E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέες φριχτές αποκαλύψεις για το βιασμό της 12χρονης

Την ρωτούσαν «κάνεις καλό σeξ;», κατήγγειλε ο θείος της.

Νέες φριχτές αποκαλύψεις για το βιασμό της 12χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/10/2022 | 12:28

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο ο οποίος ήταν και αυτός που εξέδιδε το κορίτσι, με τον θείο της ανήλικης να καταγγέλλει ότι ανάμεσα σε αυτούς που προσέγγισαν τον μαστροπό ήταν και ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, βάσει όσων έχει πει το κορίτσι στους συγγενείς της, ότι ο 53χρονος την απείλησε με όπλο να μην μιλήσει λέγοντας της «θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εμένα δεν με πιάνει κανένας και να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται επίσης να είπε ο 53χρονος στην κοπέλα όπως μετέφερε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η ανήλικη ανηψιά του εκτός από το κανονικό της προφίλ στο Facebook εμφανιζόταν και σε ένα άλλο σαν παιδί ηλικίας 16-17 ετών με φίλτρα.


Σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που επικοινωνούσαν με την 12χρονη της έλεγαν «"πότε θα έρθεις μωρό μου", "αγάπη μου κάνεις καλό sex;" ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα». «Και μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger ακούω μια γυναίκα. Λέει "έλα κορίτσι μου" και μόλις άκουσαν εμένα το έκλεισαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, τέλος, ότι ο Ηλίας Μίχος έλεγε στο κορίτσι «θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σας δίνω πράγματα από το μαγαζί, πήγαινε να μιλήσεις σε έναν κύριο δεν θα σου κάνει τίποτα θα σου δώσει χρήματα».


Στον ανακριτή οι δύο βιαστές της 12χρονης

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (12/10) ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του Γιάννης Σοφιανίδης στην υπόθεση σεξoυαλικής βίας και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ευελπίδων ο 53χρονος και 42χρονος

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσέρχεται στον Ανακριτή χωρίς συνήγορο και γι' αυτό για την υπεράσπισή του θα διοριστεί αυτεπάγγελτα από τον ανακριτή δικηγόρος. Εφόσον αποδεχθεί τον διορισθεντα συνήγορο ο Μίχος, θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο δικηγόρος.

Ωστόσο, σήμερα, εκπνέει το όριο των πέντε ημερών που μπορεί να κρατείται χωρίς απολογία, οπότε ο Μίχος ή θα συναινέσει για την παράταση της κράτησής του αν ζητήσει προθεσμία ο δικηγόρος ή θα απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Οι τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι αναγνώρισε περισσότερα από 10 άτομα ως βιαστές του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η αναγνώριση των βιαστών έγινε από την 12χρονη μέσα από φωτογραφίες ταυτοτήτων γεγονός που δείχνει ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν στις φωτογραφίες αυτές από την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο 53χρονος κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος προκειμένου να προσελκύει τους «πελάτες».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι μαρτυρίες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό κάνουν λόγο για περισσότερα από 100 αρρωστημένα «ραντεβού». Άρα, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αυτό σημαίνει ότι από τη μια υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και από την άλλη ότι οι περισσότεροι εκ των βιαστών ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους με την 12χρονη για αρκετές φορές

Ενδεικτικό της έκτασης της νοσηρότητας της υπόθεσης το γεγονός ότι για τρεις εβδομάδες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Ηλία Μίχου και έχουν 500 σελίδες υλικό απομαγνητοφωνήσεων, το οποίο ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο ατύχημα στη Βασιλίσσης Σοφίας – Ένας τραυματίας

Σήμερα

Από το τροχαίο προήλθε ο τραυματισμός ενός άνδρα.

Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα εορταστικά «καλάθια» του Πάσχα

Σήμερα

Πόσο θα διαρκέσουν και τι περιλαμβάνουν

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών

Σήμερα

Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο δικαστήριο έπειτα από εκατέρωθεν καταγγελίες

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποπομπή από το ευρωψηφοδέλτιο

Σήμερα

«Τους είπα να παραιτηθώ, μου είπαν όχι, λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

Φρουροί Επανάστασης: Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη

Σήμερα

Οι απειλές του Ισραήλ ίσως οδηγήσουν σε αναθεώρηση του πυρηνικού μας δόγματος, λέει η Τεχεράνη

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Σήμερα

Με απόφαση Κασσελάκη - «Το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση»

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Σήμερα

Οι περιοχές που θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.