E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λέρος: Ο 22χρονος στρατιωτικός είπε ότι «έκανε πλάκα» με το revenge ρorn σε βάρος ανήλικης

Συνεργός του 22χρονου στρατιωτικού η επίσης ηλικίας 16 ετών ερωμένη του που ήταν και συμμαθήτρια του θύματος

Λέρος: Ο 22χρονος στρατιωτικός είπε ότι «έκανε πλάκα» με το revenge ρorn σε βάρος ανήλικης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/10/2022 | 09:35

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Λέρου έχει προκαλέσει η είδηση για την σύλληψη ενός 22χρονου στρατιωτικού και μιας 16χρονης μαθήτριας, οι οποίοι κατηγορούνται για revenge ρorn σε βάρος μιας συνομήλικης της 16χρονης ερωμένης του στρατιωτικού.

Ο 22χρονος στρατιωτικός διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 16χρονη μαθήτρια και μαζί έφτιαξαν λογαριασμό στο Ιnstagram με ψευδή στοιχεία, όπου παριστάνοντας κάποιον άνδρα, συνομιλούσαν με το 16χρονο θύμα τους που ήταν συμμαθήτρια της πρώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνομιλία ξεκίνησε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκειά της αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωtικού περιεχομένου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που υπέβαλαν το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου οι γονείς της 16χρονης. Σύμφωνα με την καταγγελία η κόρη τους συνομιλούσε μέσω Instagram με αρχικά άγνωστο σ’ αυτήν άτομο και στη συνέχεια αφού τον γνώρισε αντάλλασσε μαζί του μηνύματα και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου ενώ διάφορες γυμνές φωτογραφίες, της ίδιας, τις οποίες του απέστειλε, διέρρευσαν σε άτομα του σχολείου της.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο στρατιωτικό και την 16χρονη ερωμένη του με τους συλληφθέντες να οδηγούνται σήμερα στο αυτόφωρο ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα μαζί με τις κάρτες sim για να αποσταλούν προς έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, ο 22χρονος είχε πει στην κόρη του ότι είναι από την Αθήνα, ότι είναι 19 ετών και ότι άρχισε να της συνομιλεί ερωtικά την 26η Σεπτεμβρίου 2022. Τότε της είχε ζητήσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και η 16χρονη του έστειλε φωτογραφίες με τα εσώρουχά της.

Ο πατέρας της 16χρονης κατήγγειλε ότι ο 22χρονος απείλησε το παιδί ότι αν δεν του στείλει εντελώς γυμνές φωτογραφίες θα έστελνε εκείνες με τα εσώρουχά της στην αστυνομία και το κορίτσι επειδή φοβήθηκε υπάκουσε και ακολούθως ο ενήλικος της απέστειλε γυμνές φωτογραφίες δικές του με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr ο πατέρας της 16χρονης μίλησε με τον 22χρονο ο οποίος του είπε ότι το έκανε για πλάκα ενώ η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε ότι γυμνές φωτογραφίες του παιδιού έχουν διαρρεύσει σε απροσδιόριστο ακόμη αριθμό ατόμων στο νησί της Λέρου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεν πωλείται»: Γιατί η Κίνα θα κρατήσει για τον εαυτό της την τεχνολογία του TikTok

Σήμερα

Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί το TikTok για να προτείνει περιεχόμενο στους χρήστες φαίνεται πως πλεονεκτεί του ανταγωνισμού

Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου στο γραφείο του

Σήμερα

Ο κ. Μπούρας υποστηρίζει ότι οι φοιτητές περιφρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην μπορέσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Σήμερα

Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Το άλυτο μυστήριο στις ΗΠΑ με τύπο που είχε καλέσει σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Σκότωσα 12 πόρνες»

Σήμερα

Όσοι άκουγαν την εκπομπή εκείνο το βράδυ του 1997, δεν πίστευαν ότι ένας άνδρας ομολογούσε δημόσια ότι σκότωσε 12 γυναίκες.

Ιταλία: 15.000 άτομα πλήρωσαν για να εισέλθουν στη Βενετία

Σήμερα

Πρέπει να αναλαμβάνουμε και ουσιαστική δράση για να προστατέψουμε την πόλη μας, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνιάρο

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Σήμερα

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Σήμερα

Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

Τροχαίο Βουλή: Τρία χρόνια με αναστολή στον οδηγό του αυτοκινήτου για το θάνατο του Ιάσωνα

Σήμερα

Στον κατηγορούμενο αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή 3 ετών με αναστολή

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.