E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κολωνός: Αλλα τέσσερα ονόματα βιαστών της έδωσε η 12χρονη

«Μου έδιναν 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο»

Κολωνός: Αλλα τέσσερα ονόματα βιαστών της έδωσε η 12χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/10/2022 | 20:14

Συνεχίζουν να βλέπουν με αμείωτο ρυθμό το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την πραγματικά αποτρόπαια υπόθεση των παιδοβιαστών του Κολωνού, καθώς η 12χρονη φέρεται να δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη δράση του Ηλία Μίχου σε βάρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις επόμενες κινήσεις της μελετά προσεκτικά η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του παιδιού από τον Κολωνό, η οποία αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε ανακριτικές ενέργειες καθώς φαίνεται να προστίθενται νέα δεδομένα και νέα πρόσωπα στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν στην διάθεση τους όσα το ίδιο το 12χρονο κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς στην κατάθεση της. Το παιδί φαίνεται να έχει αναφερθεί σε τουλάχιστον τέσσερις άντρες, αναφέροντας τα μικρά τους ονόματα, οι οποίοι την βίασαν έναντι αμοιβής, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση που βίωνε με τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο.

Στην κατάθεση της, η 12χρονη είναι απόλυτη ότι τα χρήματα που της έδιναν οι «πελάτες», που ήταν 50 ευρώ κάθε φορά, «πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν» και ποτέ σε άλλον, από την οικογένεια της, «γιατί θα μου έλεγαν "που τα βρήκες;"».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

12χρονη: Δεν άνοιγα το κινητό στο σπίτι, μην δουν κάτι τα αδέρφια μου και το πουν στη μαμά μου
Φέρεται επίσης να έχει πει πως «στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου» ενώ έχει αναφέρει πως τα ονόματα των ανδρών, τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της με γυναικεία ονόματα.

Το κορίτσι φαίνεται να έχει αναφερθεί σε πρόσωπο που λόγω στενής επαγγελματικής σχέσης με τον Μίχο, είχε καθημερινή επαφή με τον κατηγορούμενο για μαστροπεία και βιασμό. Το πρόσωπο αυτό αναμένεται να κληθεί σε κατάθεση, καθώς μέχρι στιγμής η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

12χρονη: Περιέγραψε ως χώρο «μαρτυρίου» το υπόγειο του Μίνι Μάρκετ

Η 12χρονη φέρεται επίσης να έχει περιγράψει ως χώρο του «μαρτυρίου» της, όσον αφορά τους βιασμούς από τον Μίχο, το υπόγειο του καταστήματός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φως στις έρευνες ενδεχομένως να ρίξει έως ένα βαθμό το υλικό από κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του Ηλία Μίχου, το οποίο επισκεπτόταν συχνά η 12χρονη. Στο χώρο του μίνι μάρκετ υπήρχαν κάμερες όχι όμως και στο υπόγειο.

Ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχθεί πως μέσα στο κατάστημα είχε συνευρεθεί με το κοριτσάκι 4-5 φορές και μία φορά στο σπίτι του, όταν η σύζυγός του έλειπε διακοπές, ενώ υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο.

Οι έρευνες παράλληλα συνεχίζονται και στο σκέλος της υπόθεσης όσων φαίνεται να συνομίλησαν με το προφίλ της 12χρονης, αριθμός που φθάνει τους 212. Οι συνομιλίες γινόταν μέσω της εφαρμογής blindchat και από αυτές αποτυπώνονται το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούνταν για τα φρικιαστικά ραντεβού του παιδιού. Οι περισσότεροι από τους «υποψήφιους πελάτες» φαίνεται να έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται να αρνούνται τις προτάσεις που εμφανίζεται να τους κάνει το κοριτσάκι λέγοντας πως είναι ακόμη πολύ μικρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μίχος και Σοφιανίδης συνεχίζουν να μιλούν για «συναίνεση» του παιδιού

Στην απολογία του ο Μίχος ανέφερε πως «με την συναίνεση» του παιδιού είχε συνευρεθεί τέσσερις φορές στο μαγαζί του μαζί του και άλλη μία στο σπίτι του σε χρόνο που η σύζυγος του απουσίαζε.

Όσον αφορά τον κατηγορούμενο Γιάννη Σοφιανίδη, στην απολογία του φέρεται να είπε: «Είχα μπει σε ένα τσατ γνωριμιών και γνώρισα την κοπέλα. Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει».

Σοφιανίδης: Τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζω - Η 12χρονη με απείλησε πως θα πάει στην αστυνομία όταν της είπα πως δεν θέλω να ξαναμιλήσουμε

«Όταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και από εκείνη ότι θέλω. Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος. Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο, της είπα δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη και μπλόκαρα το τηλέφωνο της. Με κάλεσε από άλλο τηλέφωνο και βρεθήκαμε κι άλλες φορές. Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού, φαινόταν γύρω στα 17. Τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζω, ούτε είδα να έρχεται με άλλο πρόσωπο» φέρεται να είπε ο Σοφιανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.

Να σημειωθεί πως τόσο ο 42χρονος όσο και ο Μίχος διόρισαν αρχικά τον ίδιο δικηγόρο ο οποίος είχε παραστεί στην λύση του γάμου του Μίχου με την σύζυγο του στις 4 Οκτωβρίου. Εν συνεχεία και οι δύο κατηγορούμενοι ανακάλεσαν την εντολή προς τον εν λόγω δικηγόρο και εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια χωρίς συνήγορο.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κτηνοτρόφος στην Κρήτη έβαψε... κόκκινα τα πρόβατά του για να μην του τα κλέψουν

Αθλητισμός Πριν 11 ώρες

Η εικόνα με τα κόκκινα πρόβατα δύσκολα περνά απαρατήρητη

Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου στην Αθήνας επειδή έτρωγε στο τιμόνι

Αθλητισμός Πριν 11 ώρες

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να κρατά το τιμόνι -με τα γόνατά του- και παράλληλα να τρώει το φαγητό του

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»

Αθλητισμός Πριν 11 ώρες

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σκύρος: Διέγνωσαν πνευμονία σε 46χρονο και πέθανε από ανακοπή λίγη ώρα αργότερα

Αθλητισμός Πριν 11 ώρες

Όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς του, η γιατρός φέρεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον ασθενή, διέγνωσε πνευμονία και του έδωσε φάρμακα

Καλλιθέα: 45χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου

Αθλητισμός Πριν 11 ώρες

Μέρος του συμβάντος έχει καταγραφεί και σε βίντεο ενώ όσα κατέθεσε η γυναίκα είναι σοκαριστικά

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τρία αδήλωτα όπλα και φόβοι για αντίποινα

Αθλητισμός Πριν 11 ώρες

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει μέριμνα τόσο για το σπίτι του όσο και για την επιχείρησή του

Συντάξιμη στο διπλάσιο η «μάχιμη πενταετία» για όλους τους ένστολους

Αθλητισμός Πριν 11 ώρες

Ποιες υπηρεσίες αναγνωρίζονται, πόσο και πότε

Κυψέλη: Με κλειδιά μπήκε στο σπίτι ο επίδοξος βιαστής ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Αθλητισμός Πριν 11 ώρες

Σε βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που φτάνει η μητέρα και αντικρίζει τη φρίκη

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Αθλητισμός Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Αθλητισμός Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Αθλητισμός Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.