Τραγωδία στο Ρίο: 65χρονος ασθενής «το έσκασε» από το νοσοκομείο και μετά από λίγο πέθανε
Ενα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν οι διασώστες του ΕΚΑΒ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 4/10/2022 | 11:34
Ενα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όταν ένας ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο Ρίου, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ένας 65χρονος που νοσηλευόταν στη δερματολογική κλινική του νοσηλευτηρίου, αποφάσισε να φύγει χωρίς την άδεια των γιατρών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δίχως να γίνει αντιληπτός βγήκε από την κλινική, αλλά δεν πρόλαβε να φθάσει παρά μόνο μερικά μέτρα έξω από την πύλη του νοσηλευτικού ιδρύματος και έπεσε αναίσθητος.
Οσοι βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετάφερε και πάλι στο εσωτερικό του νοσοκομείου.
Άγνωστο γιατί ο ασθενής έφυγε από την κλινική
Οι γιατροί επί ώρα προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς όμως ο 65χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Το Α’ Αστυνομικό Τμήμα ανέλαβε να διευρευνήσει τι ακριβώς συνέβη και γιατί ο ασθενής έφυγε από την κλινική που νοσηλευόταν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Σήμερα
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Σήμερα
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Σήμερα
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Σήμερα
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Σήμερα
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Σήμερα
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Σήμερα












