E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εκδήλωση της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ για τα 60 χρόνια στον κλάδο της πτηνοτροφίας

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, που πρωτοξεκίνησε το 1962 σαν μια μικρή, οικογενειακή πτηνοτροφική επιχείρηση στην Εύβοια και πλέον έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας.

Εκδήλωση της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ για τα 60 χρόνια στον κλάδο της πτηνοτροφίας
Θ.Αγγελάκης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 χρόνων, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ προσκάλεσε στενούς συνεργάτες και φίλους, σε μία εορταστική εκδήλωση, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022. Πέρα από τους συνεργάτες, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των θεσμών, όπως ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης και η Δήμαρχος Χαλκιδέων, κα Έλενα Βάκα, αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος και ο Μανώλης Μητσιάς. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η κα Μαρίζα Φασιανού, τιμώντας τον δημιουργό του λογοτύπου της Αγγελάκης, τον αείμνηστο Αλέκο Φασιανό, καθώς και ο Πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε πάντα με γνώμονα την ποιότητα και τη συνέπεια, με δίψα για καινοτομία και πάνω από όλα με σεβασμό προς τον καταναλωτή. Σήμερα, 60 χρόνια μετά, νιώθουμε νεότεροι και πιο δημιουργικοί από ποτέ. Συνεχίζουμε με όρεξη, μεράκι και αφοσίωση να επενδύουμε συστηματικά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων με κέντρο το κοτόπουλο, ακολουθώντας τις διατροφικές τάσεις και ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μανώλης Μητσιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαρίζα Φασιανού

Ρένος Χαραλαμπίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε
.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας.

Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου στο γραφείο του

Σήμερα

Ο κ. Μπούρας υποστηρίζει ότι οι φοιτητές περιφρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην μπορέσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο

Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

Σήμερα

Οι ταινίες του είχαν βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και στο εξωτερικό

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Σήμερα

Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Σήμερα

Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Σήμερα

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Σήμερα

Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

Τροχαίο Βουλή: Τρία χρόνια με αναστολή στον οδηγό του αυτοκινήτου για το θάνατο του Ιάσωνα

Σήμερα

Στον κατηγορούμενο αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή 3 ετών με αναστολή

Γιάννης Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Σήμερα

«Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.