E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φονικό στην Καβάλα: Του είχε δανείσει 15.000 ευρώ

Δεν σκόπευε να φύγει για Γερμανία

Φονικό στην Καβάλα: Του είχε δανείσει 15.000 ευρώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 1/10/2022 | 20:52

Νέα στοιχεία σχετικά με το διπλό φονικό στην Καβάλα έρχονται στο «φως» καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε ενισχύσει με μεγάλο χρηματικό ποσό τον 56χρονο πρώην σύντροφό της.

Πριν από τρεις μήνες, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, διαπίστωσε- αφού η ίδια είχε γίνει μητέρα και αφού είχε εξαντληθεί από ψυχολογικής άποψης βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της- πως δεν έχει άλλα χρήματα καθώς ό,τι οικονομίες είχε, είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, δεν σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία, όπως ο 56χρονος θεωρούσε. Απόδειξη, σύμφωνα με τον Alpha, όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της του διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της.

Όσο για το πώς γνωρίστηκε με τον 56χρονο, η 31χρονη γραφίστρια και φωτογράφος που δημιούργησε από την αρχή ένα βιβλίο αφιερωμένο στη «Λεκάνη», όπου κάτοικοι του χωριού φωτογραφήθηκαν για τις 164 σελίδες του και μίλησαν για τη ζωή τους αποκλειστικά σε εκείνη, πήγε στο χωριό πριν από τέσσερα χρόνια χωρίς να μιλάει καθόλου ελληνικά. Τότε είναι που τον γνώρισε, κατά τη διάρκεια του φωτορεπορτάζ και σαγηνεύτηκε από τον τρόπο ζωής και τον ίδιο.

Στη Γερμανία οι σοροί της 31χρονης κοπέλας και του 10 μηνών γιου της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η μικρή κοινωνία του ορεινού οικισμού της Λεκάνης στον Δήμο Νέστου, ανατολικά της Καβάλας, μετά το διπλό φονικό της 31χρονης κοπέλας και του μόλις δέκα μηνών γιου της, από τον 56χρονο πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, που μετά την πράξη του αυτοκτόνησε.

Το πρωί παραδόθηκαν στους συγγενείς οι τρεις σοροί προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ταφής τους. Οι σοροί της 31χρονης κοπέλας και του 10 μηνών γιου της θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου μένει μόνιμα η μητέρα της άτυχης κοπέλας, η οποία αρχικά αναμένονταν σήμερα στην Ελλάδα. Ωστόσο, μετά από επιθυμία της μητέρας, που κατάγεται από τη Λεκάνη, αποφασίστηκε οι σοροί να μεταφερθούν στη Γερμανία προκειμένου να γίνουν εκεί οι ακολουθίες ταφής.

Η 31χρονη κοπέλα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, ήταν ρωμαιοκαθολική, ενώ το βρέφος είχε βαφτιστεί χριστιανός ορθόδοξος στα μέσα Ιουλίου στην εκκλησία της Λεκάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κηδεία του 56χρονου αυτόχειρα έγινε στο δημοτικό κοιμητήριο της Λεκάνης, χωρίς την παρουσία κόσμου και με ελάχιστους ανθρώπους από τον στενό οικογενειακό κύκλο.

Ακαριαίος ο θάνατος του 10 μηνών βρέφους - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης που διενήργησε τις νεκροψίες, σε δηλώσεις του τόνισε πως η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδίως η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις δέκα μηνών βρέφους. Ο 56χρονος κτηνοτρόφος φέρεται αρχικά να πυροβόλησε από πίσω το μωρό, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ξαναγέμισε το όπλο του και πυροβόλησε πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, η οποία βρήκε επίσης ακαριαίο θάνατο καθώς, όπως διαπιστώθηκε, καταστράφηκαν ζωτικά όργανά της.

Όπως όλα δείχνουν η επιμέλεια του παιδιού που είχε αποκτήσει η πρώην σύντροφός του, ήταν η κόκκινη γραμμή για τον 56χρονο δολοφόνο και αυτόχειρα, ο οποίος χθες το πρωί κάλεσε την πρώην σύντροφό του σε ένα από τα μαντριά που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του, όπου σκότωσε την ίδια και το 10 μηνών βρέφος.

Να σημειωθεί πάντως πως μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών είναι το δεύτερο περιστατικό δολοφονίας που συγκλονίζει την κοινωνία του Δήμου Νέστου, καθώς λίγες μέρες πριν ένας 25χρονος είχε σκοτώσει έναν 52χρονο στη Χρυσούπολη, έξω από την επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου όπου εργάζονταν.

 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Pussy Riot: Πρώην μέλος τους ήταν κατάσκοπος του Πούτιν επί τρία χρόνια

Χτες

Το πρώην μέλος του φεμινιστικού πανκ συγκροτήματος αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να τη χρησιμοποιήσουν σε απόπειρα δολοφονίας πρώην συνεργάτη της.

Καλλιάνος: Πιθανός νέος καύσωνας από την Κυριακή

Χτες

Τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσίασε ο μετεωρολόγος

44.164 διαδραστικοί πίνακες, ΑΙ και ρομποτική στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Χτες

Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, από τους διορισμούς εκπαιδευτικών έως τα νέα ΚΕΔΑΣΥ.

Πύλος: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία – Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο

Χτες

Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο, τρεις ημέρες χωρίς επικοινωνία και η μαρτυρία του καπετάνιου που διέσωσε τη σύζυγό του

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

Χτες

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας, με το ελικόπτερο να έχει προορισμό το Σούνιο.

Τραγωδία στη Μύκονο: Τουρίστας πνίγηκε στην Ψαρρού – Η απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί

Χτες

Ναυαγοσώστης και λουόμενοι έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν – Δεν τα κατάφερε

Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε μεθυσμένο αναβάτη στην Ανδρο

Χτες

Τι ισχυρίζονται ο αναβάτης και ο δικηγόρος του

Μυστήριο στη Νέα Υόρκη: Οι άνθρωποι που βγαίνουν από τους υπονόμους στο Μανχάταν επέστρεψαν – Τι ερευνούν οι Αρχές

Χτες

Η NYPD ερευνά νέο περιστατικό κοντά στο Madison Square Garden και εξετάζει αν συνδέεται με προηγούμενες υποθέσεις

Γιατί τα παιδιά στη Γάζα δεν μπορούν πλέον να πετάξουν χαρταετό ‑ Τι συμβολίζουν

Χτες

Πώς μια αγαπημένη παιδική συνήθεια στη Γάζα μετατράπηκε σε σύμβολο στρατιωτικής έντασης. Λίγα λόγια για τους χαρταετούς.

Καύσωνας: Η ελληνική πόλη που «έβρασε» στους 41,8°C

Χτες

Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς με τον καύσωνα να κορυφώνεται - Πού σημειώθηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Ποιος είναι ο Ισπανός επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο

Χτες

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία, που αγνοείται από την περασμένη Τρίτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.