E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δίκη Φιλιππίδη: Τι κατέθεσε η Θάλεια Ματίκα

Η κ. Ματίκα κλήθηκε από το δικαστήριο να καταθέσει προκειμένου να αποσαφηνίσει ζητήματα που ανέκυψαν σχετικά με τα όσα υποστηρίζει στην καταγγελία της η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δίκη Φιλιππίδη: Τι κατέθεσε η Θάλεια Ματίκα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/10/2022 | 13:34

Με την κατάθεση της Θάλειας Ματίκα συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του.

Η κ. Ματίκα κλήθηκε από το δικαστήριο να καταθέσει προκειμένου να αποσαφηνίσει ζητήματα που ανέκυψαν σχετικά με τα όσα υποστηρίζει στην καταγγελία της η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μάρτυρας, αφού εξήγησε ότι συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον «Μπακαλογατο» και ότι την πρώτη καταγγέλλουσα την γνώρισα ως κόρη ηθοποιού που ερχόταν στο καμαρίνι, είπε πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί της.

Η έδρα έθεσε στη κ. Ματίκα σειρά ερωτήσεων:

Πρόεδρος: Τι σχέση είχατε με την πρώτη καταγγέλλουσα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάρτυρας: Δεν είχα καμία απολύτως σχέση. Ήταν κόρη της συναδέλφου μου.

Πρόεδρος: Έχει αναφερθεί ένα περιστατικό σε μια βάπτιση…

Μάρτυρας: Δεν τη θυμάμαι καθόλου. Μου τη θύμισε ένας συνάδελφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόεδρος: Θυμάστε να συνέβη κάποιο περιστατικό; Να είχατε στιχομυθία με την πρώτη καταγγέλλουσα;

Μάρτυρας: Όχι. Ήταν ένα κορίτσι που ήξερα ελάχιστα.

Πρόεδρος: Είπατε κάτι στην πρώτη καταγγέλλουσα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάρτυρας: Αυτά που διάβασα στον Τύπο ότι «είναι ερωτευμένη μαζί του» δεν τα είπα ποτέ. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο για μια γυναίκα, γιατί καμία γυναίκα δε μου εξομολογήθηκε κάτι τέτοιο και δεν ήταν αυτή η φύση της σχέσης μας.

Πρόεδρος: Είπε και η πρώτη καταγγέλλουσα ότι την είδατε να κλαίει στην τουαλέτα και τη ρωτήσατε αν φταίει ο Πέτρος ….

Μάρτυρας: Δεν έχει συμβεί αυτό. Αποκλείεται να ρωτούσα κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ιδέα αν είχαν κάποιου είδους σχέση.

Συνεχίζοντας η κ. Ματίκα είπε στην κατάθεσή της για την πρώτη καταγγέλλουσα: «Ήταν απλώς η κόρη μιας συναδέλφου. Και μάλιστα μια πολύ μικρότερή μου. Δε θυμάμαι τι έκανε, αν σπούδαζε, δεν μπορώ να θυμηθώ. Με τη μητέρα της είχαμε τυπικές, αλλά πολύ καλές επαφές. Φαινόταν να έχει καλή σχέση η μητέρα με την κόρη. Θυμάμαι ότι την μεγάλωνε και μόνη της».


Αναφερόμενη στα όσα υποστηρίζει η Ελπίδα Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, η μάρτυρας είπε: «Δε θα πήγαινα ποτέ στη γυναίκα του εργοδότη μου να μιλήσω έτσι για το παιδί ενός συναδέλφου. Εσείς δε με γνωρίζετε ή ίσως γνωρίζετε το όνομα μου, αλλά είμαι ένας άνθρωπος αποτραβηγμένος από το χώρο μου, ασχολούμαι μόνο με την τέχνη μου, τον άντρα μου και τα δυο μου παιδιά».

Πολιτική αγωγή: Ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι σας;

Μάρτυρας: Δε θα αναφερθώ σε αυτό. Όταν συναντιέσαι με ανθρώπους στη δουλειά είναι και άνθρωποι που συναναστρέφεσαι κοινωνικά. Οι λόγοι που χώρισαν οι δρόμοι μας ήταν καθαρά επαγγελματικοί.

Πολιτική αγωγή: Στο ΣΕΗ είχατε καταθέσει για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Μάρτυρας: Ναι. Έχουμε μεγαλώσει από 4-5 χρόνων στην ίδια γειτονιά. Είναι πολύ καλές γνωστές. Εγώ ξεκίνησε στο θέατρο τέχνης πιο νωρίς, εκείνη το αποφάσισε αργότερα. Ήθελα αν μπορώ να βοηθώ κάπου. Με πήρε τηλέφωνο η Πηνελόπη ότι την πήρε ο Φιλιππιδης για μια παράσταση και με ρώτησε πως είναι τα πράγματα γιατί υπήρχε περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Της είπα «πήγαινε είναι μια χαρά εδώ τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μη χάσεις τη δουλειά».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Black Friday και Cyber Monday: Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για ψηφιακές απάτες που αδειάζουν λογαριασμούς

Πριν 8 ώρες

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος εξαπάτησης είναι το skimming - Συμβουλές στους καταναλωτές για ασφαλείς αγορές

Δημογραφική βόμβα στο Ασφαλιστικό: Πόσο αλλάζει η αναλογία εργαζομένων–συνταξιούχων ως το 2050

Πριν 8 ώρες

Στα 3 εκατ. οι συνταξιούχοι έως το 2050 από 2,5 εκατ. σήμερα - Στο 1,23 προς 1 σε 25 χρόνια η αναλογία ασφαλισμένων προς συνταξιούχους

Λουτράκι: «Συμφωνώ με τη μητέρα μου» λέει η κόρη της δασκάλας που κατήγγειλε 6χρονο

Πριν 8 ώρες

Η γυναίκα φαίνεται να επηρεαζόταν σχεδόν ολοκληρωτικά από τους πνευματικούς της

Έρχονται lockers σε 4.000 Δημοτικά σχολεία ‑ Το κονδύλι αγγίζει τα 8,5 εκατ. ευρώ

Πριν 8 ώρες

Στόχος να ελαφρύνει η τσάντα των μικρών μαθητών και να ενισχυθεί η υπευθυνότητα και η αυτοοργάνωση των παιδιών

Ο Τσίπρας έστειλε την «Ιθάκη» στον Αδωνι με αφιέρωση και αυτός απάντησε: «Καλή αντάμωση»

Χτες

«Ως γνήσιος βιβλιοπώλης και εγώ θα του στείλω το νέο δικό μου βιβλίο: `Ρώμη`»

Διασωληνωμένος 12χρονος στο Παίδων, υπέστη εγκαύματα στο τζάκι

Χτες

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του και τη διακομιδή του στην Αθήνα

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Προσαγωγές για επίθεση σε βάρος οικογένειας Ισραηλινών

Χτες

Στο κέντρο του Ηρακλείου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας

Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή ‑ Τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά

Χτες

Οι δικαιούχοι αγγίζουν το ένα εκατομμύριο νοικοκυριά με ανώτατο ποσό ενίσχυσης τα 800 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.