E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη

Η σύζυγός του τον αποχαιρέτησε με το "Μονόγραμμα"¨του Ελίτη.

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 14/10/2022 | 12:56

Το πρωί της Παρασκευής γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Για τον αποχαιρετισμό της η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη επέλεξε ένα απόσπασμα από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη το οποίο ανήρτησε στο Instagram.

«Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς» είναι το απόσπασμα που επέλεξε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
doratsambazi

Το ζευγάρι είχε παραχωρήσει τον περασμένο Μάιο μία συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ, όπου συζήτησαν για πολλά θέματα. Μερικά από αυτά ήταν η πρώτη γνωριμία τους, η απόσυρση του αθλητή από το Τάε Κβο Ντο αλλά και το πώς αλληλεπιδρούσαν σαν ζευγάρι.


«Με τη Δώρα δεν ήμασταν ποτέ ίδιοι αλλά μάθαμε να συζούμε και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι» είπε αρχικά, ο αείμνηστος ολυμπιονίκης.

Για την γνωριμία τους, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης τόνισε: «Την κυνήγησα, μου άρεσε την είδα έξω τα κατάφερα»

«Ήμουν με μία φίλη μου σε ένα μπαράκι και με κοιτούσε έντονα. Ήξερα ποιος είναι. Με κοιτούσε πολύ έντονα με ένα πονηρό ύφος ότι "Ξέρω ποια είσαι και πρόσεχε τι λες στο ραδιόφωνο γιατί είμαστε και αντίθετες ομάδες» είπε με τη σειρά της η Δώρα Τσαμπάζη.

Αφού μίλησαν για την έξαρση του οπαδισμού στα γήπεδα, η συζήτηση πέρασε στα χρόνια που ο αθλητής περνούσε πολλές ώρες στο γυμναστήριο με τον πατέρα του.

Για το ποιος κάνει «κουμάντο στο σπίτι» εκείνος απάντησε ότι «Θέλει η σύζυγός του να κάνει κουμάντο». «Εγώ προτιμώ να έχω τον ρόλο του κουβαλητή, τα υπόλοιπα τα τρέχει η Δώρα» είπε.

Ως ελάττωμά του, η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε τον «ψυχαναγκασμό και τα αντικείμενα στη θέση που πρέπει να βρίσκονται το οποίο πρέπει». «Βέβαια, αυτό με έχει βοηθήσει πολύ με τα παιδιά» παραδέχτηκε.

Για την απόσυρση από τον αθλητισμό ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σημείωσε:

«Ήταν μια περίοδος κλιμακτηρίου., Μου έφταιγαν πολλά πράγματα χωρίς να ξέρω όντως τι φταίει. Η τεράστια διαφορά ήταν ότι ενώ από τα 14 ξεκινούσε η χρονιά και είχα έναν σκοπό ξαφνικά βρέθηκα στα 33 μου να μην έχω σκοπό για την καθημερινότητά μου. Την πλήρωνε και η Δώρα γιατί δεν ήξερα τι έφταιγε. Ο χαρακτήρας μου, το «είναι» μου είχε συνδεθεί με αυτό το πράγμα. Μετά από δυο - τρία χρόνια όταν  κάθισε αυτό πια και κατάλαβα ότι καλώς έκανα, σταμάτησα τα υποκατάστατα αφέθηκα στο οικογενειακό ρόλο και όσα περιλαμβάνει η ζωή. Η αθλητική ζωή σταματά όταν σταματάς τον αθλητισμό, η υπόλοιπη ζωή ξεκινά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το MeToo, ο αθλητής που έχασε τη μάχη απόσπάνια μορφή καρκίνου σχολίασε:

«Δεν με εξέπληξε κάτι γιατί γνωρίζω νοοτροπίες που υπήρχαν στον αθλητισμό. Ευτυχώς έστω και ετεροχρονισμένα αυτά τα πράγματα βγήκαν προς τα έξω για να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να φοβηθούν οι επόμενοι. Να πάρουν θάρρος τα κορίτσια».

«Δεν έχω υποστεί σεξoυαλική παρενόχληση αλλά πολλά σεξιστικά και υποτιμητικά σχόλια. "Πώς έφτασε εκεί που έφτασε; από κρεβάτια και τα λοιπά. Δυστυχώς, δεν είχα το σθένος ενώ τα ήξερα, ήταν άτομα που τα έλεγαν σχεδόν μπροστά μου» είπε η δημοσιογράφος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «Υπάρχει ακόμη ρατσισμός σε ανδροκρατούμενους χώρους όπως αυτός της δημοσιογραφίας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρώην παιδί‑σταρ μηνύει τη Disney: «Με κακοποίησε εργαζόμενος όταν ήμουν 14 ετών»

Πριν 6 ώρες

25 χρόνια μετά, πρώην παιδί-σταρ προχωρά σε βαριές καταγγελίες για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα

Από τον Ryan Gosling στον πιο μεγάλο πόνο: Η αθέατη πλευρά της Sandra Bullock

Πριν 6 ώρες

Οι μεγάλοι έρωτες, ο γάμος που κατέρρευσε και η απώλεια που άλλαξε τα πάντα πίσω από τη λαμπερή καριέρα της σταρ

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Χτες

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Χτες

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Με παραδοσιακή φουστανέλα χόρεψε ο Νίκος Αλιάγας στο πανηγύρι του χωριού του στη Σταμνά Μεσολογγίου, δείτε βίντεο

Χτες

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Αγάθης, η οποία κάθε χρόνο ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Χτες

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Χτες

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη έκλεισε τα 20: Είμαι πάντα περήφανος για σένα

Χτες

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη Σοφία Μοσχοπούλου - Η Αγάπη που είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 23 Αυγούστου σπουδάζει Νομική

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Χτες

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Χτες

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Θοδωρής Φέρρης: Γίνεται viral στα social αφού... τρώει burger εν ώρα συναυλίας

Χτες

Ο τραγουδιστής επέλεξε να συνδυάσει τη sold out εμφάνισή του με ένα απολαυστικό γευστικό διάλειμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.