απάντηση είναι ήδη γνωστή!

 

Κινέζικο & Ινδικό Φαγητό

Στις περισσότερες περιπτώσεις η ινδική και κινέζικη κουζίνα περιέχουν συστατικά με λίγες θερμίδες και αποτελούν τέλεια επιλογή αν θέλεις να φας απ’ έξω. Αν αγαπάς το ινδικό, επίλεξε το πιάτο νταλ, που περιέχει θρεπτικές ίνες αλλά και την ιδανική ποσότητα λαχανικών. Μια ακόμη επιλογή είναι και το κοτόπουλο ταντούρι, που μαγειρεύεται σε καυτό φούρνο και συνοδεύεται από λαχανικά!

Αν πάλι λατρεύεις την κινέζικη κουζίνα, μπορείς να επιλέξεις θαλασσινά, με πικάντικη σάλτσα. Τα ίδια είναι ιδανικά για να λάβεις τις πρωτεΐνες που χρειάζεσαι και να απολαύσεις ένα γεύμα με χαμηλά λιπαρά.

 

Πανδαισία χρωμάτων με τις πιο απολαυστικές σαλάτες

Εξίσου ενδιαφέρουσα επιλογή για να παραγγείλεις απ’ έξω, είναι και μια μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις ανάγκες που έχεις σε συστατικά και να επιλέξεις τη σαλάτα που σε καλύπτει. Μια super πρόταση είναι και οι σαλάτες με όσπρια ή και πλιγούρι που μπορούν να συνδυαστούν με τα κατάλληλα λαχανικά αλλά και μυρωδικά. Απογείωσε τις γευστικές σου επιλογές και παράγγειλε το πιάτο που θα γεμίσει το στομαχάκι σου υγιεινά και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

Κάνε την περίοδο της διατροφής σου ακόμη πιο διασκεδαστική με τέλειες, γευστικές επιλογές για cheat day! Επίλεξε μία από τις παραπάνω προτάσεις μας και... κέρδισε στην ισορροπία αλλά και στην επίτευξη του στόχου σου, χωρίς να νιώθεις στιγμή ότι στερείσαι.

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.